özgem hoşgeldin bayılıyom senin şu mete asrının yandna bakan fotosunaaaaa
nazar değmesin maşallah tüüü tüüüü
hg ayşecim ohh ne güzel herşeyin hazır sağlıcakla gelir inşallah bebişin ya canım benimm
oyyyy teşekkür ederiiiiiiim
ohhh hadi güle güle kirlet kız
anaaaaam sende gene batma varmış benimki yukarı doğru vuruyo
kanalada inmemiş bence bu oğluş
hb canim.. insallah canim bi gelse popo filan kalmicak zaten kizda.. isircam heryerini.. ya ben cidden süphelenmeye basladim.. benim karnimdan erkek cikiyomus bide.. esimde bi kac gündür öyle diyor ne süpriz olur hee diyoo..
saol canim benim.. evet batma var bende.. dün sana sordum ama cikmissin.. ee doktor bakmadimi kanala girmis filan demedimi sana tatlim? batma yoksa inmemistirde seninki..
nehir kiz hosgeldin.. pasa nasil uyuyomu?
dilmuh bacim senin adin dilekmi? yoksa facedeki isminmi dogru olani?
nehir kiz hosgeldin.. pasa nasil uyuyomu?
dilmuh bacim senin adin dilekmi? yoksa facedeki isminmi dogru olani?
sağol özgecim bende iyiyim çok şükür bekliyoruz işte bakalım özeline attım faceye alın diye yani şu klübe geldimi nette arızalı ya onun için sordum yanii
9 ay bu kadar zor gecmemisti yaa.. son günler neden gecmiyor anlamadim..
dilmuh pozisyonu aldiysa sanciyi bekliyor demekki.. insallah bugün yarin sancilanirsinda onca seyi bosuna dert etmis olursun bacim.. bende bi heves bekliyom bugün ziraa hamileligimi ögrendigim gün 1 kasimda ( nisan tarihimde) dogar insallah dediydim.. belkimde duam tutar diye hazir bekliyom bakalim.
hoşbuldm canım uyuyo dünyada ona güzel ye iç mıç yat valla ohhh bebek olmak varmıs anasını satııım ne gönülde keder ne başta gammm ohhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
canım iki isim benimki meryem dilek
hee simdi öyle biraz büyüsün bakalim.. ye ic yatla kaliyormu.. ama onunda ayri bi güzelligi olur herhalde dimi?
anladim bacim..
neyse kizlar ben cikiyom belim agridi.. onca is yaptik yorulduk.. hanfendi tesrif etse baride ise yarasa onca eziyet.. hadi öptüm hepinizi.. bisey olursa elife yazicam..
sanırım şimdi geldi canım özeline mesaj özgecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?