2009 Kasm Anneleri

kartenem tickerda herhalde hoşgeldin baby yazacak ama ortada bebiş olmaycak bu gidişle
yeni ticker düzenlemen lazım
netten bri bebek indir de bari özgem gibi hareketli avatar yapnaniknanik

bu da benden önce doğurabülüüsün annamına gelliii
ben asıl şu ticker sapıtacakmı perş.den soonra onu merak ediimm :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olgun ve uyuşuk kafamçokkarıştı

kıs aklıma ne geldi...
seninki tekme atmaya da geç başlamıştı di mi :roflol::roflol::roflol: essahtan uyuşuk mu olucak acaba...
iyi bari bi benimki uyuşuk diil götünü devirip dönmeye bile üşendi diye üzülidim...seninkiynen kanka olurlar...:roflol::roflol::roflol:

elifcim ne diyon gızz 1000 mi
nüfusu artırana ödül var desene ordadelikafadulden
kız hemen seneye bir tane daha yap bebişler kısmetiyle gelir diye işte buna derler

ben onun iciin siz hastane paralarini konusurken sasirdim yaa:bbo:
burda dogurana bi altin takmadiklari kaliyo gerci onuda para olarak veriyolar:lepi: orda soyup eve öyle yolluyolar

yok kizim ne seneye bitane daha ben bunu 4 senede zor yapmisim hele bi dogsun iki yil sonra allah kismet ederse ikinciyi isterim
yeter allah kalanini olmayanlara nasip etsin:Saruboceq:

hhaaa elinki gider mersine cersunun ki şuursuz( kartanesinin ) ki gider tersine siz beni öldürcenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

elifcim bende zattın iki düşünüyom
3 sene sonra
erkene alda yine aynı topicde buluşak
bakalım sonraki bebişlerimizde burdan kimlerle çakışcaz ne iyi olur ama dimi

zeytünnnnnnnnnnnnnnnn facede msj attımdı sana aldınmıı ya bu arada fatma( duru nazın annesi ) bi bebeğe yorum yapmıs facede şüheda die birinin bebişi efe adıda kendi oğlum sandım nekaa benzio benim oğlanaaaaaa sasırdım yahuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))))))

ya kızlar şimdi ben çatlağa taktım çok var kilodan çoğuda bacaklarım baştan aşağı karnımda öle siz ne düşünüyonuz bu konuda iyi bi krem veya karışım bilen yapacak olan varmı?

özgecim face açmadıydım bir bakam canım
haketmi diyon
bebişleri ben hep birbirine benzitiyom ama sen oğluna mı benzettin ne güsel
dur bi bakam merak ettim

ya kızlar şimdi ben çatlağa taktım çok var kilodan çoğuda bacaklarım baştan aşağı karnımda öle siz ne düşünüyonuz bu konuda iyi bi krem veya karışım bilen yapacak olan varmı?

lierac ampuller çok iyiymiş
bende çatlak yok yahu görünürde
ama doğumdan sonra havam sönünce bakmak lazım
şimdilik eşimde yok dedi ama bilemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…