2009 Kasm Anneleri

SEKERCıĞıNDE ANNESı GELDı kaydirigubbakcemile3
ODA GıREMıYO ARTIK
BENDE LOHUSSALIKTA ANNEMDE KALICAM ARADA KACAR GıRERıM DıYORUM AMA TEPEMDE DıKıLıR VALLA CABUK YATAGA DıYE kaydirigubbakcemile3

nerden bilirmiş bee ne sallıyoo mannak karıı klava: doktorlar bilemiyoda bu kaynanalar mı biliyo herşeyii
hee yaaa kendi bilirmiş hep o günde olurmuş :mymeka:
ay evet ne bilem ben ne gün oldu
sata göre işteee
alla allaaaa

mavişimmm valla sıra bendee
ama yarın son gün valla olsa baariii

deryada tulum mulum dikiiler çok datluu
emzirme yastığı dikmediler demi dahaaa

uniiiii bende geçen yazdım sana ama sen görmedin sanırım hatta sordum sezeryanmı olcan diye?ama sende görmemişsin anlaşılan denkleşemeyince böyle oluyor valla..

deryada tulum mulum dikiiler çok datluu
emzirme yastığı dikmediler demi dahaaa

ayyy kartanesi tulum çoookk güzel di miiii....

kıs benim annem yaapbilir aslında ama hiç uğraşmak istemiyo yaa sıkıntı geliyo diyo ben alırım ne istersen diyo...ama aldıklarımız böyle olmuyo yaa

uniiiii bende geçen yazdım sana ama sen görmedin sanırım hatta sordum sezeryanmı olcan diye?ama sende görmemişsin anlaşılan denkleşemeyince böyle oluyor valla..

evt tatlım sezeryan olucak benim de... dönmedi cadı... napalım sağlıklı olsun da... kıs satlar aynıydı doğum günleri de aynı oldu opuyorumnanaktan

kızlar gününüz geldi hakikaten hayırlısıyla sizde alın bebişleri kucağınıza sonra peşinizdende biz geliyoz

ayyy kartanesi tulum çoookk güzel di miiii....

kıs benim annem yaapbilir aslında ama hiç uğraşmak istemiyo yaa sıkıntı geliyo diyo ben alırım ne istersen diyo...ama aldıklarımız böyle olmuyo yaa

ay evet yaa çok farklıı ya böle çok güzel kumaşlar var harika şeyler dikersin dee bende de anamda da marifet yok :kedi:

aman olmaz inş...gitsin bırak... daha iyi...
benimki de 1 aralıkda amerikaya gidiyomuş...eşime demişki zaten siz beni ayak altında istemiyosunuz...kendi kendilerine binbir tribe giriyolar klava:
:roflol: :roflol:
amaan giden gitsin kalan sağlar bizimdir :lepi:
güle güle deseydin ayy saka gibi bu buyukler haaa
sanki geliyolarda tutuyoruz içerde
sende yarın gidiyorsun kontrole bende g,d,yorum
bakalım ne dicek doktor hanım

ayy kenyacıımm yarın olsaydı da bii bkalımm nolcaakk

evet unicim bende ne güzel bir tesadüf diye düşündüm p.tesi deyince sen..satdaşım bebeklerimizin dogum günleride aynı olcak..adı neydi?

ben çok kötü oldum kızlar kaçıyorummm
bugün 3 de randevumuz var azcık dinlenip hazırlanacamm görüşmek üzere opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canımm hayırlı haberlerle gel inşallah :ecrin_bebek:

Boşverrrrrr Allah bildiğinden geri bırakmasın insanı az laf çok iş derim hep..Sanırım hepte haklı çıkıyorum bu konuda çok konuşana bakma Kartanem benim sana yürekten yardım edene bak sen konuşur konuşur konuşur susarlar susmasalarda bir süre sonra kendim ettim kendim buldum misali hemi konuşur hemi kendilerini kendileri dinlerlerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…