yaa benim acelem yoktu aslında da malum ev kalabalıklaştı
ayy evi ele geçirdiler yaa
şimdi de baklava yapiiler
hakimiyetim elden gitti kaydirigubbakcemile3
korkarım bebiş doğunca sadece meme görevi görcem akannehir
walla bende çekemezdim sadece sen mi doğuruyon derdim evliyaa sabrı var valla kocişlerdealkisalkisalkisalkisalkisalkis
kıs kulak pamuğunun pamuğu içeri kaçmasın
sonra doğumda bebenin elinde çıkarmış dr.acep nereden geldi diye düşünürmüş:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyn yazık olsun nan biz o kaaa çocukların eziyetini dırdırını ağlamasını çekecez onlarda bırak bizim dırdırları çeksin a.s
ayyyy hemoroit ve ishal çok çok geçmiş olsun eee napıyosun yemene içmene dikkat ediyonmu hacı ishali kesmek için yani
ha şunu bileydin bacım sen memelerle başabaşa kalacan :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee olabilir hacı diyebilir yani ben enesi alam sen ensarı büyüt gel dicek sağa adamabooow kıs sen hakimiyeti ele almaya bak valla bak ama sadece bebişin hakimiyetini
onlar baklava mı börek mi ne yaparlarsa yapsınlar sen bebişine bakyerimseniben
yok kıs hastane değilde hani ben doğumdan sonra anneme gideceğim yaaa orada kal gelme demesinden korkuyorum:roflol::roflol::roflol:
ayyy iyiki site azcık düzeldi hee yine çeneniz düşmüş oku oku bitmedi yaawwwklava:
ayyy iyiki site azcık düzeldi hee yine çeneniz düşmüş oku oku bitmedi yaawwwklava:
nan bu sütün tadı acık garip olmuş haaaaa yağlı yağlı
nefesini tutup iç bariinan bu sütün tadı acık garip olmuş haaaaa yağlı yağlı
hee olabilir hacı diyebilir yani ben enesi alam sen ensarı büyüt gel dicek sağa adam
:roflol::roflol::roflol::roflol:
okuma nan sende meşgul etme siteyi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
selam ulen manyak gacilerrrr
ay allam dilmuh gene burdaaaa :roflol::roflol::roflol:
dilmuh len dün görümcem didiki kızlar gununden 10 gün önce geldiydi ama oğlum gününü tam 15 gün geçti dedi hani moralini bozmak gibi olmasın amaaaa :roflol::roflol:
he ya sorma valla ne edecez şaşırdık ayyyyyyy çatlaaaaaaaaaak öldüm gülmekten biri içer biri şeyine sürer ha :roflol::roflol:bbbbböööööğğğğğğğğğ
nan sabah sabah bu ne zeytin yağı muhabbeti yaaaaaaaaa
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
biriniz içer biriniz şeyine sürer maşşallah her derde deva
her yerde kullanılıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
nefesini tutup iç barii
kıs adam rahatı bulunca enesi ne yapsın bakan var nasıl olsa ikisinide biyüt gel der:roflol::roflol:
yada çocukları at anana sen gel diyecek:roflol::roflol::roflol:
bbbbböööööğğğğğğğğğ
nefesini tutup iç barii
kıs adam rahatı bulunca enesi ne yapsın bakan var nasıl olsa ikisinide biyüt gel der:roflol::roflol:
yada çocukları at anana sen gel diyecek:roflol::roflol::roflol:
bak bak bak bak aklın nerelere çalışiii demek ikisinide bırak sen gel dicek heee neden üçüncüyü yapmak içinmi hacıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bak bak bak bak aklın nerelere çalışiii demek ikisinide bırak sen gel dicek heee neden üçüncüyü yapmak içinmi hacıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende salatay kouyom o bakımdan garip geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3he ya gene burdayım bacım ne edem kopamadım kk dan
kız ne 15 günü aaaaaaaadelikafadulden delikafadulden
he ya sorma valla ne edecez şaşırdık ayyyyyyy çatlaaaaaaaaaak öldüm gülmekten biri içer biri şeyine sürer ha :roflol::roflol:
içiyom anam valla
ne var gıı bende saçlarıma sürüyorum harika oluyor:roflol:
bende salatay kouyom o bakımdan garip geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aha bu delide saçına süriiiii du bakalım daha nerelere deva:uhm::uhm::uhm:
bbbbböööööğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?