ayy canım yaa hayırlısı olsun kayınvaliden felandamı yokk
neyse kocişin yardım etsinn
annenede geçmiş olsunn canım
canımm geçmiş olsun...((( inş iyileşir çabucak...biz de iyice kendi derdimize düştük bu ara ... kadıncağızın düştüğüne diil de doğumda gelemeyeceğine yanıyoruz iyi mi :roflol::roflol::roflol:
zerenciğim tabee kaynananın yanında çok rahat olmazsın ama en azından yemek felan yapar
ortalığı toplar yanii az çok bi işe yararr
mersü şekerüm sidiklin kurban olsun sağa gel bi sidikli sidikli öpem seniŞenizŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol:
heee öle gııı ikimiz biiiirrr fidanınn gülller açan dalıyıııızzzzzhihoyyythihoyyyt:roflol::roflol:
unimm arkadaşın hemen bi tanede kaynanasına alsaymışşş kaydirigubbakcemile3 :roflol:
zerenciğim tabee kaynananın yanında çok rahat olmazsın ama en azından yemek felan yapar
ortalığı toplar yanii az çok bi işe yararr
sağol unicim... ayyy uniii öle deme kız çok üzüldüm düştü diye haaaa... yanımda olmasını da çok istiyodum gerçekten o yüzden öle dedim... ama kısmet değilmiş demekki diyom ne edim
ya öylede gelene gidene bakar azda olsa işe yarar belki anamkızı da varmış yanlarında anne saçmalama onlar sana olmaz falan demiş :roflol::roflol::roflol:
aman asebam yaa bırak allah aşkına onların olmaması olmasından daha iyidir hiç diilse laf sokan olmaz...
benimki herşeyin merkezinde olmak ister... dr.u da ona sormadık diye benim dr.dan nefret ediyo ona neyse... bebek ters mecburen sezeryan olucam tutturmuş zaten ters olmasa da sezeryan yaparmış, son ayda 2 haftada bir çağırıyo diye yok adama para lazımmış bi sürü şey söylüyo... valla etrafımda olmasındansa olmamasını tercih ederim...yemek bulursam yerim bulamazsam yemiyiveririm...
aman asebam yaa bırak allah aşkına onların olmaması olmasından daha iyidir hiç diilse laf sokan olmaz...
benimki herşeyin merkezinde olmak ister... dr.u da ona sormadık diye benim dr.dan nefret ediyo ona neyse... bebek ters mecburen sezeryan olucam tutturmuş zaten ters olmasa da sezeryan yaparmış, son ayda 2 haftada bir çağırıyo diye yok adama para lazımmış bi sürü şey söylüyo... valla etrafımda olmasındansa olmamasını tercih ederim...yemek bulursam yerim bulamazsam yemiyiveririm...
ayyy canımmm tabiki üzülmüşsündür sen bakma bana geyik yapıyorum...
zaten bişeyi çok isteyince olmaz... ama o şimdi kızıma yardıma gidicem diye hemencecik iyleşir ayaklanır....sen de normal doğurursun inş fazla bakıma ihtiyacın olmaz...
zeren canım ben dün gece uyuyamadım midemden halada devam ediyoooo
felaket bi yanma hamileliğimin başından beri var yanma ama 2 gündür çok kötü
iki parça ütüm var sabahtan beri cebelleşiyorum gidim de yapim bari...yedi o çamaşırlar beni :tomato:
ya öylede gelene gidene bakar azda olsa işe yarar belki anam
senin kaynanan gibi kimse olmaz canım yaaaa
zerenin ki iyi biridir belkidee
selam cancanlarımmm
emzirme minderim geldi sonunda kargo bekleyi bekleyi ömrüm bitti nan bugunn akannehir
valla güzel bişiye benziiyy bu koca göbekle denedim çok komik oldu haa naniknanik
halıları yolladım ayyy ev cıscıbıl kaldıııııııı bide soğuk oldi iice haa üşüdüm nan :tomato:
yaptığım turşulardan yedim kızlar yav çok biberli olmuş bakalım midem nasıl bi alarmverecek
niye bu kaa biberli yapmışımki yada uzun zamandır biberli yemediğim içinmi öle geldi bağa ama güzel oldu haaaaa bi tabak yedimde sonrası ne olur bilemem:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?