2009 Kasm Anneleri

aynen öle tekabül edi şekerim valla sen 4 doktordan sonra erkek çıkarsa tüh o doktorların kalıbına yani ama heç zannetmeyom hacı o kaaa yanılma olmaz bende erkeklerin 9 ay 10 günü doldurduğunu bilim hacı ama demekki istisnalar varmış senin kızda o istisnaların içine girdi kuşum

ne kremi verdi sağa adı ne kız geçer kız yakında merak etme accık sabret

yavvv niye açılmii bu kasım analarının şeyleri ben anlamadım haaa bebeleri yaptıktan sonra kapıuları amma sıkı kapamışsınız demekki :roflol::roflol::roflol::roflol:

o kaaada sıkı kapamak eyi değilmiş aksiyon lazımdı size:roflol::roflol::roflol:

kızz kartanemm baga bakk haftada bir çok uzun nan ne biçim dr.bunlar gıı klava: bizim kontroller haftada 3 e çıkmıştıkii oğlum geldi kızz sen bekleme haftayı falan git tekrar :teselli: bak benim nasıl oldu benim sancım çıkınca egenin kalp atışları yavaşlıyoduu düşünsenee randevum haftada bir olsa hiç anlamıcaktık allah korusunn :Saruboceq:

bern yaparım hacıı sositososito sen benle kendini bir mi tutıyin lülülülülülü

kız sen nasıl o minderden eksik kaldın yaa şaştım walla hemen alman lazım hacıı :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ay krispi nan bebek düşer müşer deyü çok kapattım herhal kaydirigubbakcemile3

edoşuumm haftaya da gelmezse 3günde 1e düşecemiş nan
anam ben de bilmiim fallaa haaa

ba ba ba ba baaaaaaaa hoşuna getti demi sen şimdi bunu duyunca bu gece arifnen bi aksiyon daha yapasun heee hacı:roflol::roflol::roflol:

ahh cnm zahmet etmesin nann :mymeka: haftayada gelmezse zate 40 bitcek nan :mymeka:neysee inşallah haftaya kalmadan çıkarısın kuşumm :Saruboceq::Saruboceq:

fatom lansınoh süridim gıı

ayy ne bilem duba yaa bişe alma isteğim geçtiii
ondan heralde eksik kaldım gıı kaydirigubbakcemile3

ay krispi nan bebek düşer müşer deyü çok kapattım herhal kaydirigubbakcemile3

edoşuumm haftaya da gelmezse 3günde 1e düşecemiş nan
anam ben de bilmiim fallaa haaa

heee öle oldu galiba
kocişin baksın açılmavarmı deyüü geçende bakmıştı yaaa kaç cm vamış açılma
bebeğin el salladığını gördüğüne göre vardır kıııı senin doktorda heç bişeden anlamiii yavvv adam el salli diii doktor açılma yok diii bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

hee fatooo
dra pas vermedi zilli babasına el sallıyo bitek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee dr.başka verdi bugün garmastan ve canesten ikisini karıştırıp sürcemm :sinifsinif:
hımmmm du bakalım belki bunnar iyi gelir ama accuk sabırlı olmak lazım edoşum ha deyince geçmez zatiiii a.s
hee fatooo
dra pas vermedi zilli babasına el sallıyo bitek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ee o zaman bi zahmet babası çıkarı versin bacım:roflol::roflol:

heyy ya çaturdu bozdum niyedi :jeyyar: gelün artık yaww yada gelmesünü çabuklaşturur :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…