kardenem bence sen artık direk zeytinyağına otur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zeytinim bence emzirirken süme onu ... o tip şeyler silmekle temizlenmiyo çünkü... sonuçta bu kremler bi sürü testten geçiyo ve bebek için zararlı kimyasallar kullanılmıyo...ama o aldığın saf lanolin süte geçtiğinde ya da bebeğin ağzına geldiğinde neye sebep olur bilmiyoruz...eccük kimyacı tarafımı konuştirim
yaa o film çok acıklı...bu psikolojiyle seretmediğin iyi olmuş... ölürdün ağlamaktan....
allahım yaa sen gene mi burdasınnn akannehirakannehirakannehir
kızlar wanna doğurdu mu acep...hiç görünmedi bu ara CADIARZU
yavv benim kocaya uyuz oldum ! akşam üstü aradı bilmem ne abiler mangala çağırıyo dedi...saat olmuş 8 ... o saatten sonra pişir ye 10 olucak...ben zaten yemeğimi yemiştim..yok dedim gitmeyelim neyse sonra bi daha aradı arkadaşı var bizim sitede ona gidelim mi kağıt falan oynarız dedi...dedim ne kağıdı ben arkamda bin tane yastık zor oturuyorum.. sen git ama azcık kafan dağılsın dedim... biraz önce anca aradı beyefendi.... keyif keyif oturuyo ... saat kaç olmuş bu kız evde sıkılır mı doğurur mu diye düşünmek yok...git dediysek orda yat dedik sanki yaaklava: sinirden bi paket çekirdek yedim :mymeka:
ya kizlar aslinda bizmi abartiyoruz yaa.. bu hamilelik 40 hafta degilmi? neden biz 40 dolmadan dogsun diye bekliyoruzki.. dün doktor öyle dedi bana.. stres yapilcak bisey degil bu dedi... zaten normali 40 hafta dedi..40i gecince stres yap ama simdi bosuna üzülüyosun dedi..
hakli bence..
dilmuh.. oturdugun zaman.. alt tarafinda kazi calismasi oluyormu seninde? ben ne zaman sandalyeye yada koltuga düz bi sekilde otursam kiz insaata basliyor.. öyle batiyorki.. sonra belime sanci giriyor.. ama devami gelmiyor
hoşgeldin canım,amin cümlemizinkiniselam kizlar.. bende tik yok yine.. arzu dogum yapmis.. Allah anali babali büyütsün insallah..
yapmiyom zaten artik citirdim.. icerde kalcak hali yok sonucta.. en gec 10 gün sonra kucagimda kizim insallah.. stres yaptikca gelmiyolar baksana..
devamı haftaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olan çekirdeğe olmuş desene hacı:roflol::roflol::roflol::roflol:
gül sen bacim.. Allahtan normal dogurmican ondan bu kadar rahatsin demi?
bak kartaneside dursun gelmesin diyodu.. simdi o da gelsin istiyor.. ama bizim istegimize göre degilmis maalesef.. böyle olcagini bilsem ben 3ay yatarmiydim hic.
amanın herkeste burdaymış
ben çok yorgunum kızımın odasını hazırlıyorum
heee bi sen eksiktin
sen daha hazırlıklarlanmı uğrşinn hacı:sm_confused:
hoşgeldin canımii geceler kızlarr nasılsınzı bakalım
bende minik bebiş sevmekten geliyorum ayy cok özendim yaaaa
hade gelsin bizimkilerde koklayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?