2009 Kasm Anneleri

canım hoşgeldin
çok çok geçmiş olsun minik kuşunaaaaa
sen nasılsın nasıl oldun
doğum kolay olmuştur inşallah canım

canım bende de yok küvet ama normal duşlukta yapıyorum
geçen sancım oldu duş aldım geçti inanamadım yaaa
nan ben geç kalmışım o zaman haaaaaaa

bişey sorcam süte yağ damlatmak ne işe yarıyomuş gııı açılmayamı yarıyo
walla hiç sormadım dasece bu yaptıklarımız doğumu kolaylaştırıyormuş emin kaynaklardan almış
walla ben birkaç gün daha bekle derim canım benimde böyle olmuştu enescik gelmek istemedi
artık dr.gün vermişti ama o güne kalmadan doğdu
sen yürüyüşünü artır bol duş al
dışarı çıkıp yürüyemiyorsan bile evde gezin ben öyle yapıyordum

hoşgeldin nazlııım çok geçmiş olsun atlatır yağmurumuz
ayyy fotoğraflarını koysanda görsek bıdığımızı:sm_cool:

ay nazlışım hoşgeldinŞenizŞeniz

gözünaydın kavuştun kızçene demek sarılık oldu heee onun içinde geçmiş olsun ama merak etme en kısa zaman düşer değeri a.sa.sa.s
bi resmini göremedik kızının koydunmu sen resim felan

canım hoşgeldin
çok çok geçmiş olsun minik kuşunaaaaa
sen nasılsın nasıl oldun
doğum kolay olmuştur inşallah canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım Benimm hoşbuldum

Allahım sizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah Dilmuhum :Saruboceq::Saruboceq:

Ben çok iyiyim birtanesi Yağmurumuza bakıyorum şimdide annemlerin iyi haberlerle gelmesi için dua ediyorum inşallah daha yükselmez sarılık :Saruboceq::Saruboceq:
Doğum çok kolaydı canım benim şuan ağrı kesici de alıyorum ama günde 1 tane kafama göre çok şükür ayaktayım ama annemler fazla tutmuyorlar bu önümüzdeki haftada dinlen keyfini sür sonra epeyce koşturaclaksın diyorlar haklılarda

Allah Razı olsun kızlar babasıda pembik diye seviyor zaten Rabbim sizleride bir an önce kavuştursun meleklerine
Bu arada site ne kadar yavaş böyle tam gıcık bir durum olmuş azıcık sizlerle konuşayım kim doğum yaptı vs öğrenmek isatedim olaya bak!
Bu arada kim doğum yaptı:)

cnm bence dr u ara konuş en azından sezercik için gün verir salıya filan salıya kaa olmazsa sezercik olursun senn izin durumu da var ya bence ööle yap ama gene sen bilirsin

slm taze anne:) geçmiş olsun sana da yağmura da
hoşgelmiş yağmur
bak yeni topik açtık doğuranlr yazıyo ama biz yorum yapmıyoz karışmasın deyüü sayfalar ama bikaç kişi gene yorum yapmış bizden deil ama:)
kız nie imkansız olsun sancın başladı mı gerisi çorap söküğü gibi geliyomuş yarım saat sonra sancın başlasa sabaha kucağında olcak oğlun en geç:) önemli olan sancının gelmesiii
selam kızlar günaydın

ayyy istanbul istanbul olalaı böle yağmur görmedi sele kapılıp gidecez haa sonunda
günaydın cnm
Buda Yağmur bebek teyzeleri hepiniz ellerinden kardeşlerininde yanaklarından öper a.s.

nazar:

ayy naza r değmesin kız maşallahhhh

vallaha nazlışım site öle sinir ediyoki bu ara giremiyoz ben şahsen kimin doğum yapıp yapmadığını anlayamadım vaallaha yanlışta sölemek istemema.s

iyi ya ben pazartesi kadar bol bol yürüyem gerçi kız pek oturmuyom evde ama olsun dahada sıklaşrtırayım
hergün sıcak duş alıyom
ben şimdi bide sütü yapayım
canım sıcakmı olsun süt bikaç damla yeter yağ dimi

ayyy nazlımla yağmuru gelmiiiişşş
ooy maşallah nazlıımm allah bağışlasıınn ne tatlı bişey öölee
ayyy ben hala doğuramayanlar kervanındayımm şekercimm

ayy canım çok şükür
yağmurumuzda allahın izniyle atlatmıştır canım sarılığı inşallah

ayyy şekerim no problem no problem
ben sana bişemi sormuştumki :uhm::uhm:hatırlamadım kıııı:roflol::roflol:
yok gııı konuşuyoduk ya sormamışın bişey

he ya bacım arayacam şimdi doktoru
kocişle konuşuyoduk tel de arasın şimdi o beni bende doktoru

nan dilmuuh napıomuşuz baa da söle çabuukkk delikafadulden
ay ben de yürüyüş yapamıom yaaa
kayınvalidem de bizde yaa yaşlı yürüyemiyo fazla onu bırakıp da annemle çıkılmıyo tabii
ooff kafamçokkarıştı
dün gece ilk defa zeytinyağı sürdümm

içebileceğin sıcaklıkta olacakmış yağda yeter birkaç damla bende haftaya falan başlayım diye düşünüyorum zaten duşu hergün alıyorum biraz daha fazla kalacağım artık
inş.pazartesiye kalmadan doğurursun
bende pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek
kociş tutturmuş pazartesi doğurda gel diye:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…