2009 Kasm Anneleri

olan çekirdeğe olmuş desene hacı:roflol::roflol::roflol::roflol:

o zaman 1 hafta daha stres yapmamam hakkın var:roflol::roflol::roflol:

dilmuh.. oturdugun zaman.. alt tarafinda kazi calismasi oluyormu seninde? ben ne zaman sandalyeye yada koltuga düz bi sekilde otursam kiz insaata basliyor.. öyle batiyorki.. sonra belime sanci giriyor.. ama devami gelmiyor

yapmiyom zaten artik citirdim.. icerde kalcak hali yok sonucta.. en gec 10 gün sonra kucagimda kizim insallah.. stres yaptikca gelmiyolar baksana..

dilmuh.. oturdugun zaman.. alt tarafinda kazi calismasi oluyormu seninde? ben ne zaman sandalyeye yada koltuga düz bi sekilde otursam kiz insaata basliyor.. öyle batiyorki.. sonra belime sanci giriyor.. ama devami gelmiyor

devamı haftaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yapmiyom zaten artik citirdim.. icerde kalcak hali yok sonucta.. en gec 10 gün sonra kucagimda kizim insallah.. stres yaptikca gelmiyolar baksana..

ha şöyle rahat olun en fazla 1 haftaya kaaa kucağınızda
bak bugünlerinizi çooooooooooooooooooooooooookk ararsınıza.sa.sa.s

devamı haftaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gül sen bacim.. Allahtan normal dogurmican ondan bu kadar rahatsin demi?

bak kartaneside dursun gelmesin diyodu.. simdi o da gelsin istiyor.. ama bizim istegimize göre degilmis maalesef.. böyle olcagini bilsem ben 3ay yatarmiydim hic.

gül sen bacim.. Allahtan normal dogurmican ondan bu kadar rahatsin demi?

bak kartaneside dursun gelmesin diyodu.. simdi o da gelsin istiyor.. ama bizim istegimize göre degilmis maalesef.. böyle olcagini bilsem ben 3ay yatarmiydim hic.

yavvv siz sezerciği çokmu kolay saniniz anlamdım haaaaa bi neşter yiyinde görem sizin boyunuzu posunuzu :1no2::1no2:

3 ay niye yattın anlamadım ben:uhm::uhm:

erken dogum riskim vardi ya gii benim.. rahim boynu cok kisaydi.. 3 ay yatcan dedi doktor.. yattik yattik simdi bebe gelmek bilmiyor..

çağla şikel vardı tv de... 6 kg almış uyuzzz......hep yatmış da enerji harcayamadığı için acıkmamış ... benim bildiğim yatınca kilo alıır karpuz yata yata büyür misali kaydirigubbakcemile:roflol:

ii geceler kızlarr nasılsınzı bakalım
bende minik bebiş sevmekten geliyorum ayy cok özendim yaaaa
hade gelsin bizimkilerde koklayalım

ha buarada sezeryan daha zor ondan daha cok korkuyom zaten.. ama en azindan sizin tarih belli oluyor... böyle beklemek zor geliyor.. heran bi süpriz olabilir.. bakalim hangi anda yakalancaz o süprize.. kocisi biyere yollamiyom adam sIkIldi benden..

annemde ablamin yaninda..ameliyat olcakti adet olmus hanfendi ameliyat ertelenmis.. hemde 3 kasima.. annem sabahtan aksama kadar ariyor.. nasilsin diye.. kadinda uyku muyku kalmadi.. cok üzülüyor.. orayida birakamiyo.. aklida bende.. bi an önce dogsunda kadin rahat bi uyku uyusun onun icin hemen dogurmak istiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…