tamam cnm orda kk kasım anaları grubu var oraya mesaj at gruba seni nehir alır sanırım o alıyodu gruba girdinmi hemen herkes orda zatennnn güncellemeleri görürüz en azından bazen site sapıtıyo yada toplu halde göremiyok fotolar filan oluyo :) hele kasım analarının güzelliği valla dillere destan:) bebeler de ayrı bi çeşni katıyo tabe ohhhhadi açayı bakayım şimdi seninde özeline atarım olurmu?şekercim
tabe kız gel sende kasım analarınaaaaaaa ben niye yokum bakayım hemen..face çok kullanıyom ben yaahihoyyyt
he kız çok yıprattın sen ama olmadı mı olmuyo boşver önemli olan bebek de sen de sağlıklı ol gerisi boşşşş sezercik de çok zor deil bak kızlr şikayetçi deel hiç dimi zor bişey olsa kimse olmak istemesdiiiamaaan hayırlsı
tabi canım hayırlsı artık
ben takmıyom ama
açıkça söylemek gerekirse normal olsun diye kendimi baya yıprattım olursa olur
olmazsa olmaz ne edem allah allah
hayırlısı olsunda normal sezercik ne olcak
ben de sankim öyleyim ama dr bi çatıma baksın da bakaaammmya kızlar hayırlısı olsunda ben normal doğum yapıcak gibiyim ya ama yinede hayırlısı ve sağlıklı olsunda inşallah
ami,n cnm hayırlısı hihoyyytyani normal olucakmış gibi geliyoda bana hayırlısı artık :)
tamam cnm orda kk kasım anaları grubu var oraya mesaj at gruba seni nehir alır sanırım o alıyodu gruba girdinmi hemen herkes orda zatennnn güncellemeleri görürüz en azından bazen site sapıtıyo yada toplu halde göremiyok fotolar filan oluyo :) hele kasım analarının güzelliği valla dillere destan:) bebeler de ayrı bi çeşni katıyo tabe ohhh
tabe kız gel sende kasım analarınaaaa
he kız çok yıprattın sen ama olmadı mı olmuyo boşver önemli olan bebek de sen de sağlıklı ol gerisi boşşşş sezercik de çok zor deil bak kızlr şikayetçi deel hiç dimi zor bişey olsa kimse olmak istemesdiii
ben de sankim öyleyim ama dr bi çatıma baksın da bakaaammm
ami,n cnm hayırlısı hihoyyyt
heee bn de pek anlamıyom emme istersen ayarlardan gizliliğe bak cnmkaydoldum kız pekte anlamam bakalım kurcalaya kurcalaya bulucamh artık kaydirigubbakcemile3
offffff hava kapalı ya baya karanlık ev ruhum daraldı
uykumda geldi
yemekte yapmadım kociş yapma dedi benimde işime geldi ne yapayım offfff
heee bn de pek anlamıyom emme istersen ayarlardan gizliliğe bak cnm
of yapma tabe doğurdun doğurcan aklın hala yemekte çiçko karıııı :roflol: :roflol: :roflol:
kızzz boşver kocişin hallederrrrr
burda da kapalı hava ay bide belim çok ağrıdı popomda acıyyy off yatsam mı acepppp ama saat de kaç olmuş of yemeğimi yapıp mı yatsam ne etsemmmm
sallaaa gitsinnn dertleriiiniiiii die bişarkı vardı ya ahanda o şarkıyı sana bağışlıyom dilmuhummm:))))
kizlaaarr ben geldim.. nevresimlerim degisti.. ev süpürüldü.. mutfak piril piril.. makinada camasir yikandi.. küveti doldurdum sicak suyla icine oturdum.. sonra ciktim.. kuranimi okudum.. duami ettim.. sacimi kuruttum.. simdide oturmusken düzlestireyim biraz.. bide camasirlari asicam.. ben doguma gitmeye hazirim.. en ufak bi sanciya bakiyom.. ama seyimdeki batmadan baska biseycik yok.. yapisti bu kiz icime cikmam diyoo..
dilmuhh
kızz
benm bebe acayip bi şekil verdi karnımaaaa
anaam napiiiyy nan buu
karnımın sol tarafı bi şişti ki sanki orda top var
sağ da şiş ama yamuk bi şişlik kızzz
gerçi sol da yamuk
amaaaan yamru yumru bişi oldum nannnnn
bide sertleştirdiki sormaaaa
kız acıkmıştır tabüüükız benimkide acıkmış demekki bişeyler yedim oğlan coştu
sevdi benim göbişi bence oğlu çıkmam diyo
şekercik bendede çok sık oluyo hele akşam napıyo bunlar acep yaa sağ taraf havaya kalkıyo çok ilginç değilmi eşimde şaşırıyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?