2009 Kasm Anneleri

selam millet hanımın çiftliği niye yok yaaa ben onu beklidim buse uyudu kociş uyudu bende rahat rahat onu izlerim dediydim yaaaa öööfff ne etcem ben şimdi canım sıkılır benim yaaaaaaa

ayyyyyyy tuvaletten gına geldiiiiiiiiiii pc yide alıp oraya mı taşınsam boşuna odaya gelmeye zahmet ediom beeeeeeeeeeeeee

men de geldim işte
kıslar ben o pahalı kremden almadım işte
içerisnde lanolin varmış
ben de gittim aktardan 7 ytl ye saf lanolin aldım
onu sürüyom
ama kokusunu ben beğenmedim kızım çakmadan sürüp sonra iyice temizlemem lazım sanırsam
sizin aldığınızda öle kokiymi acaba
bide arasıra zeytinyağı sürerim diyom

selam millet hanımın çiftliği niye yok yaaa ben onu beklidim buse uyudu kociş uyudu bende rahat rahat onu izlerim dediydim yaaaa öööfff ne etcem ben şimdi canım sıkılır benim yaaaaaaa

ayyyyy bende güya izlicudumm hanımın çiftliinii geçen bi gözüm takıldı aman bu hafta gözüm ariyy var mı deyuuuuuu hemende alışıverii insan haa delikafadulden

hacıııııı sende adanalıyı izleee :roflol::roflol::roflol:

ayyyyy zeytun ne karusun haaaaaa krem almamış içeriğine bakıp aktardan onu almışş yuh yauwww :roflol::roflol::roflol:

bi o kalmıştı zati ucuza getirmediğin onuda getirdin ya sana helal olsun kaydirigubbakcemile5

ıııyyyiiiii heç sevmem ben adanalıyı yaaaaaa zaping yaparken bile görmeye tahammülüğm yok hacı:1no2::1no2:

cerincim öle okumuştum bi yerde lanolin içeren kremler kullanılırmış
ben de safını alam dedim:roflol:
evde zaten bi dğnya bitkisel yağ oldu
şampuanım bilem bitkisel
ne bilem ilaç kullanmayı sevmem ben
yaşasın alternatif tıppppppppppp

kız sizin aldığınıda koku varmı
bide çok pahalıydı ya heleki memnun kalmayanlarıda okuyunca vazcaydım işte

normal doğum yapcak olsam bende şeyimi yağlayaceydim ne güsel:roflol:
kısmet değilmiş sanırsam
kartanem sen geç bilem kaldın
yağı bocala şeyien yumuş yumuş olsun:roflol:

canım ben zaten küçük boyundan aldım deneyim memnun kalırsam buyukten alim dediydim bakalım işe yarıcak mı CADIARZU
valla açıp koklamadım daha da surmediğim için kokusu falan ne alemde bilmiommm
ablam bu kremleri sürmek istememişti sonuçta bebek direkt ağzına alıcak falan deyu o sadece zeytinyağı ve tahin yağı surmuştu geçmişti göğsünün acısıı

yavv ben buseyi emzirirken bana hastaneden hediye krem vermişlerdi ben onu kullandım yara neyn olmadı şimdide ondan aldım bakem bu sefer yara olcekmi
ama azcık acımıştı okaada olsun demi inşallah bu seferde yara olmaz :Saruboceq:

sürem demi krispim
polyanacılık oynayım ben de normalmiş gibi davranayımsenağlama

cerin gızz tahin de ne oliymiş
bende kokusunu beğenmedim kendim bilem rahatsız oluyom
olmadı bende kendi sütümle sildikten sonra zeytinyağı sürem bölesi daha iyi olarrr

normal doğum yapcak olsam bende şeyimi yağlayaceydim ne güsel:roflol:
kısmet değilmiş sanırsam
kartanem sen geç bilem kaldın
yağı bocala şeyien yumuş yumuş olsun:roflol:
anam erken açılmasın deyü sürmedidim gııı
sürmeye başleyem barii
ya bi de üşendim şişe mişe ayarlamaya akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…