:roflol: :roflol:
amaan giden gitsin kalan sağlar bizimdir :lepi:
evet unicim bende ne güzel bir tesadüf diye düşündüm p.tesi deyince sen..satdaşım bebeklerimizin dogum günleride aynı olcak..adı neydi?
hb canımŞenizhoşgeldinnnnn :ecrin_bebek:
gelr inş annesigünüm geldi de bebem gelmii :roflol:
stresten korktu kaçtı çocuk
onca insan beklii diyee
HOSGELDİN CANIMopuyorumnanaktan
ööle nazlıım yaa napalımmmBoşverrrrrr Allah bildiğinden geri bırakmasın insanı az laf çok iş derim hep..Sanırım hepte haklı çıkıyorum bu konuda çok konuşana bakma Kartanem benim sana yürekten yardım edene bak sen konuşur konuşur konuşur susarlar susmasalarda bir süre sonra kendim ettim kendim buldum misali hemi konuşur hemi kendilerini kendileri dinlerlerkaydirigubbakcemile3
kadın ülkeyi terk ediyo düşün yani :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
naptınız nan kadınaaa :mymeka:
hadi hayırlı haberlerle gelin inş.... :Saruboceq:
AYY EVET YAA YARIN 8.30 DA RANDEVUMUZ BAKALIM KONTROL OLUNCA BİRAZ GEC ALIYOR İÇERİ AMA COK MERAKLA GİDİNCE HAYAL KIRIKLIGINA UGRUYORUM BEN BU DEFA RAHAT GİDİCEM BAKALIM NELER OLUCAK:roflol: :roflol:
amaan giden gitsin kalan sağlar bizimdir :lepi:
ayy kenyacıımm yarın olsaydı da bii bkalımm nolcaakk
HE YAA BİZİM KIZLARIMIZ ADAŞ''ASYA'' canım... kenyamınkiyle adaş opuyorumnanaktan
hee kötüyük biz... :lepi:
AYY İNŞ. CANIM ANNEM DİYOKİ YARIN CANTANIZIDA ALIN YANINIZA BELKİ ALIR DOGUMA :)))
DEDİM SEN NASIL OLSA GELİCEN GELİRKEN GETİRİRSİN
KADINCAGIZ HEM GELMEK İSTİYO HEM KORKUYO
AYY EVET YAA YARIN 8.30 DA RANDEVUMUZ BAKALIM KONTROL OLUNCA BİRAZ GEC ALIYOR İÇERİ AMA COK MERAKLA GİDİNCE HAYAL KIRIKLIGINA UGRUYORUM BEN BU DEFA RAHAT GİDİCEM BAKALIM NELER OLUCAK
HE YAA BİZİM KIZLARIMIZ ADAŞ
BU ARADA BENİM ANNEMİN ADINDA NUR VAR ASYAMIN İSMİNİN BASINA NUR KOYABİLİRİM KESİN KARARLASTIRMADIM AMA
NUR ASYA KULAGIMA HOS GELMEYE BASLADI
HEM KAYNANAM UYUZ OLARRR kaydirigubbakcemile3
kartanem koptum sana stresten kaçtı çocuk bence bunca insan bekliyor diye...
biz geçen hafta öle gittiydik
kaynanam annem ben
valizimizi falan da aldık
çünkü dr önceki hafta haftaya gelmezse alırız falan dediydi
ama kadın haftaya gelin diince kuyruğumuzu kıstırıp cümbür cemaat geri döndük kaydirigubbakcemile3
o yüzden yarın hiç valiz falan götüresim yok
ayy bi de o mu çıktıııOyy kızlar hemoroİdİm azdı yaa dogum oncesİ cıkmasaydı İİ olacaktı ama napalım 2 saattİr ayaklarımı sıcak suya sokuyorum İnŞ. İyİ gelİr yoksa dogumda halİm harap vallaha
aman beklee doğurmaaaaay kızlar kızım ara ara kasılıyor kasıldıgı sra bazen alta acayip baskı yapıyor sanki alttan pırtlayıp çıkacak gibi o an agrı giriyor evdede tekim tırsıyom valla bazen...
ayyy benim kaynanamın adında var nuuuurrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol: yani bu durumda asla adaş olamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
BENDE GOTURMEM YAA BİDE GERİ YOLLARSA DEDİĞİN GİBİ KÖTÜ OLURUM
EŞİM SABAH KALKMIS BÜTÜN GECE SENİ DOGURTMAYA CALISIYORDUM DİYOR
ADAM NORMALDE RÜYA GORMUYORUM DİYE YAKINIR
BENİM SAYEMDE RÜYA GORMEYE BASLADI
kaydirigubbakcemile3
BENDE GOTURMEM YAA BİDE GERİ YOLLARSA DEDİĞİN GİBİ KÖTÜ OLURUM
EŞİM SABAH KALKMIS BÜTÜN GECE SENİ DOGURTMAYA CALISIYORDUM DİYOR
ADAM NORMALDE RÜYA GORMUYORUM DİYE YAKINIR
BENİM SAYEMDE RÜYA GORMEYE BASLADI
kaydirigubbakcemile3
ayyy benim kaynanamın adında var nuuuurrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol: yani bu durumda asla adaş olamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?