2009 Kasm Anneleri

böööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nasıl sürdün kııı allah seni davul etmesin emi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yahu siz kasım analarısınız niye ekimde doğurmaya çalışıosunuz
bırakın kasımda gelsin bebikler :roflol:

içine mi sürdün gıııııııııı:uhm:

yaa ne iiçiyoozz baa da dee :gitme:
biz de dün bebişi alıp geliyoduk ne güzel kociş cumaya da yetişecekti hatta emmee olmadı :roflol:

başka bi emrin varmı deseydin kolaysa sen doğur desen hacıııııııkaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum şekerimm eklerim canım orayada şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy nazlımla yağmuru gelmiiiişşş
ooy maşallah nazlıımm allah bağışlasıınn ne tatlı bişey öölee
ayyy ben hala doğuramayanlar kervanındayımm şekercimm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aminnn gülümm Rabbim sanada sizlerede hayırlısıyla nasip edecek inşallah miss misss koklayacaksınız yavrularınızı nasıl dua ediyorum sizlere bilemezsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şimdi aradılarrr çok şükür atlatmışız haftaya normal kontrollerimiz başlayacak şükürler olsunnnn Allahımaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahanda bunlar kartanesiiiiiiii
doğuma 1 hafta kala başlanacakmış yapılacaklar
-1 bardak ılık süte birkaç damla z.yağı damlatılıp içilecekmiş.bu 1 gün aralıklarla devam edilecek.
-hergün küvet doldurulacak ve 10 dak.içinde beklenecek göğüslere kadar olan kısım suda olacak.
-abese suresi 10.ayet hergün okunacakmış onuda yazam
sümmessebila yesserah

kız süte z.yağı damlatıp içcekmişiz
sonra küvete su ldolduırup gircekmişiz
bide yürüyüş
ben yapam pazartesiye kadar

heeeeee doğurmak öyle kolay ya pırt diye doğurda gek bari kaydirigubbakcemile3
dua edşn gıı doğuram artık

zaten bu zamana kadar doğuran analar çakma kasım anası bacım hakiki kasım anası henüz belli değil du bakalım kime nasip olcek:roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhhhhh çok lşükür

başka bi emrin varmı deseydin kolaysa sen doğur desen hacıııııııkaydirigubbakcemile3

inş.gittiğinde dr.doğuma alır diyor adam yaaa
tabii her akşam benim dırdırları dinlemekten bıktı:roflol::roflol:
daha dur dırdırlar yeni başlayacak diyecem olmayacak neyse korkutmayım adamcağızııı:roflol::roflol::jeyyar:

kardenem bence sen artık direk zeytinyağına otur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden
böööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nasıl sürdün kııı allah seni davul etmesin emi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
çok zor olmadıı ayrıntılara girmeem istersen :roflol:
içine mi sürdün gıııııııııı:uhm:
hee gıı içine sürdüümm tabüüküü
anam dedim bebe elimi tutacak şimdi :roflol:
haa taam hemen başlıyom zira 1 haftadan azkaldı benim gıı

benimki isyanlarda artık
ayy ben olsam çekemezdim haaa hamile karı çenesi abowwwwww yazık nan adamlarakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin şekercik nerelerdesin görünmüyon pek
ay sorma site deli ediyodu giremiyodum face den bakıyodum son havadislereee aman buırdayım ne edem sıkılıyo cnım fena halde hergün bıktım bu hemoroitle uğraşmaktan itinayla çıkyıo meret bıktım valla oturamıyom şimci bi de ishal olmuşum üstüne oh maşallah wcden çıkamıyommmmm gece 5 kere gittim kız wc yeee deli olcam
sen ne yapıyon cnm
he kolaydı doğurmakkkk siparişlen oluyosa bi adet dilmuha bi adet kartaneme söyleyelim bebe:)
kız ne va rbende sürcemmmm kulak pamukları var ya onla sürem kenarlarına diyomm kolay açılıyomuş yavvvvvvv
he bende öyle diyim ne bu acele ayolll ben beklicem kasım 17 benm tarih hıhhhh
oh şükür cnm bu sarılık da kesin oluyo haaa bebelerdeeee

bilse başına gelecekleri hastaneden heç çıkma orda kal der sağa valla :roflol::roflol::roflol:

yaa benim acelem yoktu aslında da malum ev kalabalıklaştı
ayy evi ele geçirdiler yaa
şimdi de baklava yapiiler
hakimiyetim elden gitti kaydirigubbakcemile3
korkarım bebiş doğunca sadece meme görevi görcem akannehir

benimki isyanlarda artık
ayy ben olsam çekemezdim haaa hamile karı çenesi abowwwwww yazık nan adamlarakaydirigubbakcemile3
walla bende çekemezdim sadece sen mi doğuruyon derdim evliyaa sabrı var valla kocişlerdealkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıs kulak pamuğunun pamuğu içeri kaçmasın
sonra doğumda bebenin elinde çıkarmış dr.acep nereden geldi diye düşünürmüş:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimki isyanlarda artık
neyn yazık olsun nan biz o kaaa çocukların eziyetini dırdırını ağlamasını çekecez onlarda bırak bizim dırdırları çeksin a.s
ayyyy hemoroit ve ishal çok çok geçmiş olsun eee napıyosun yemene içmene dikkat ediyonmu hacı ishali kesmek için yani

ha şunu bileydin bacım sen memelerle başabaşa kalacan :roflol::roflol::roflol::roflol:

abooow kıs sen hakimiyeti ele almaya bak valla bak ama sadece bebişin hakimiyetini
onlar baklava mı börek mi ne yaparlarsa yapsınlar sen bebişine bakyerimseniben
bilse başına gelecekleri hastaneden heç çıkma orda kal der sağa valla :roflol::roflol::roflol:

yok kıs hastane değilde hani ben doğumdan sonra anneme gideceğim yaaa orada kal gelme demesinden korkuyorum:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…