canım aynen öyle... bize düşen sağlıklı olmaları için dua edip beklemek...
anaa nerde kızlar o lınk yaw bızde okuyalımmmm...
ayse oncum ekledım bacım ne güsel gelın olmuşun canım maşallahhh...
göbişinde çok tatlı canımmm...
aman kızlar moralınızı bozmayın hepsinin vaktı zamanı var vaktı gelınce durmıcak doğurcaz evet hemen istiyoruz kucağımıza alalım artık sevelım diye içimiz gidiyo ama Rabbım herseyın hayırlısını versın hepimiz içinnn....
yaa dilmuhla destna kesin normal doğurur diyodum onlar bile sezeryana döndü...sizler inş normal doğurursunuz :Saruboceq:
ay kizlar ben kaciyom ara ara yokluyo benim kiz.. cok fena oluyorum.. gidip yatayim beyaz show izleyim.. size iyi sohbetler.. günü gelmeyen dogurmasin sakin.. hadin öptüm sizi bi yanaktan bi göbisten.. iyi geceler..
ay kizlar ben kaciyom ara ara yokluyo benim kiz.. cok fena oluyorum.. gidip yatayim beyaz show izleyim.. size iyi sohbetler.. günü gelmeyen dogurmasin sakin.. hadin öptüm sizi bi yanaktan bi göbisten.. iyi geceler..
baktımmm cerinnnn bişilerr yazmışşşş
dayanamadımmm bende yazdımmm :)))
bundan sonraaa birazzzz zorrrr dedikodumuzu yaparlar :)))
şaka maka komik yaaa...
iyi geceler canımevet birisi kasım anaları topiği bastı yazmış... :roflol::roflol::roflol:
ben de çıkıyorum ...midem çok kötü bulanıyo.... öptüm hepinizi iyi geceler.... yarın güzel haberler alırız inş.....
demı bacım bütün anneler güsellllopuyorumnanaktanmelekçimmm saol canımmmm sende öylesinnnn
çirkinn hamiş varmıdırrr kiii acabaaaa
bütün anneler güzellllll zatennnn..
evet birisi kasım anaları topiği bastı yazmış... :roflol::roflol::roflol:
ben de çıkıyorum ...midem çok kötü bulanıyo.... öptüm hepinizi iyi geceler.... yarın güzel haberler alırız inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?