nan dilmuuh napıomuşuz baa da söle çabuukkk delikafadulden
ay ben de yürüyüş yapamıom yaaa
kayınvalidem de bizde yaa yaşlı yürüyemiyo fazla onu bırakıp da annemle çıkılmıyo tabii
ooff kafamçokkarıştı
dün gece ilk defa zeytinyağı sürdümm
kayınvalidem de bizde yaa yaşlı yürüyemiyo fazla onu bırakıp da annemle çıkılmıyo tabii
ooff kafamçokkarıştı
içebileceğin sıcaklıkta olacakmış yağda yeter birkaç damla bende haftaya falan başlayım diye düşünüyorum zaten duşu hergün alıyorum biraz daha fazla kalacağım artık
inş.pazartesiye kalmadan doğurursun
bende pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek
kociş tutturmuş pazartesi doğurda gel diye:roflol::roflol::roflol:
içebileceğin sıcaklıkta olacakmış yağda yeter birkaç damla bende haftaya falan başlayım diye düşünüyorum zaten duşu hergün alıyorum biraz daha fazla kalacağım artık
cnm bence dr u ara konuş en azından sezercik için gün verir salıya filan salıya kaa olmazsa sezercik olursun senn izin durumu da var ya bence ööle yap ama gene sen bilirsin
slm taze anne:) geçmiş olsun sana da yağmura da
hoşgelmiş yağmur
bak yeni topik açtık doğuranlr yazıyo ama biz yorum yapmıyoz karışmasın deyüü sayfalar ama bikaç kişi gene yorum yapmış bizden deil ama:)
kız nie imkansız olsun sancın başladı mı gerisi çorap söküğü gibi geliyomuş yarım saat sonra sancın başlasa sabaha kucağında olcak oğlun en geç:) önemli olan sancının gelmesiii
günaydın cnm
ayy naza r değmesin kız maşallahhhh
ayyy nazlımla yağmuru gelmiiiişşş
ooy maşallah nazlıımm allah bağışlasıınn ne tatlı bişey öölee
ayyy ben hala doğuramayanlar kervanındayımm şekercimm
ayy canım çok şükür
yağmurumuzda allahın izniyle atlatmıştır canım sarılığı inşallah
yok gııı konuşuyoduk ya sormamışın bişey
he ya bacım arayacam şimdi doktoru
kocişle konuşuyoduk tel de arasın şimdi o beni bende doktoru
ooff kafamçokkarıştı
yahu siz kasım analarısınız niye ekimde doğurmaya çalışıosunuz
bırakın kasımda gelsin bebikler :roflol:
Hoşbuldum şekerimm eklerim canım orayada şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aminnn gülümm Rabbim sanada sizlerede hayırlısıyla nasip edecek inşallah miss misss koklayacaksınız yavrularınızı nasıl dua ediyorum sizlere bilemezsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şimdi aradılarrr çok şükür atlatmışız haftaya normal kontrollerimiz başlayacak şükürler olsunnnn Allahımaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
başka bi emrin varmı deseydin kolaysa sen doğur desen hacıııııııkaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafaduldenkardenem bence sen artık direk zeytinyağına otur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok zor olmadıı ayrıntılara girmeem istersen :roflol:böööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nasıl sürdün kııı allah seni davul etmesin emi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hee gıı içine sürdüümm tabüüküüiçine mi sürdün gıııııııııı:uhm:
haa taam hemen başlıyom zira 1 haftadan azkaldı benim gııahanda bunlar kartanesiiiiiiii
doğuma 1 hafta kala başlanacakmış yapılacaklar
-1 bardak ılık süte birkaç damla z.yağı damlatılıp içilecekmiş.bu 1 gün aralıklarla devam edilecek.
-hergün küvet doldurulacak ve 10 dak.içinde beklenecek göğüslere kadar olan kısım suda olacak.
