2009 Kasm Anneleri

biraz önce bi arkadaşım aradı... kayınvalidesi hamile donlarını görünce bunları nerden aldın ben de alayım demiş ...koptummmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy canım yaa hayırlısı olsun kayınvaliden felandamı yokk
neyse kocişin yardım etsinn
annenede geçmiş olsunn canım

sağol asebam...kayınvalidem var ama herkes kendi derdinde bacım yaaa..şimdi köyde tatildeler haftaya dönecekler.. o zamana kadar doğurmazsam yardımcı olur herhalde ama ben hiç rahat edemem onun yanında.. neyseki kocacım beceriklidir üstesinden gelicez bi türlü...

unimm arkadaşın hemen bi tanede kaynanasına alsaymışşş kaydirigubbakcemile3 :roflol:

zerenciğim tabee kaynananın yanında çok rahat olmazsın ama en azından yemek felan yapar
ortalığı toplar yanii az çok bi işe yararr

sağol unicim... ayyy uniii öle deme kız çok üzüldüm düştü diye haaaa... yanımda olmasını da çok istiyodum gerçekten o yüzden öle dedim... ama kısmet değilmiş demekki diyom ne edim

zerenciğim tabee kaynananın yanında çok rahat olmazsın ama en azından yemek felan yapar
ortalığı toplar yanii az çok bi işe yararr

evet canım öle olacak mecburen:sm_confused:

ya kızlar sizinde mideniz çok yanıyomu yaaa... deli olacam yaaa çok kötü oluyo midemkafamçokkarıştı

offff sidik koktu beeee :sinifsinif::roflol: :roflol: :roflol:

kızı da varmış yanlarında anne saçmalama onlar sana olmaz falan demiş :roflol::roflol::roflol:

aman asebam yaa bırak allah aşkına onların olmaması olmasından daha iyidir hiç diilse laf sokan olmaz...
benimki herşeyin merkezinde olmak ister... dr.u da ona sormadık diye benim dr.dan nefret ediyo ona neyse... bebek ters mecburen sezeryan olucam tutturmuş zaten ters olmasa da sezeryan yaparmış, son ayda 2 haftada bir çağırıyo diye yok adama para lazımmış bi sürü şey söylüyo... valla etrafımda olmasındansa olmamasını tercih ederim...yemek bulursam yerim bulamazsam yemiyiveririm...

sağol unicim... ayyy uniii öle deme kız çok üzüldüm düştü diye haaaa... yanımda olmasını da çok istiyodum gerçekten o yüzden öle dedim... ama kısmet değilmiş demekki diyom ne edim

ayyy canımmm tabiki üzülmüşsündür sen bakma bana geyik yapıyorum...
zaten bişeyi çok isteyince olmaz... ama o şimdi kızıma yardıma gidicem diye hemencecik iyleşir ayaklanır....sen de normal doğurursun inş fazla bakıma ihtiyacın olmaz...

zeren canım ben dün gece uyuyamadım midemden halada devam ediyoooo
felaket bi yanma hamileliğimin başından beri var yanma ama 2 gündür çok kötü

ya öylede gelene gidene bakar azda olsa işe yarar belki anam
senin kaynanan gibi kimse olmaz canım yaaaa
zerenin ki iyi biridir belkidee

anaam ben olsam hemen alıp yollardım bidene giysin

selam cancanlarımmm
emzirme minderim geldi sonunda kargo bekleyi bekleyi ömrüm bitti nan bugunn akannehir
valla güzel bişiye benziiyy bu koca göbekle denedim çok komik oldu haa naniknanik
halıları yolladım ayyy ev cıscıbıl kaldıııııııı bide soğuk oldi iice haa üşüdüm nan :tomato:

uni neyseki beniim kaynana öle laf sokmaya falan çalışmaz... çalışırsa da alır cevabını vallar artık farklı davrancam herkese öle karar verdim:1closedeyes:

iyi dileklerin için sağol canım.... normal olmasını çok istiyorum ve öyle olacağına inanıyorum... bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

zeren canım ben dün gece uyuyamadım midemden halada devam ediyoooo
felaket bi yanma hamileliğimin başından beri var yanma ama 2 gündür çok kötü

yaaa demekki normal bişe bu... benim kız aşağı inse rahatlarım belki ama hiç gelmeye niyeti yok gibi halen yukarı yukarı tepiniyo cadı:sinifsinif:

iki parça ütüm var sabahtan beri cebelleşiyorum gidim de yapim bari...yedi o çamaşırlar beni :tomato:

ayyy bu çamaşır ve ütü hiç bitmiyo beee... daha bi bölümü yıkyıp ütülemeden sepet yine doluyo.... sinir oluyom artıkakannehir

neyse kızlar ben çok yorulmuşum bugün hastanede... biraz uzaniymde belimin ağrısı geçsin..

hepinize iyi akşamlar a.s.

ulan ortalığı sidik kokuttunuz beeee
kız tuğbiş adaşım arıza mı yaptın gecekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun neyse bugün arifine öptürde ağrımasın

ya öylede gelene gidene bakar azda olsa işe yarar belki anam
senin kaynanan gibi kimse olmaz canım yaaaa
zerenin ki iyi biridir belkidee

haklısın asebam benimki uninin kaynanası kadar deel valla... hakkını yemiyim şimdi... idae etcez bi süre yaaa çok kasmiyim kendimi en iyisi herşey olacağına varır ne de olsa...

cerincim minderiniz hayırlı olsun canım...ben o minderden kendim yapcam kızlarkaydirigubbakcemile2....

ayyy cerin seni o minderle heç düşünemeyom hacı zati göbiş büyük önünü göremen bide o minderi takınca hayal bile edemeyom hacı:roflol::roflol::roflol:

yaptığım turşulardan yedim kızlar yav çok biberli olmuş bakalım midem nasıl bi alarmverecek
niye bu kaa biberli yapmışımki yada uzun zamandır biberli yemediğim içinmi öle geldi bağa ama güzel oldu haaaaa bi tabak yedimde sonrası ne olur bilemem:bbo::bbo:

kıs doğurda öle ye bari mahvetme mideyi
benimkinde hiç biber yok kocişte bende hiç sevmem acıyı:sinifsinif:

yaa kızlar benim sancılar heralde kendimi yorduğumdan oluyormuş
bugün hiçbir iş yapmadım kocişte yemek işini ben gelirken hallederim dedi bugün iyiyim yaniii
artık istirahata geçme zamanım gelmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…