2009 Kasm Anneleri

benimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt

bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan

gunaydinlar.a.s.

dilmuh napiyo bugun? sezeryana mi giriyo, yoksa suni sanci mi alicak? her turlu Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.

günaydın wannacımmm Şeniz
dilmuh sanırım yarın sabah sezeryan olcekmiş hayırlısı bakalımmm
yaaa ne güzel bak siz hep son haftaya ulaştınız allahım hayırlısıylan bizde o günleri görelim yaa bebeğim içerde sağlıkla sıhhatle gelişsin son gününe kadarrrr opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
sanırım bende sezeryan gurubuna girenlerden olacam
bu hafta sonu cumartesi dr gittim 2 aydır başaşağı olan yani (kanal yolunda) bebeğin nasıl olduda döndü anlamadım dedi. çarşambaya kadar dönmezse sezeryana hazır ol dedi
aşağıma aşağıma ayaklarıyla çok vuruyor sankim patliycak gibin
kızlarrr yaa çok korkuyorum ameliyat masasından

benim bugün temizliğim vardı güya dün kadın kaynanama bugün bana gelecekti
dün gitmemiş çok yağmur var diye kaynanam illa bana gelsin bugün dedi o doğuracak yaaa
sabah kadın geldi aradım napam deyüü sordum belki kalsın der diyee
ama nerde o düşüncee illa bana gelsin her taraf berbat sobamı felankursun dedi
yolladım kadını sanki benim ev düzgünn mutfağı döktüm örtülerini yıkadımm
kadın gelince hazır olsun diye ve ev iyice soğudu halılarım serilmedi ben hamileyim
inş hasta felan olmam dikkat ediyorum ama hava 2 günde çok soğudu
kadın taaaa perşembe gelcek ben o günekadar böle bekliyecemm
kaynanam doğuracak yaaaa ilk onun evi temizlensinnn
çok sinir oldum düşüncesizliğe bak yaaa hatta dün tlf da kociş hadi doğum olursa anne dedi
kadın heeç umrunda bile deel
bide perşembe gelmezse bende tek başıma yapacam bütün işleri inat olsun diyeeee

hadi hayirlisi olsun aysecim. daha fazla bekletmesin insallah.

hayirli haberlerle gel insallah canim. Rabbim saglicakla kurtarsin insallah. ama bi sorun oldugunu sanmiyorum. senin oglan yerini cok sevdi bence.

gunaydinlar.a.s.

dilmuh napiyo bugun? sezeryana mi giriyo, yoksa suni sanci mi alicak? her turlu Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.
hosgeldin yarın sezeryana girecek dilmuh canım
gecen ay kız gel demişti bende dogurmazsam gelirim demiştim gideyim bakalım bebişin kalp atıslarına baksınlar
gercekten normal dogumda suyun onceden gelmesi doghumu zorlastırıyormus acılma olsun diye suni sancı falan veriyorlar sonra gerisi hüsran ama sen zaten her halukarda sezeryan olacaksan suyun once yada sonra gelmiş farketmez herhalde ki suyun gelmesi bebegin enfeksiyon kapmasına bile neden oluyormus müdahale edilmezse

benimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt

bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan

oyy ne güzel cok az kalmıs kavusmanıza
inş. gonlune gore olur canım hersey :Saruboceq:

herkes saglicakla son haftalarini gorsun insallah cerinim. bende aman bekle, aman kizim londaraya gitmeden gelme derken son haftaya girdim valla. simdi de keyfi yerinde harhal hic belirti yok.kaydirigubbakcemile3

uzme canini, sezeryan deyince herkes bi korkuyo ama onemli olan saglicakla bebisini kucagina alman. hayirlisi olsun hakkinizda canim ama dert edilecek birsey degil.

dilmuh yarın sezeryana mı giriyor Allahım onun hakkında hayırlısını versin
moralim bozuk yaaa normale ne çok endekslemiştim kendimi mafoldumben

hadii gözün aydın canım kavuşacaksın oğluşuna ve kocişine
inş onları görünce kızında kıskanırda hemen gelirr hayırlısıyla tabiii

ayy canım korkma yaaaa ayy bu kasım analarında normal doğum olmayacak gabaaa
hayırlısı olsun hiç kafana takma ameliyattan da heçç korkma Allahın izniyle sağ salim atlatırsın canımm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sezercik olmuşşşş az önce halası aradıııı yeni olmuşş akşam üstü arayıp konuşurum artıkın haber edem didimmmm ilk kasım bebesi geldi zemuszemus

hadii gözün aydın canım kavuşacaksın oğluşuna ve kocişine
inş onları görünce kızında kıskanırda hemen gelirr hayırlısıyla tabiii

sagol canim.opuyorumnanaktan

sende hic takma kafana, daha nerdeyse 1 ayin var. temizlik bir sekilde olur, sikma canini. maalesef cok dusuncesiz olabiliyorlar ama bebegini uzdugunle kalirsin.

wannacım insan düşünmeden edemiyor ama hayırlısı tabii
artık bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.
Allahım hepimize kazasız belasız hayırlısıylan bebeklerimizi görmeyi nasib etsinn :Saruboceq:

inşallah canım hazırlıklarım tam olsaydı haftaya gelsin derdimde
son dakkacıyım ben kaydirigubbakcemile3 ama senin bebiş
benden önce gelir öle hissettim

40. haftada gelsinde yoksa iznim boşa gider......Bende son dakikacaıyım senin gibi .Eşimde pek sevmiyor bu huyumu o tam tersi ama ne yapayım .değişmiyor huy işte...

ayyyy hadi gözümüzaydınnnn
çatlayacaktık yoksaaa kasım girdi kimse doğurmuyo diye :)))
canım konşursan bizdende çok slm söyle..

ayyy cok sevindim. Rabbim kurtarmis, darisi saglicakla geride kalanlara insallah.

kızlar ben kaçar komşumda gün var oraya gidecem bi duş yapamda gidecem
hadee hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

ayyyyyyy bende ruyamda gördummmmmm doktora gidim bebe dönmüşş abuu diyim al sana mecburen sezercikkk :bbo: valla manyak oldum artık ha kaydirigubbakcemile3

hade bakalım ilk kasım bebişimiz de gelmiş maşallah ona
darısı günü gelen bebişlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…