2009 Kasm Anneleri

ayyy iyiki site azcık düzeldi hee yine çeneniz düşmüş oku oku bitmedi yaawww klava:

alkisalkisalkis

yok kız ben çekemezdim valla ne o öyle hep naz hep naz
şşşttttt kocişler kesin okumuyo dimi burayıkaydirigubbakcemile3

hee olabilir hacı diyebilir yani ben enesi alam sen ensarı büyüt gel dicek sağa adam
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy iyiki site azcık düzeldi hee yine çeneniz düşmüş oku oku bitmedi yaawww klava:

okuma nan sende meşgul etme siteyi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

selam ulen manyak gacilerrrr
ay allam dilmuh gene burdaaaa :roflol::roflol::roflol:
dilmuh len dün görümcem didiki kızlar gununden 10 gün önce geldiydi ama oğlum gününü tam 15 gün geçti dedi hani moralini bozmak gibi olmasın amaaaa :roflol::roflol:

nan bu sütün tadı acık garip olmuş haaaaa yağlı yağlı

bbbbböööööğğğğğğğğğ
nan sabah sabah bu ne zeytin yağı muhabbeti yaaaaaaaaa
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
biriniz içer biriniz şeyine sürer maşşallah her derde deva
her yerde kullanılıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:

nan bu sütün tadı acık garip olmuş haaaaa yağlı yağlı
nefesini tutup iç barii

kıs adam rahatı bulunca enesi ne yapsın bakan var nasıl olsa ikisinide biyüt gel der:roflol::roflol:
yada çocukları at anana sen gel diyecek:roflol::roflol::roflol:

he ya gene burdayım bacım ne edem kopamadım kk dan
kız ne 15 günü aaaaaaaadelikafadulden delikafadulden
he ya sorma valla ne edecez şaşırdık ayyyyyyy çatlaaaaaaaaaak öldüm gülmekten biri içer biri şeyine sürer ha :roflol::roflol:
nefesini tutup iç barii

kıs adam rahatı bulunca enesi ne yapsın bakan var nasıl olsa ikisinide biyüt gel der:roflol::roflol:

içiyom anam valla

ne var gıı bende saçlarıma sürüyorum harika oluyor:roflol:

nefesini tutup iç barii

bak bak bak bak aklın nerelere çalışiii demek ikisinide bırak sen gel dicek heee neden üçüncüyü yapmak içinmi hacıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyy baklava mı yapilerrrrrrrrr delikafadulden
birileri benimde evin hakimiyetini ele geçüsün baklava börek yapsın nan ben sadece süt çeşmesi olmaya razıyım hacıııııııııı :roflol:

bak bak bak bak aklın nerelere çalışiii demek ikisinide bırak sen gel dicek heee neden üçüncüyü yapmak içinmi hacıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kıs beni düşündüğünden der hani kafa dinleyim manasında:jeyyar::jeyyar:

bende salatay kouyom o bakımdan garip geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne var gıı bende saçlarıma sürüyorum harika oluyor:roflol:

aha bu delide saçına süriiiii du bakalım daha nerelere deva:uhm::uhm::uhm:

bende salatay kouyom o bakımdan garip geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aha bu delide saçına süriiiii du bakalım daha nerelere deva:uhm::uhm::uhm:

he gıı ben salatayada koyuyom
bak sürmek dışında yeniyomuşta bacım asıl amacından şaşmış kız yağ iyimikaydirigubbakcemile3

çok amaçlı hacııııı delikafadulden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…