2009 Kasm Anneleri

erken dogum riskim vardi ya gii benim.. rahim boynu cok kisaydi.. 3 ay yatcan dedi doktor.. yattik yattik simdi bebe gelmek bilmiyor..
hımmmmm bilmiyodum bunu
eee yattın bebe yapıştı oaraya kolay kolay da çıkmaz

ne kıskanıyon nan onun mesleği 6 kilo almasını gerktiri hacı zayıf kalması lazım meslek icabı hem o bizden sanırsam 1 ay geriden geliyo 2 kilo daha alsa 8 kilo eder
edoşta 8 kilo aldı ne var manken olmak gerekmiii hacıııı:1no2::1no2:

ne zaman dogurcakmis kiz o gaci.. bende hep yattim ama 12kilo olmus valla.. Allahtan sadece göbiste birikti.. oda hemen gidiverir insallah..

ii geceler kızlarr nasılsınzı bakalım
bende minik bebiş sevmekten geliyorum ayy cok özendim yaaaa
hade gelsin bizimkilerde koklayalım

hadi sen dogurda sevelim kenyaa..

melek anne benide ekle.. ben ekleyememistim seni.. ayse on.. ben
tamam canım eklıyorum şimdiii

oy ne güsel ya bizde koklıcaz kenyam az kaldı canımm...
elıfsun bende ekledım senı sağol canımmm bende sadece göbişini yandan fotonu gördüm ne güsel seviyon kız göbişiniii:CüvCüv:

yaa evet görünce öyle oluyo... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oofff çekirdekten içim bayıldı midem bulandı.... dişlerimi de fırçaladım ama ağzımın tadı düzelmedi

citirtim yapisti valla.. ama sabirliyim beklicem.. o inatsa bende inadim.. dilmuh destina vazgecti.. ben normal dogurcam.. topicte tek normal dogum olcaz elifatifefu ile..

hoşgeldin canım
kız şu ana kadar hangi birimiz sezeryan tarihinde doğurda hepsi süpriz geldi benim kızımda süpriz geldi
bakalımoğluşum ne edecek oda belli değil yani:1no2:
ben herşeyi sona bırakırım huyumdur
sıkışık sıkışık yaparım

eee o zaman sıkışık sıkışık devam et bakalım hazırlıklara:roflol::roflol:

yok be geriden falan gelmiyo kasımda doğurcak işte ...

aralık anneleri dedikodumuzu yapıyomuş kız...elifsun link vermişti bugün koptumm....:roflol: neymiş topik açmışız ama hiç samimi diilmiş herkes çok az kilo almış falan :sm_cool:

aa gerçekten mi delikafadulden

valla bacim hakkimizda hayirlisi olsun.. Rabbim onlarin kaderini coktan cizdi.. bizim hesabimiza bakmiyorki bu isler.. vakti zamani geldiginda alicaz insallah saglikla yavrularimizi kucagimiza.. Allah katinda onlarin günü saati coktan belli.. bize düsen sabir..

hoşgeldin canım
hosbulduk canımm

hadi sen dogurda sevelim kenyaa..
ay doguralım kıı doguralımda sevelim inş. bizim zamanlar belli deil beklicez artık

oy ne güsel ya bizde koklıcaz kenyam az kaldı canımm...
elıfsun bende ekledım senı sağol canımmm bende sadece göbişini yandan fotonu gördüm ne güsel seviyon kız göbişiniii:CüvCüv:
ayy evet az kaldı canım yaaa benim alt tarafta aysenin dediği gibi kazı calısmaları var hazırlanıyor gelmeye sanırırm

yaa evet görünce öyle oluyo... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oofff çekirdekten içim bayıldı midem bulandı.... dişlerimi de fırçaladım ama ağzımın tadı düzelmedi
kokularıda baska be meleklerin oyy oyyyy

citirtim yapisti valla.. ama sabirliyim beklicem.. o inatsa bende inadim.. dilmuh destina vazgecti.. ben normal dogurcam.. topicte tek normal dogum olcaz elifatifefu ile..

bende normal dogurcam kız doktorum hic sezeryan demedi bana hep normal konusuyoruz bende öle istiyorum zaten :))

evt canım hayırlısıyla gelsinler inşallah

hakkatenmi aaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki 2 eksik 3 fazla olunca nolcaksa herkes 20kg almak zorundamı

canım aynen öyle... bize düşen sağlıklı olmaları için dua edip beklemek...

anaa nerde kızlar o lınk yaw bızde okuyalımmmm...
ayse oncum ekledım bacım ne güsel gelın olmuşun canım maşallahhh...
göbişinde çok tatlı canımmm...
aman kızlar moralınızı bozmayın hepsinin vaktı zamanı var vaktı gelınce durmıcak doğurcaz evet hemen istiyoruz kucağımıza alalım artık sevelım diye içimiz gidiyo ama Rabbım herseyın hayırlısını versın hepimiz içinnn....

inşallah bacım inşallah allah gönlünüze göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

amin canim hepimizin insallah..

insallah bacim yaa sen cok geziyon zaten o cati iyce genisledi senin.. normal dogurmayi en cok hakeden sensin bence.. sezeryan olursan gelme sakin buralarakaydirigubbakcemile3

evt canım hayırlısıyla gelsinler inşallah

insallah canim.. saglikla gelsinlerde ne zaman gelirseler gelsinler..

yaa dilmuhla destna kesin normal doğurur diyodum onlar bile sezeryana döndü...sizler inş normal doğurursunuz :Saruboceq:

aaaa dedikoducu karular
ne yani aldığımız kilolaramı takmışlar anlamadım :uhm:
hakkatenmi aaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki 2 eksik 3 fazla olunca nolcaksa herkes 20kg almak zorundamı

sanırsam aralık anaları tontiş:roflol::roflol:

eliiiffffffffffff hangi topikte konuşmuşlardı yaa bi bak hele...napıyon orda sesin soluğun çıkmıyo ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…