-abese suresi 10.ayet hergün okunacakmış onuda yazam
sümmessebila yesserah
inş.gittiğinde dr.doğuma alır diyor adam yaaa
tabii her akşam benim dırdırları dinlemekten bıktı:roflol::roflol:
daha dur dırdırlar yeni başlayacak diyecem olmayacak neyse korkutmayım adamcağızııı:roflol::roflol::jeyyar:
ay sorma site deli ediyodu giremiyodum face den bakıyodum son havadislereee aman buırdayım ne edem sıkılıyo cnım fena halde hergün bıktım bu hemoroitle uğraşmaktan itinayla çıkyıo meret bıktım valla oturamıyom şimci bi de ishal olmuşum üstüne oh maşallah wcden çıkamıyommmmm gece 5 kere gittim kız wc yeee deli olcamhoşgeldin şekercik nerelerdesin görünmüyon pek
he kolaydı doğurmakkkk siparişlen oluyosa bi adet dilmuha bi adet kartaneme söyleyelim bebe:)içebileceğin sıcaklıkta olacakmış yağda yeter birkaç damla bende haftaya falan başlayım diye düşünüyorum zaten duşu hergün alıyorum biraz daha fazla kalacağım artık
kız ne va rbende sürcemmmm kulak pamukları var ya onla sürem kenarlarına diyomm kolay açılıyomuş yavvvvvvvböööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nasıl sürdün kııı allah seni davul etmesin emi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
he bende öyle diyim ne bu acele ayolll ben beklicem kasım 17 benm tarih hıhhhhyahu siz kasım analarısınız niye ekimde doğurmaya çalışıosunuz
bırakın kasımda gelsin bebikler :roflol:
oh şükür cnm bu sarılık da kesin oluyo haaa bebelerdeeeeHoşbuldum şekerimm eklerim canım orayada şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aminnn gülümm Rabbim sanada sizlerede hayırlısıyla nasip edecek inşallah miss misss koklayacaksınız yavrularınızı nasıl dua ediyorum sizlere bilemezsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şimdi aradılarrr çok şükür atlatmışız haftaya normal kontrollerimiz başlayacak şükürler olsunnnn Allahımaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş.gittiğinde dr.doğuma alır diyor adam yaaa
tabii her akşam benim dırdırları dinlemekten bıktı:roflol::roflol:
daha dur dırdırlar yeni başlayacak diyecem olmayacak neyse korkutmayım adamcağızııı:roflol::roflol::jeyyar:
walla bende çekemezdim sadece sen mi doğuruyon derdim evliyaa sabrı var valla kocişlerdealkisalkisalkisalkisalkisalkisbenimki isyanlarda artık
ayy ben olsam çekemezdim haaa hamile karı çenesi abowwwwww yazık nan adamlarakaydirigubbakcemile3
ay sorma site deli ediyodu giremiyodum face den bakıyodum son havadislereee aman buırdayım ne edem sıkılıyo cnım fena halde hergün bıktım bu hemoroitle uğraşmaktan itinayla çıkyıo meret bıktım valla oturamıyom şimci bi de ishal olmuşum üstüne oh maşallah wcden çıkamıyommmmm gece 5 kere gittim kız wc yeee deli olcam
sen ne yapıyon cnm
he kolaydı doğurmakkkk siparişlen oluyosa bi adet dilmuha bi adet kartaneme söyleyelim bebe:)
kız ne va rbende sürcemmmm kulak pamukları var ya onla sürem kenarlarına diyomm kolay açılıyomuş yavvvvvvv
he bende öyle diyim ne bu acele ayolll ben beklicem kasım 17 benm tarih hıhhhh
oh şükür cnm bu sarılık da kesin oluyo haaa bebelerdeeee
neyn yazık olsun nan biz o kaaa çocukların eziyetini dırdırını ağlamasını çekecez onlarda bırak bizim dırdırları çeksin a.sbenimki isyanlarda artık
ayy ben olsam çekemezdim haaa hamile karı çenesi abowwwwww yazık nan adamlarakaydirigubbakcemile3
ayyyy hemoroit ve ishal çok çok geçmiş olsun eee napıyosun yemene içmene dikkat ediyonmu hacı ishali kesmek için yaniay sorma site deli ediyodu giremiyodum face den bakıyodum son havadislereee aman buırdayım ne edem sıkılıyo cnım fena halde hergün bıktım bu hemoroitle uğraşmaktan itinayla çıkyıo meret bıktım valla oturamıyom şimci bi de ishal olmuşum üstüne oh maşallah wcden çıkamıyommmmm gece 5 kere gittim kız wc yeee deli olcam
sen ne yapıyon cnm
he kolaydı doğurmakkkk siparişlen oluyosa bi adet dilmuha bi adet kartaneme söyleyelim bebe:)
kız ne va rbende sürcemmmm kulak pamukları var ya onla sürem kenarlarına diyomm kolay açılıyomuş yavvvvvvv
he bende öyle diyim ne bu acele ayolll ben beklicem kasım 17 benm tarih hıhhhh
oh şükür cnm bu sarılık da kesin oluyo haaa bebelerdeeee
yaa benim acelem yoktu aslında da malum ev kalabalıklaştı
ayy evi ele geçirdiler yaa
şimdi de baklava yapiiler
hakimiyetim elden gitti kaydirigubbakcemile3
korkarım bebiş doğunca sadece meme görevi görcem akannehir
abooow kıs sen hakimiyeti ele almaya bak valla bak ama sadece bebişin hakimiyetiniyaa benim acelem yoktu aslında da malum ev kalabalıklaştı
ayy evi ele geçirdiler yaa
şimdi de baklava yapiiler
hakimiyetim elden gitti kaydirigubbakcemile3
korkarım bebiş doğunca sadece meme görevi görcem akannehir
bilse başına gelecekleri hastaneden heç çıkma orda kal der sağa valla :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?