2009 Kasm Anneleri

evet elifim yaaa.... çok heyecanlıyım...gece uyanınca aklıma bi geliyo bi daha uyuyamıyorum heyecandan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeytinim valla bu saatten sonra dönmesi mucize...zaten tahmini doğum tarihi 15 kasım... dr. 11 inde falan yapalım mı dedi dedik pzt olsun daha bekleyemicemmmm delikafaduldendelikafadulden sonra o da biz karar veriyoruz böyle ama daha erken de gelebilir zaten dedi...

la bana 10 kasımda yap diyon üstüne inş benimki 10 kasımda gelmez diyon... :mymeka:

özgecim ben küvetine file aldıydım
filesi havlu gibi kalın ama suyu üzerinde hiç bırakmazmış direk aşağıya veren cinsten
onu alırken baya özdüydü adam
onla yapabilirmiyim acaba
gerçi annem kayınvaldem de olacak onlar bana bırakmazlar heleki sezaryan olunca durumum ne olur bilmem.senin kesik yerin ne durumda
acı var mı acılülülülülülü
pansumana devam ediyon herhalde

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

süt çok değil nan senağlama mamayı kaşıkla akıtıyom bebenin agzınaaaa ondan biberon vermedim :roflol::roflol:

hee sık sık emzir kızım sütün kacmasın bende bi ara bi kactııı ama geri yakaladım mamayı takviye olarak kullanıom az akıtan bberon kullandınmı memişi bırakmıooo bebiş kasıklı biberonlar var madelanın falan onlardan alsana daha kolay olur işin opuyorumnanaktan

hem ondannn canım hemde yırtılmaa durumu varrr
oramda dikiş olacağınaaa karnımda olsun diyom benndeee
eee birde bebeğin zorlandığııını havasız kaldığını felan düşünürsekkk
bi tonnn bahanem var anlayacağın...

devlet mi veriyo kız o parayıı :1shok: niye bizi hükümet vermiyii utanmasalar bizden alcaklar :umursamaz:

hee sekerim hamileyim diye yollamuslaaaa
dogumdan sonra bir yilda yetistirme parasi alicakmisim aylik 1000 falan bide cocuk parasi eklenicek yanina....
ulan türk hükümeti utanma´sa mi diyon zaten doguma gidenleri soyup sogana ceviriyolarmis:1shok:
kizlar dün konusuyodu sgk dan arta kalan hastane ücretlerini agzim acik kaldiakannehir
resmen doguruyosun diye soyuyolar insani:bbo:

canım anneler varsa onlar yaparlar dert etme sünger tek basına yıkamak icin rahat oluo olmadı bebişin üstünden cıkan kirlilerini küvetinin içine koyup üstüne yatıradabilirsin ...

kızım ne pansumanı bende yapıstırma yönetemiyle yapıldı lazerli esnetik dikişim falan yok yani aynı günü banyomu yaptım hiçte pansuman falan yapılmadı gecti gitti acı macı kalmadı cok sükürrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh hadi gözün aydinn sende hayirlisiyla al kizini kucagina
6 güncük nedirki cabucaktan gecer

saol elifimmm... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

süt çok değil nan senağlama mamayı kaşıkla akıtıyom bebenin agzınaaaa ondan biberon vermedim :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

boşuna mı büyüttün kıs onları...göster artık marifetini ... :roflol:

ben epidural yapıcam... sonrasında en fazla görülen şey baş ağrısıymış..onun da oranı %4 dedi benim dr... adam herşeyi sayılarla konuşuyo hasta ediyo beni :roflol::roflol:

ayda 1000 euro mu :1shok: aboww
ben orda olsam her sene bi tane doğururum kızz kaydirigubbakcemile3
bu işi ticarete dökerim anlıcaan kaydirigubbakcemile3

unemmmmlülülülülülü
10 kasım işte kulağa ne hoş geliyyy
abowwww sen önce aldırcan gız benimki o tarihte gelirsesenağlama

aslında 11.11 tarihte güsel oluy ben o günemi alsam neee

hayirlisi olsun hakkinda canim sen nasil rahat ediceksin öyle olucak sonucta...
saglikla kavusursun insallah
ozaman bu birkac gün icinde sende dogurucan 40 dolmadan yaptirman gerekiyo cünkü
normal sanciyla cakismamasi gerekiyomus:sinifsinif:

bu arada ben sölemeyi unuttum galiba ...
benim prensesim de 9 kasımda geliyo....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy çok heyecanlıyımmmm.... delikafadulden
bu da benden önce doğurabülüüsün annamına gelliii
ben asıl şu ticker sapıtacakmı perş.den soonra onu merak ediimm :roflol:

unicim hayırlısı olsun canım

saol tatlımmm opuyorumnanaktan

he kız kaldım valla. benim oğlan kartanesinin kızını bekliyo. kendisi olgun bayanlardan hoşlanır

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs itek de gelsin senle..onda potansiyel var zaten...paraya para demezsiniz :roflol::roflol::roflol:

unemmmmlülülülülülü
10 kasım işte kulağa ne hoş geliyyy
abowwww sen önce aldırcan gız benimki o tarihte gelirsesenağlama

aslında 11.11 tarihte güsel oluy ben o günemi alsam neee

bizimki de 09.11.09 oldu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elifcim ne diyon gızz 1000 mi
nüfusu artırana ödül var desene ordadelikafadulden
kız hemen seneye bir tane daha yap bebişler kısmetiyle gelir diye işte buna derler

pis türkkkk:mymeka:
tipik türk akli iste seninkiklava: böyle düsünen türkler yüzünden almanlar türkleri sevmiyolmaz: ama yinede veriyolar parayi üremeye destek amaclu yoksa alamanlarin cocuk yaptigi yok nüfuslri giderek azaliyo
hem bisey daha diyimm mi her cocukta aldigin miktar katlanarak artiyomus....zemuszemus
ama ben iki tane doguracimmm yeter adam olana cok bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…