ayy bu yemekteyiz programındakileri naal seçiler
anam hepsimi cins olur katılanların
salak bi adam var manyak manyak konuşii yaaa
tubiş azçok biliim zatii yayı emme keşke senin kociş olmasaydı mafoldumben
gıı krispiyle dalga geçmee bak sağada olur haaaaa
selam kızlar ben geldim...
bugün hastanedeydim.. nst ye girdim.. dr sadece güzel çıkmış demekle yatindi.. acil bişey olursa gel yoksa haftaya nst ye gel tekrar dedi...
bu arada annem gelecekti ama kadıncağız merdivenden düşmüş yaaaa:gitme: doğumumda ailemden kimse olamiycak yanımdamafoldumben yinede şükür ediyorum eşim yanımda ve izin alabilecek.. kocişimle başbaşa halletcez herbişeyi
ben de emzik vermeye niyetli diilim unimm
hatta mama gerek olursa da biberonla diil de kaşıkla verem diyom
evet öyleymişşş bebeğin yüzüüü yara olurmuşşş
bendeee geçen sene öğrenmiştim çok şaşırmıştım..
evet krispim inatcı bebeler valla
bizimkiler akrep olucak tehlikeli burc sonucta :))
ayyy bende sevinidim abdestim var akşam namazını kılam dedim emme bi hapşırdım donuma işedim iyimi bırak abdesti şimdi don değiştirmek bile bağa ölüm geliiii eğilemim:roflol::roflol::roflol:
ayy çok geçmiş olsun zerencim yaaa Allah acil şifalar versin anneciğine :Saruboceq:
ayy canım yaa hayırlısı olsun kayınvaliden felandamı yokkselam kızlar ben geldim...
bugün hastanedeydim.. nst ye girdim.. dr sadece güzel çıkmış demekle yatindi.. acil bişey olursa gel yoksa haftaya nst ye gel tekrar dedi...
bu arada annem gelecekti ama kadıncağız merdivenden düşmüş yaaaa:gitme: doğumumda ailemden kimse olamiycak yanımdamafoldumben yinede şükür ediyorum eşim yanımda ve izin alabilecek.. kocişimle başbaşa halletcez herbişeyi
yavv ben bu çocuğu erken mi doğursam napsamhee biliyin iştee benimki yay burcuu düşman başınaa :bbo:
kız ben krispimle dalga geçerim ama onu çok severim ondan yaniii Şeniz
hoşgeldin çiçkoŞenizslm göbüşlü bacılarrrrrrrrr bende geldümm :lepi: göbüşlü demişken nehriverdi varya özge yanii nan maşallah cok zayıflamıs msnde camdan gördümde bek güzl zaten hiç kiloda kalmamaıs sankı
özge bu sana bebemmmmmm
ne utanacam nan tabe sen ilk defa olii ben antrenmanlıyım busedede kaçıridim hamile ikenyok gıı akrep erkekleride taniim benim kaynım mesela gayet sakin bi insann
ama ben accık fenayımdırrrr çaktırma hacciii
benim yiğenim yay aboooo felaket bişey
kendi başına buyrukkk dediği dedik bı kız vallahii
vallahii haci bende geçende hapurdum accık kaçırdımm :kedi:
emme çok utandım kendimden
mersü şekerüm sidiklin kurban olsun sağa gel bi sidikli sidikli öpem seniŞenizŞenizŞenizkrispimm sidikliiiiiiiii lülülülülülü
asebam benim herif yay burcuu haberin olsun :1ninca: bizim maceralarıda biliyisin yanii delikafadulden
hee biliyin iştee benimki yay burcuu düşman başınaa :bbo:
kız ben krispimle dalga geçerim ama onu çok severim ondan yaniii Şeniz
selam kızlar ben geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?