2009 Kasm Anneleri

ayyyy canım yaaaa çok duygulandım mafoldumben
Allahın izniyle oda kavuştu yavrusunaa mafoldumben

ayyy cerenimom şimdi aradıı doğumdan yeni çıkmış sesi çok feciydi bittim dedi daha bebeği bile görmemiş
öleee iştee

normal mi doğurmuş ? ayyy canımm yaa :1hug:

ayyyy canım yaaaa çok duygulandım mafoldumben
Allahın izniyle oda kavuştu yavrusunaa mafoldumben

kıs tubik ben bugün herşeye ağlıyorummm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama ben de çok fena oldum... mafoldumbenmafoldumben

sen hala otur :mymeka: bak cerenimomda doğurdu :teytey:

ayyyyyyyyyyy inanmıyoruuuuuummmmmmmmmm :lepi::lepi::lepi: delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::
inan kız inan :lepi:
normal doğummuydu ayy hadi hayırlısı bebişinide görür inşallah sağlıcakla
evet canım normal doğurmuş maşallah

bugün bende anamla konuştum ona ben dr dan geldikten sonra dr un ne diyeceğine bağlı olarak gelmesini söledim torunundan konuştuk anne koynumda anne kokusu var süt gibi dedim sende anne olucan demi dedi gözleri doldu ve benimde zor tuttum kendimi ya herşeye ağlar oldum duygulanır oldum normaldede öleydide bu bebişler bizi duygusal yaptı vallamafoldumben

yaa kızlar itek yok ortalıklarda :uhm:
en son cumartesi akşamı anasıgile gittiydi
o günden sonra dahada kendisinden haber alınamadı :sm_confused:
görenlerin bilenlerin duyanların insaniyet namına kkya haber vermeleri rica olunur laelaelaelaelae

kıs o da dün dr.a gitmicek miydi ??

ayy filizim yaa durup durup selinin fotosuna bakıyorumm..... maşallah canım yaaa melekkkk gibiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzz
bugün dilmuh ve krispi sezeryana alınacaktı ama suremde doğum yapmış galıba...
hoşgeldi bebklerimiz Allah analı babalı büyütsün.....
krispiden haber var mı pekı ya gecmişi okuyamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…