Selam Kasım Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
Bir süre yazamadık teyzeleri size Yağmur'um sarılık oldu fetoterapi yaptık eve getirip çok şükür derecesini düşürdük şimdi annemler doktora kontrole götürdüler inşallah tekrar alette tutmak zorunda kalmayız onun dışında ben çok iyiyim Yağmurumuz abimiz hepimiz iyiyiz evimize gelen küçücüğümüzle yeni hayatımıza hemen adapte olduk..
Sağolsun anneannemiz her işimizde yardımcı ve halamızda hepsinden Allah razı olsun ..
Sizleri çok ama çok özledik inanın hergün dua ediyoruz yardım et sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine diye içinizde kimler doğum yaptı çok ama çok merak ediyorum ..
Kocaman kocaman en tatlısından hepinizi öperim a.s. a.s. a.s.
canım bende de yok küvet ama normal duşlukta yapıyorumhm tmm cnmm başlarız
kız dilmuh geç deeel bence bacım senn pzt olcak die bi kesinlik yokki bence başla süt içmeye yağ damlatıp daaa
sıcak su zati sancıyı azaltır die biliyodum
ama bizde küvet yok artık sıcak duş alıncak dimek ki
bide o ayeti okumak laızm
walla hiç sormadım dasece bu yaptıklarımız doğumu kolaylaştırıyormuş emin kaynaklardan almışnan ben geç kalmışım o zaman haaaaaaa
bişey sorcam süte yağ damlatmak ne işe yarıyomuş gııı açılmayamı yarıyo
walla ben birkaç gün daha bekle derim canım benimde böyle olmuştu enescik gelmek istemediya bana bi akıl verin kızlar sıyırdım sıyırcam
kociş ayın 3 ünde izne ayrılıyo
sonra ayrılırsa 20 gün izin yapamıycak çünkü kocişten sonra biri daha çıkıyo izne 22 sinde falan
neyse ben normal doğum istiyom emme bebişim gelmiyo malum
e kociş izne ayrıldığında bebişimiz doğmuş olsunki bana baksın kociş
biliyosunuz aile müsvetteleri gelmiyo doğuma neyse ben ne yapcam yaa
pazartesi sezercik diye düşündük kocişle ne edem yaaaaaaa
Bir süre yazamadık teyzeleri size Yağmur'um sarılık oldu fetoterapi yaptık eve getirip çok şükür derecesini düşürdük şimdi annemler doktora kontrole götürdüler inşallah tekrar alette tutmak zorunda kalmayız onun dışında ben çok iyiyim Yağmurumuz abimiz hepimiz iyiyiz evimize gelen küçücüğümüzle yeni hayatımıza hemen adapte olduk..
Sağolsun anneannemiz her işimizde yardımcı ve halamızda hepsinden Allah razı olsun ..
Sizleri çok ama çok özledik inanın hergün dua ediyoruz yardım et sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine diye içinizde kimler doğum yaptı çok ama çok merak ediyorum ..
Buda Yağmur bebek teyzeleri hepiniz ellerinden kardeşlerininde yanaklarından öper a.s.
nazar:
Buda Yağmur bebek teyzeleri hepiniz ellerinden kardeşlerininde yanaklarından öper a.s.
