demek krispi doğum yaptı Allah analı babalı büyütsünkrispimle konuştum gayet iyiymiş sadece azcık ağrısı varmış o da normal tabii
bebekide uyuuyomuşş yarında hastanede kalcaklarmış öbür gün çıkarız dedi
ben yarın gidicem canım
gün vereceğini söylemişti, sen gittin mi
hoşgeldin canım, tatlı yorgunluklar bunlarselam kızlar, nasılsınız. pamuğumu uyuttum bende oturayım dedim kulübün başına. birazdan gidip bende yatıyım diyodum ama size bakmadan edemedim, gece uyku yok malum. emzir gaz çıkar altını değiştir :)) tekrar emzir vs....
selam kızlar, nasılsınız. pamuğumu uyuttum bende oturayım dedim kulübün başına. birazdan gidip bende yatıyım diyodum ama size bakmadan edemedim, gece uyku yok malum. emzir gaz çıkar altını değiştir :)) tekrar emzir vs....
sağol canım, inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırızhee hayırlısı olsun inşalllah ben bakalım belli değil 10 kasımda giicem inşallah bende hayırlı haberler alırım doğuma giden arkadaşlara rabbim yardım etsin inşalllah ya kızlar dökülüyo teker teker sıra bize geliyo :)delikafadulden
iyi o zaman ben aramıyım :1ninca: belki doğumhanede falandır delikafaduldenayyy netimi açtım kapadım düzelmiştir inşallaah
cerini aradım ben de açmadı dubam yaa iyi krispi iimiş baarii
mayacım valla dr.ların naptıı belli deel haa benim günüm geldi hala bişe demiii
selam kızlar, nasılsınız. pamuğumu uyuttum bende oturayım dedim kulübün başına. birazdan gidip bende yatıyım diyodum ama size bakmadan edemedim, gece uyku yok malum. emzir gaz çıkar altını değiştir :)) tekrar emzir vs....
hoşgeldin canımselam kızlar ne var ne yok...geçmişe bakamadım hiç... var mı sürpriz :)))
offf bugün temizlik vardı annem de geliyo temizlik günü 40 tane şeye biniyo bana gelmek için ... yarın sabah arabayla bırakırız gitme dedim dinlemedi aldı başını gitti ... arkasından oturdum ağladım gene... benim hormonlar iyice sapıttı....
ayy maviş nerelerdesin yaa... ??
hg filiz sağol valla ben iyiyim daha ben bekliyom bakalım 10 kasımda öğrenicem dr dan sendede başladı demek uykusuzluk vs..kaydirigubbakcemile3yeterki sağlığımız yerinde olsun yaa kızlar teker teker sıralanıyo malum dilmuh gerçekten herkesin önünü açtıya valla :)
ayy uniiim gıı sen de annen her gelip gitttinde ağlıyon heee delüüüüü
süprizz müpriz yok bacımm ama ben ayşeonu merak ediim yaa nerdeki oo
ayy benimönümü açaydı yaaa ben de iice tıkamışım tıpayı haaa
dün sıcak suya oturdum
zeytinyağı masajı yaptımm
inşikak okudum gece şiddetli oldu sancımm ahanda dedim gelii herhal kaydirigubbakcemile2
ama şerefsiz sancılar yalancıymış laelaelaelaelae
gündüz oldu gene turp gibiyim yaa akannehir
hoşgeldin canım, tatlı yorgunluklar bunlar
darısı başımıza a.s.
canıımm
ne tatlı bebişin ööyleeee
ayy bebiş uyuynca sen de uyuuuu yoksa uykusuz kalıcan iiceee
iyi o zaman ben aramıyım :1ninca: belki doğumhanede falandır delikafadulden
filizcim maşallah bebeğin çok tatlıAllah analı babalı büyütsün :Saruboceq: sende kendine iyi bakki bebekinede iyi bakasın opuyorumnanaktan
hg filiz sağol valla ben iyiyim daha ben bekliyom bakalım 10 kasımda öğrenicem dr dan sendede başladı demek uykusuzluk vs..kaydirigubbakcemile3yeterki sağlığımız yerinde olsun yaa kızlar teker teker sıralanıyo malum dilmuh gerçekten herkesin önünü açtıya valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?