ya hugges iyi değil demek ya benimde eşim aldı ama huggesdi sanırım biri canbebeydiyengemde canbebe iyi diyodu emme
Tatlım o dediğin hops markasını dün ben bimde gördüm. 3 lü paket halinde kız ve erkek ayrı ayrı renkliydi. Markasını duymadığım için cesaret edip alamamıştım. İiyi diyorsan allalım.
asrını bende yıkıom babasıylada yıkıoz haftaya baslayacak kociş işe canımcım ben küvet içi süngeri sipariş ettim cok kolay oluomus onla yıkamak yatırıp yıkıomussun 11 tl falandı sanırım hepsi burada da bu hafta gelir sanırım dener sölerim opuyorumnanaktanözgecim hiç duymadıydım o mendilden bulursam denemek için nbende alırım
kız ben zattın evde yaptığım zamanlar ıslak mendilden sonra pamuğu ıslatıp durulama işlemi yapmayı düşünüyordum.dediğin gibi kız bebişlerde daha dikkat etmek lazım
canım asrımızı senmi yıkıyorsun kociş başladımı göreve
hem çakma kasım anası hemde çakma doktor lülülülülülü
bu arada ben sölemeyi unuttum galiba ...
benim prensesim de 9 kasımda geliyo....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanlıyımmmm.... delikafadulden
hee altıma koyem deemii sürekliii dursun kaydirigubbakcemile3kartanesi bacım en bi leğene sıcak su doldur içine otur öle yaz kkya:roflol:
Tatlım o dediğin hops markasını dün ben bimde gördüm. 3 lü paket halinde kız ve erkek ayrı ayrı renkliydi. Markasını duymadığım için cesaret edip alamamıştım. İiyi diyorsan allalım.
alınmaz kız bunlarkovma gııııı kızları alınırlar bak sonra demedi deme yazzzıkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
en azından anne oldum nan sen daha doğuramadın catlada patlaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
özge edaa siz hala utanmadan ne dolanıyonus nan buralarda:mymeka:
ekim anası oldunuz kızım siz :mymeka:
hadi yüüüüüüürüüüüüüüüüüüüüü ekim anaları topiğine kaydirigubbakcemile
aaaaaaaaaa ne güzel gözün aydın olsun canım hem evlilik yıldönümüm hem oğlum 9 unda bir aylık oluoooo ne güzelll seninde bebişin gelio o günde allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
delikafadulden abowww bayaa abartmış hee :1shok: sen onları kkda sat bacım en iyisi :roflol:
oh kullan işte onları bitince baskalarınıda denersin bana hastaneden hops verdiler süper bak onuda öneririm parfüm boya alkol ve sentetik lif içermio tüketici ödlü falan var ama cok güzel ben ondan bulup alcam ha bide size söleyem ben biberon steril cihazı aldım hepsi burada dan 20 tl 2 veya 3 biberon alıo arkadasım kullanıomus cok memnun mus bende aldım cok işimizi görüo piyasanın en cok talep gören en ucuz cihazııopuyorumnanaktan
muredacım saol canım,sende hoşgeldinnnn
napıyooo tosuncukkk nasıl alışabildin mi anneliğee???
sorcak o kadar şey var kiii sen şöylee toplucaa analtssannn :)))
evet canım sezeryan olucak hayırlısıylaa..[/B]
alınmaz kız bunlar
ben bunları kaç kere koduydumda gitmedilerdi zatii :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
çakma doktor çakma kasım anası ama orjınal anne :lepi: bi anneliğin orjınal yanii vereliniortak
yok nan anca 3-4 ayy :lepi::lepi:
bunlar bitsin bakarım onadaa kaydirigubbakcemile5
ben biberon vermedim hiç :kedi:
ayy alıştım çok şükür elifimm darısı basınızaa :Saruboceq:
sezeryanı epiduralli yap tavsiye ederimm :lepi:
sen git nann :mymeka::mymeka::mymeka:
benim prensesim de 9 kasımda geliyo....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanlıyımmmm.... delikafadulden
elilfçim evet canımmmm
vajinal muayne oldum şeyim bayaa bi darmışşş
ben de çok korkuyorum yırtılmasından ve kesilmesinden
o yüzden sezeryana karar verdim.
..
devlet mi veriyo kız o parayıı :1shok: niye bizi hükümet vermiyii utanmasalar bizden alcaklar :umursamaz:ulan su bez meselesi gercekten cok pahali yaa bugün indirime girmisti sözde 105 li pampers aldim
16€ para verdim ....cüsss yani ne pahali bide bu indirimli haliymisakannehir
aaa bu arada bana 600€ hamilelik parasi yollamislaaa sanki ben hamileyken okadar kiyafet mi aldim yoookk ama olsun gelene git demem.... kizim kismetiyle geliyo
ben ne gitcem bee mannaksen git nann :mymeka::mymeka::mymeka:
daha yimezler bacımmm açmam telefonuu laelaelaelaelaekıskancc karuu bak arar asrını ağlatır sana dinletirim haaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
kıskanccccccccccccccc kıskannnnnnnnnnncccccccccccccccccccc:roflol::roflol:
nan sus maşallah de her yerde de sölemeeeeee sütünün cok oldugunu nazar değer haaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?