nazar:
canım hoşgeldin
çok çok geçmiş olsun minik kuşunaaaaa
sen nasılsın nasıl oldun
doğum kolay olmuştur inşallah canım
hoşgeldik çıtırtım
ya gece gitti elektrik cvp yazamadım
cnm bence dr u ara konuş en azından sezercik için gün verir salıya filan salıya kaa olmazsa sezercik olursun senn izin durumu da var ya bence ööle yap ama gene sen bilirsinya bana bi akıl verin kızlar sıyırdım sıyırcam
kociş ayın 3 ünde izne ayrılıyo
sonra ayrılırsa 20 gün izin yapamıycak çünkü kocişten sonra biri daha çıkıyo izne 22 sinde falan
neyse ben normal doğum istiyom emme bebişim gelmiyo malum
e kociş izne ayrıldığında bebişimiz doğmuş olsunki bana baksın kociş
biliyosunuz aile müsvetteleri gelmiyo doğuma neyse ben ne yapcam yaa
pazartesi sezercik diye düşündük kocişle ne edem yaaaaaaa
slm taze anne:) geçmiş olsun sana da yağmura daSelam Kasım Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
kız nie imkansız olsun sancın başladı mı gerisi çorap söküğü gibi geliyomuş yarım saat sonra sancın başlasa sabaha kucağında olcak oğlun en geç:) önemli olan sancının gelmesiiibacım doğmaz bence hiçbi belirti yok bakksana
dr la konuşmadım çünkü o bana bıraktı sezercik dersem olcak
ondan uzatıyom arama zamanını
ya bacım kociş salı izne ayrılıyo ya
benim pazartesiye kadar doğurmamda olanaksız
e desemki kociş ayrılsın falan
biliyon kimse yok doğumda kociş bakcak
günaydın cnmselam kızlar günaydın
ayyy istanbul istanbul olalaı böle yağmur görmedi sele kapılıp gidecez haa sonunda
nazar:
Allah Razı olsun kızlar babasıda pembik diye seviyor zaten Rabbim sizleride bir an önce kavuştursun meleklerine
Bu arada site ne kadar yavaş böyle tam gıcık bir durum olmuş azıcık sizlerle konuşayım kim doğum yaptı vs öğrenmek isatedim olaya bak!
Bu arada kim doğum yaptı:)
canım bende de yok küvet ama normal duşlukta yapıyorum
geçen sancım oldu duş aldım geçti inanamadım yaaa
walla hiç sormadım dasece bu yaptıklarımız doğumu kolaylaştırıyormuş emin kaynaklardan almış
walla ben birkaç gün daha bekle derim canım benimde böyle olmuştu enescik gelmek istemedi
artık dr.gün vermişti ama o güne kalmadan doğdu
sen yürüyüşünü artır bol duş al
dışarı çıkıp yürüyemiyorsan bile evde gezin ben öyle yapıyordum
hoşgeldin nazlııım çok geçmiş olsun atlatır yağmurumuz
ayyy fotoğraflarını koysanda görsek bıdığımızı:sm_cool:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım Benimm hoşbuldum
Allahım sizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah Dilmuhum :Saruboceq::Saruboceq:
Ben çok iyiyim birtanesi Yağmurumuza bakıyorum şimdide annemlerin iyi haberlerle gelmesi için dua ediyorum inşallah daha yükselmez sarılık :Saruboceq::Saruboceq:
Doğum çok kolaydı canım benim şuan ağrı kesici de alıyorum ama günde 1 tane kafama göre çok şükür ayaktayım ama annemler fazla tutmuyorlar bu önümüzdeki haftada dinlen keyfini sür sonra epeyce koşturaclaksın diyorlar haklılarda
yok gııı konuşuyoduk ya sormamışın bişeyayyy şekerim no problem no problem
ben sana bişemi sormuştumki :uhm::uhm:hatırlamadım kıııı:roflol::roflol:
cnm bence dr u ara konuş en azından sezercik için gün verir salıya filan salıya kaa olmazsa sezercik olursun senn izin durumu da var ya bence ööle yap ama gene sen bilirsin
slm taze anne:) geçmiş olsun sana da yağmura da
hoşgelmiş yağmur
bak yeni topik açtık doğuranlr yazıyo ama biz yorum yapmıyoz karışmasın deyüü sayfalar ama bikaç kişi gene yorum yapmış bizden deil ama:)
kız nie imkansız olsun sancın başladı mı gerisi çorap söküğü gibi geliyomuş yarım saat sonra sancın başlasa sabaha kucağında olcak oğlun en geç:) önemli olan sancının gelmesiii
günaydın cnm
ayy naza r değmesin kız maşallahhhh
iyi ya ben pazartesi kadar bol bol yürüyem gerçi kız pek oturmuyom evde ama olsun dahada sıklaşrtırayım
hergün sıcak duş alıyom
ben şimdi bide sütü yapayım
canım sıcakmı olsun süt bikaç damla yeter yağ dimi
iyi ya ben pazartesi kadar bol bol yürüyem gerçi kız pek oturmuyom evde ama olsun dahada sıklaşrtırayım
hergün sıcak duş alıyom
ben şimdi bide sütü yapayım
canım sıcakmı olsun süt bikaç damla yeter yağ dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?