hımmmmm bilmiyodum bunuerken dogum riskim vardi ya gii benim.. rahim boynu cok kisaydi.. 3 ay yatcan dedi doktor.. yattik yattik simdi bebe gelmek bilmiyor..
çağla şikel vardı tv de... 6 kg almış uyuzzz......hep yatmış da enerji harcayamadığı için acıkmamış ... benim bildiğim yatınca kilo alıır karpuz yata yata büyür misali kaydirigubbakcemile:roflol:
çağla şikel vardı tv de... 6 kg almış uyuzzz......hep yatmış da enerji harcayamadığı için acıkmamış ... benim bildiğim yatınca kilo alıır karpuz yata yata büyür misali kaydirigubbakcemile:roflol:
ii geceler kızlarr nasılsınzı bakalım
bende minik bebiş sevmekten geliyorum ayy cok özendim yaaaa
hade gelsin bizimkilerde koklayalım
tamam canım eklıyorum şimdiiimelek anne benide ekle.. ben ekleyememistim seni.. ayse on.. ben
hoşgeldin canımii geceler kızlarr nasılsınzı bakalım
kız şu ana kadar hangi birimiz sezeryan tarihinde doğurda hepsi süpriz geldi benim kızımda süpriz geldiha buarada sezeryan daha zor ondan daha cok korkuyom zaten.. ama en azindan sizin tarih belli oluyor... böyle beklemek zor geliyor.. heran bi süpriz olabilir.. bakalim hangi anda yakalancaz o süprize.. kocisi biyere yollamiyom adam sIkIldi benden..
annemde ablamin yaninda..ameliyat olcakti adet olmus hanfendi ameliyat ertelenmis.. hemde 3 kasima.. annem sabahtan aksama kadar ariyor.. nasilsin diye.. kadinda uyku muyku kalmadi.. cok üzülüyor.. orayida birakamiyo.. aklida bende.. bi an önce dogsunda kadin rahat bi uyku uyusun onun icin hemen dogurmak istiyom..
ben herşeyi sona bırakırım huyumdur
sıkışık sıkışık yaparım
ne kıskanıyon nan onun mesleği 6 kilo almasını gerktiri hacı zayıf kalması lazım meslek icabı hem o bizden sanırsam 1 ay geriden geliyo 2 kilo daha alsa 8 kilo eder
edoşta 8 kilo aldı ne var manken olmak gerekmiii hacıııı:1no2::1no2:
aa gerçekten mi delikafaduldenyok be geriden falan gelmiyo kasımda doğurcak işte ...
aralık anneleri dedikodumuzu yapıyomuş kız...elifsun link vermişti bugün koptumm....:roflol: neymiş topik açmışız ama hiç samimi diilmiş herkes çok az kilo almış falan :sm_cool:
hoşgeldin canım
kız şu ana kadar hangi birimiz sezeryan tarihinde doğurda hepsi süpriz geldi benim kızımda süpriz geldi
bakalımoğluşum ne edecek oda belli değil yani:1no2:
eee o zaman sıkışık sıkışık devam et bakalım hazırlıklara:roflol::roflol:
citirtim yapisti valla.. ama sabirliyim beklicem.. o inatsa bende inadim.. dilmuh destina vazgecti.. ben normal dogurcam.. topicte tek normal dogum olcaz elifatifefu ile..
hosbulduk canımmhoşgeldin canım
ay doguralım kıı doguralımda sevelim inş. bizim zamanlar belli deil beklicez artıkhadi sen dogurda sevelim kenyaa..
ayy evet az kaldı canım yaaa benim alt tarafta aysenin dediği gibi kazı calısmaları var hazırlanıyor gelmeye sanırırmoy ne güsel ya bizde koklıcaz kenyam az kaldı canımm...
elıfsun bende ekledım senı sağol canımmm bende sadece göbişini yandan fotonu gördüm ne güsel seviyon kız göbişiniii:CüvCüv:
kokularıda baska be meleklerin oyy oyyyyyaa evet görünce öyle oluyo... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oofff çekirdekten içim bayıldı midem bulandı.... dişlerimi de fırçaladım ama ağzımın tadı düzelmedi
citirtim yapisti valla.. ama sabirliyim beklicem.. o inatsa bende inadim.. dilmuh destina vazgecti.. ben normal dogurcam.. topicte tek normal dogum olcaz elifatifefu ile..
evt canım hayırlısıyla gelsinler inşallahvalla bacim hakkimizda hayirlisi olsun.. Rabbim onlarin kaderini coktan cizdi.. bizim hesabimiza bakmiyorki bu isler.. vakti zamani geldiginda alicaz insallah saglikla yavrularimizi kucagimiza.. Allah katinda onlarin günü saati coktan belli.. bize düsen sabir..
yok be geriden falan gelmiyo kasımda doğurcak işte ...
aralık anneleri dedikodumuzu yapıyomuş kız...elifsun link vermişti bugün koptumm....:roflol: neymiş topik açmışız ama hiç samimi diilmiş herkes çok az kilo almış falan :sm_cool:
valla bacim hakkimizda hayirlisi olsun.. Rabbim onlarin kaderini coktan cizdi.. bizim hesabimiza bakmiyorki bu isler.. vakti zamani geldiginda alicaz insallah saglikla yavrularimizi kucagimiza.. Allah katinda onlarin günü saati coktan belli.. bize düsen sabir..
yok be geriden falan gelmiyo kasımda doğurcak işte ...
inşallah bacım inşallah allah gönlünüze göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
hosbulduk canımm
ay doguralım kıı doguralımda sevelim inş. bizim zamanlar belli deil beklicez artık
ayy evet az kaldı canım yaaa benim alt tarafta aysenin dediği gibi kazı calısmaları var hazırlanıyor gelmeye sanırırm
kokularıda baska be meleklerin oyy oyyyy
bende normal dogurcam kız doktorum hic sezeryan demedi bana hep normal konusuyoruz bende öle istiyorum zaten :))
evt canım hayırlısıyla gelsinler inşallah
aaaa dedikoducu karularyok be geriden falan gelmiyo kasımda doğurcak işte ...
hakkatenmi aaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki 2 eksik 3 fazla olunca nolcaksa herkes 20kg almak zorundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?