2009 Kasm Anneleri

ben geldiiiiiiiim
ayyyyyy sancım vardı heveslendim ammaaaaaa geçti yaaa
yarın doktorla konuşup pazartesi sezercik olcam galiba
günümde geçiyo zati o zamana

hoşgeldiiinnnn

eee artık yeter bacım 40 hafta oliii başka şansın yok hacı sezercikten kaçaman haaaa:roflol:

nan ne çarşafı çekardınız şimdi
son günlerde etmeyin nan ben ohooooo çıkcam gezce bulcam

ben de çarşaf falan almadım
bebeğin giysileri var, ben sezeryan olucam için 3 takım koydum
fazladan bulunsun diye

çıtırtım he yaa zamanı geçiyo riske atamam valla
hem baya şiştim hacı
tel geliyo doğuramadınmı valla psikolojim bozuldu haaa
sanki benim dememle doğum oluyo
ayyyyyyy valla psikopata bağladım

nan çıtırtı bi tane bezmi ne ettin bacım
gerçi hastane veriyo dimi
bende medicalparka gidiyom gıı hasta bezi neyin veriylermiş sordum

nan kendi bezimden bahsetmiyom hacı bebek doğunca odaya getirmeden yıkıyolar giydiriyolar yaaa bebek bezinden bahsedim battaniyenin içine kodum diimmmm

hem baya şiştim hacı

amaaannn ne bozulacak nan psikolojin sen elinden geleni yaptın olmuyosa olmuyo sen şimdi bırak onu bunu pazartesi bebene kavuşacan heee hade bakalım hayırlısı nan
bi tavuk mu kessek kk ailesi olarak bunun şereffine:roflol::roflol:

heeee ben battaniyenin içine koymadım ama çantaya 10 tane koydum
paketide attım arabanın bagajına ne olur ne olmaz diye
amaaaaan artık uğraşamam hiçbişeyle valla düşün düşün yoruldum bacım
bi büyükte yokki yol göstersin nan
valla son günlerde iyice sapıttı hormonlar
tüm aileye küstüm gerçi haberleri yok
aramadıkları için
aramasınlar artık
bugünümde aramayan dimi ama

melekççimmm sen bende ekli değilmisin kiiii
bilmiyorum kiiii
penyee koydum benn birde kendi ördüğüm kalın battaniyeyi koydummm
sende kalın bi tane koysan iyi olurrr havalar çok soğudu malum...

mevzeyyy arzununkilerri hastane vermişe benziyooo
zatennn özelde ypacaksannn temiz olurrr
ayrıcaa koymayı hiç düşünmedimm
hastanelerde müsade etmez gibi geliyooo
ama sen hazırladıysan koy tabi bulunsun..

çıtırtım valla karar verdim artık
yarın konuşam doktorla pazartesi saat kaç derse artık
nan tavuk az kalır haaaaaaa
bence deve anca benim doğum olayına haaaaa

valla ben çarşaf marşaf uğraşamam haaaa
ebe dediki sen bebeğin bide senin giyeceklerini getir başka bişeye gerek yok

hem baya şiştim hacı

tatlım nasılsın canım doktorunla görüştün mü ne diyo sancın fln var mı merak ediyoz hepimiz canım
Rabbım tez zamanda cabucak kurtarsın canım

amaaaan boşver hacı bak bende yanlızım anneme kıskardeşim önceden gelsin dedim ne olur ne olmaz diye annem gelecek emme tam doğumun dötünde gelecek belki o zamana kaaa doğum olur diye kıskardişm gelsin dedim bak gelmedi şimdi doğursam kociş ben buse hastaneye gitcezz kaynanaya teslim edemem durmaz buse gece ağlar
annemde pazar günü nasipse gelecek inşallah o zamana kaa doğurmam yav:1no2::1no2:
kocişin bakar sana üzülme :teselli:

valla canim bilmiyorumki neyi bekliyoz ama bekliyoz bakalim.. dün gece ben sancilandim ama yanlis alarmdi nstde hic bisey cikmadi.. doktor suni sancininda sezeryaninda lafini ettirmedi bana.. sancilarin ve acilman baslamis dedi.. 10 gün kadar bekleyebilirmisim.. hatta kafasida cok güzel yerlesmis..
ben beklicem yapcak bisey yok..

buarada ebe dediki bana.. suyun senin fosh diye gelmez kafa baya yerlesmis sadece sizinti olur dedi.. suyun gelirse bi kücük havlu koy altina gel dedi.. hasta bezine gerek yok dedi.. pedede..

bi de şeyime zeytinyağı sürcedim daa başlamadım sıcak suya otursammıkii yoksa doğal süreci fazla zorlamasammıı

kardenem bence sen artık direk zeytinyağına otur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zeytinim bence emzirirken süme onu ... o tip şeyler silmekle temizlenmiyo çünkü... sonuçta bu kremler bi sürü testten geçiyo ve bebek için zararlı kimyasallar kullanılmıyo...ama o aldığın saf lanolin süte geçtiğinde ya da bebeğin ağzına geldiğinde neye sebep olur bilmiyoruz...eccük kimyacı tarafımı konuştirim

benim kociş de 120 izliyo beni sarmadı
daha doğrusu veremedeim kendimi baştan şimdide vermek istemiyo m yawww

yaa o film çok acıklı...bu psikolojiyle seretmediğin iyi olmuş... ölürdün ağlamaktan....

ben geldiiiiiiiim
ayyyyyy sancım vardı heveslendim ammaaaaaa geçti yaaa
yarın doktorla konuşup pazartesi sezercik olcam galiba
günümde geçiyo zati o zamana

allahım yaa sen gene mi burdasınnn akannehirakannehirakannehir

kızlar wanna doğurdu mu acep...hiç görünmedi bu ara CADIARZU

yavv benim kocaya uyuz oldum ! akşam üstü aradı bilmem ne abiler mangala çağırıyo dedi...saat olmuş 8 ... o saatten sonra pişir ye 10 olucak...ben zaten yemeğimi yemiştim..yok dedim gitmeyelim neyse sonra bi daha aradı arkadaşı var bizim sitede ona gidelim mi kağıt falan oynarız dedi...dedim ne kağıdı ben arkamda bin tane yastık zor oturuyorum.. sen git ama azcık kafan dağılsın dedim... biraz önce anca aradı beyefendi.... keyif keyif oturuyo ... saat kaç olmuş bu kız evde sıkılır mı doğurur mu diye düşünmek yok...git dediysek orda yat dedik sanki yaa klava: sinirden bi paket çekirdek yedim :mymeka:

ben de hala hasta bezi almadım
sormadım da vercekler mi diye
alsam iyi olur nolur nolmaz
bende almadım hasta bezi olmazsa eş,im gider alıverir eczanedennn
valla canım hormonlardan mıddır nedir bende bazen sinir oluyorum kımse aramıyuo diye yardım etmelerinden gectım bari arayıp sorsalar aman ya takmıcam ya yavruma yazıkk..
sende bozma canım moralını Rabbım güç kuvvet versın bıze bebişleri alalım sağlıkla kucağımızaaa

yok bacım şimdi sana gönderdım arkadaşlık isteği g.....ö.... canım kabul edersın.kalında koyucam tabı kı mutlaka

ya kizlar aslinda bizmi abartiyoruz yaa.. bu hamilelik 40 hafta degilmi? neden biz 40 dolmadan dogsun diye bekliyoruzki.. dün doktor öyle dedi bana.. stres yapilcak bisey degil bu dedi... zaten normali 40 hafta dedi..40i gecince stres yap ama simdi bosuna üzülüyosun dedi..

hakli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…