2009 Kasm Anneleri

özgecim sen korse falan taktınmı
hani göbiş kalmasın diye takın diyolar ya
gerçi senin maşallahın var verdin kiloları
benim baya var kilom yaaa hemen hemen 16-17 kilo almışım

dilekciğim henüz korse falan almadım şimdilik takmayı düşünmüom az daha zaman gecsinde alayım diorum cnm

Kasım bebeklerinin anne karnındaki son günleri.. Darısı benim ve diğer hamilelerin başına :Saruboceq:
Bakalım kim yapacak açılışı CADIARZU. Şimdiden hepinizin gözü aydın opuyorumnanaktan

funda kasım annelerne de davet attım sana facede ben kacar bebikle emişme vaktimiz geldi öpüom sizi

iyi yapmışsın aslın özgecim
az daha iyileşsinde
hadi git canım afiyet olsun paşaya

fundacım ben sana istek gönderdim kabul et canım meryem adım

Kasım bebeklerinin anne karnındaki son günleri.. Darısı benim ve diğer hamilelerin başına :Saruboceq:
Bakalım kim yapacak açılışı CADIARZU. Şimdiden hepinizin gözü aydın opuyorumnanaktan

açılısmı kaldı bajım 3 ay öncesinden basladık pırtlatmaya bakma bunlar uyusuk ta kasıma kaldılarr sanada hayırlı doğumlarrr:roflol::roflol:

sağol canım az kaldı işte çok şükür
darısı başına

evet gördüm sizleri kızlar ben resim ekledinmi sadece arkadaş görüyo değilmi arkadaş dışında kimse görmiyo

fundacım bak ayarlar var orda ona tıkla
ordanda arama ayarları var sadece arkadaşlarımı seçcen sonra değişiklikleri kaydet de
o zaman seni arkadaşların dışında kimse göremiyo

nasılmıyım, uykusuz, yorgun, göğüsleri parçalanmış ama yinede mutlu:)))

bu arada kızımın resmini ekleyeceğimde nasıl ekliyoduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…