gunaydinlar.a.s.
dilmuh napiyo bugun? sezeryana mi giriyo, yoksa suni sanci mi alicak? her turlu Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.
evet canim.. saat 6 da geldi.. haalada gelmeye devam ediyor az az.. bugün yarin sanci yada suyun gelmesi gerekiyormus.. bekliyorum bakalim hayirlisi olsun artik..
yarin doktor randevum var insallah gitmeme gerek kalmazda gelir melegim tam gününde..
senin sancilar gerimi cekildi.. iyisin bugün galiba?
kızlar haber verip kaçıyom
yarın sabah sezeryana giriyom
nst de hiç sancı çıkmadı
doktor göremediğimiz bi terslik olabilir dedi
şimdiye kadar doğması lazımdı dedi
yarın sabah 8 de gircem sezeryana dua edin bana
bugün girebilirsem girerim gene
hosgeldin yarın sezeryana girecek dilmuh canımgunaydinlar.a.s.
dilmuh napiyo bugun? sezeryana mi giriyo, yoksa suni sanci mi alicak? her turlu Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.
gecen ay kız gel demişti bende dogurmazsam gelirim demiştim gideyim bakalım bebişin kalp atıslarına baksınlarsağlık ocağında napıcaksın cnaımmm
evet sezeryan olucam gerçektennn ölemiymişşş
hiç bilmiyodummm o zaman vazgeçtim ben gelmesin suyum :)))
yok cersucum baksana iyi değilmiş diyo kenyaa
vazgeçeyim bu sevdadan en iyisi :))
benimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt
bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan
günaydın wannacımmm Şeniz
dilmuh sanırım yarın sabah sezeryan olcekmiş hayırlısı bakalımmm
yaaa ne güzel bak siz hep son haftaya ulaştınız allahım hayırlısıylan bizde o günleri görelim yaa bebeğim içerde sağlıkla sıhhatle gelişsin son gününe kadarrrr opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
sanırım bende sezeryan gurubuna girenlerden olacam
bu hafta sonu cumartesi dr gittim 2 aydır başaşağı olan yani (kanal yolunda) bebeğin nasıl olduda döndü anlamadım dedi. çarşambaya kadar dönmezse sezeryana hazır ol dedi
aşağıma aşağıma ayaklarıyla çok vuruyor sankim patliycak gibin
kızlarrr yaa çok korkuyorum ameliyat masasından
oyy ne güzel cok az kalmıs kavusmanıza
inş. gonlune gore olur canım hersey :Saruboceq:
hadii gözün aydın canım kavuşacaksın oğluşuna ve kocişinebenimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt
bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan
ayy canım korkma yaaaa ayy bu kasım analarında normal doğum olmayacak gabaaamerhaba kızlar
bu hafta sonu cumartesi dr gittim 2 aydır başaşağı olan yani (kanal yolunda) bebeğin nasıl olduda döndü anlamadım dedi. çarşambaya kadar dönmezse sezeryana hazır ol dedi
hadii gözün aydın canım kavuşacaksın oğluşuna ve kocişine
inş onları görünce kızında kıskanırda hemen gelirr hayırlısıyla tabiii
inşallah canım hazırlıklarım tam olsaydı haftaya gelsin derdimde
son dakkacıyım ben kaydirigubbakcemile3 ama senin bebiş
benden önce gelir öle hissettim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sezercik olmuşşşş az önce halası aradıııı yeni olmuşş akşam üstü arayıp konuşurum artıkın haber edem didimmmm ilk kasım bebesi geldi zemuszemus
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?