2009 Kasm Anneleri

ya hugges iyi değil demek ya benimde eşim aldı ama huggesdi sanırım biri canbebeydiyengemde canbebe iyi diyodu emme

canım bana uni babyden sonra bi hayli sert geldi kimi anneler cok memnun ama ben beğenmedim doğrusu can bebeyi hiç denemedim ama dalin güzel yumusak hosuma gitti doğrusu ilk zamanlar deli gibi ıslak mendil harcıodum becerip silemiodum şimdi git gide ustalastım valla :))

Tatlım o dediğin hops markasını dün ben bimde gördüm. 3 lü paket halinde kız ve erkek ayrı ayrı renkliydi. Markasını duymadığım için cesaret edip alamamıştım. İiyi diyorsan allalım.

ben beğendim pamuklu olması cok hosuma gitti ben bulamadım henüz burda fiyatı nekadardı canım yaa cok hsuma gitti benim yeni doğan bebekler için olanından vermişlerdi bana bitti ama

asrını bende yıkıom babasıylada yıkıoz haftaya baslayacak kociş işe canımcım ben küvet içi süngeri sipariş ettim cok kolay oluomus onla yıkamak yatırıp yıkıomussun 11 tl falandı sanırım hepsi burada da bu hafta gelir sanırım dener sölerim opuyorumnanaktan

hem çakma kasım anası hemde çakma doktor lülülülülülü

en azından anne oldum nan sen daha doğuramadın catlada patlaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada ben sölemeyi unuttum galiba ...
benim prensesim de 9 kasımda geliyo....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanlıyımmmm.... delikafadulden

aaaaaaaaaa ne güzel gözün aydın olsun canım hem evlilik yıldönümüm hem oğlum 9 unda bir aylık oluoooo ne güzelll seninde bebişin gelio o günde allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ulan su bez meselesi gercekten cok pahali yaa bugün indirime girmisti sözde 105 li pampers aldim
16€ para verdim ....cüsss yani ne pahali bide bu indirimli haliymisakannehir
aaa bu arada bana 600€ hamilelik parasi yollamislaaa sanki ben hamileyken okadar kiyafet mi aldim yoookk ama olsun gelene git demem.... kizim kismetiyle geliyo

uni canımmm 9 kasım heee belli oldu sonundaa
hayırlısııı olsun inşallah.....
benim normal doğum tarihi 9-10 kasım ama
ben bi kaç gün öne almak istiyommmm...
ayyyy çok az kaldı yaaaaa
uykusuzzz gecelerrr bizi bekliyoo doğuma kadar
heyecandan uyuyamayız heralde...

kartanesi bacım en bi leğene sıcak su doldur içine otur öle yaz kkya:roflol:
hee altıma koyem deemii sürekliii dursun kaydirigubbakcemile3
Tatlım o dediğin hops markasını dün ben bimde gördüm. 3 lü paket halinde kız ve erkek ayrı ayrı renkliydi. Markasını duymadığım için cesaret edip alamamıştım. İiyi diyorsan allalım.

hemi de bimdemiii
ucuzdur o zamaaan :lepi:

kovma gııııı kızları alınırlar bak sonra demedi deme yazzzıkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
alınmaz kız bunlar
ben bunları kaç kere kowduydumda gitmedilerdi zatii :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
en azından anne oldum nan sen daha doğuramadın catlada patlaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

çakma doktor çakma kasım anası ama orjınal anne :lepi: bi anneliğin orjınal yanii vereliniortak

sataşma nan millete... kaydirigubbakcemile

ayyy saol canımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla günleri sayıyorum kalbim durcak gibi oluyo.... delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden abowww bayaa abartmış hee :1shok: sen onları kkda sat bacım en iyisi :roflol:

yok nan anca 3-4 ayy :lepi::lepi:

bunlar bitsin bakarım onadaa kaydirigubbakcemile5
ben biberon vermedim hiç :kedi:

ayy alıştım çok şükür elifimm darısı basınızaa :Saruboceq:
sezeryanı epiduralli yap tavsiye ederimm :lepi:

sen git nann :mymeka::mymeka::mymeka:

kıskancc karuu bak arar asrını ağlatır sana dinletirim haaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

unecim dönmesini beklemiyon yani
ben hala diretiyom ama benimkinin de döneceği yok
10 kasım yapsaydın bari türkiye ağlarken sen her sene doğum gününü kutlardın:kedi:
ay kız inşallah benimki 10 kasımda gelmez ATATÜRKe saygısızlık olurrr
ben en iyisi 24 kasımı beklim

alınmaz kız bunlar
ben bunları kaç kere koduydumda gitmedilerdi zatii :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

çakma doktor çakma kasım anası ama orjınal anne :lepi: bi anneliğin orjınal yanii vereliniortak

kıskanccccccccccccccc kıskannnnnnnnnnncccccccccccccccccccc:roflol::roflol:

nan sus maşallah de her yerde de sölemeeeeee sütünün cok oldugunu nazar değer haaaaaaaaaaa

benim prensesim de 9 kasımda geliyo....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanlıyımmmm.... delikafadulden

ohh hadi gözün aydinn sende hayirlisiyla al kizini kucagina
6 güncük nedirki cabucaktan gecer

elilfçim evet canımmmm
vajinal muayne oldum şeyim bayaa bi darmışşş
ben de çok korkuyorum yırtılmasından ve kesilmesinden
o yüzden sezeryana karar verdim.
..

sadece kesilmesin diye mi sezeryana karar verdin???
herkesi kesiyolar nerdeyse bisey olmuyomus ki hemen kapaniyomus öyle diyolar

devlet mi veriyo kız o parayıı :1shok: niye bizi hükümet vermiyii utanmasalar bizden alcaklar :umursamaz:
sen git nann :mymeka::mymeka::mymeka:
ben ne gitcem bee mannak
ben aslan gibi kasım anası olucam sositososito
kıskancc karuu bak arar asrını ağlatır sana dinletirim haaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
daha yimezler bacımmm açmam telefonuu laelaelaelaelae
kıskanccccccccccccccc kıskannnnnnnnnnncccccccccccccccccccc:roflol::roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nan sus maşallah de her yerde de sölemeeeeee sütünün cok oldugunu nazar değer haaaaaaaaaaa

süt çok değil nan senağlama mamayı kaşıkla akıtıyom bebenin agzınaaaa ondan biberon vermedim :roflol::roflol:

muredacım sen atlattın ççok şükürrr
çoktaa koalylıköları vamrış biliyorum amaa
bugünnn daha izledim haberlerdee
kadının sol yanı felç olmuş epudural sezeryandannn
ağlıyooo içim parçalandıı bebeğini kucağına alıp emziremiyomuş bileee
bideee bu riskleri var canım o yüzden genel anestezi istiyorum bennn
hayırlısı allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…