2009 Kasm Anneleri

ööle nazlıım yaa napalımmm
kadın ülkeyi terk ediyo düşün yani :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
naptınız nan kadınaaa :mymeka:

hadi hayırlı haberlerle gelin inş.... :Saruboceq:

AYY İNŞ. CANIM ANNEM DİYOKİ YARIN CANTANIZIDA ALIN YANINIZA BELKİ ALIR DOGUMA :)))
DEDİM SEN NASIL OLSA GELİCEN GELİRKEN GETİRİRSİN
KADINCAGIZ HEM GELMEK İSTİYO HEM KORKUYO

:roflol: :roflol:
amaan giden gitsin kalan sağlar bizimdir :lepi:

ayy kenyacıımm yarın olsaydı da bii bkalımm nolcaakk
AYY EVET YAA YARIN 8.30 DA RANDEVUMUZ BAKALIM KONTROL OLUNCA BİRAZ GEC ALIYOR İÇERİ AMA COK MERAKLA GİDİNCE HAYAL KIRIKLIGINA UGRUYORUM BEN BU DEFA RAHAT GİDİCEM BAKALIM NELER OLUCAK
''ASYA'' canım... kenyamınkiyle adaş opuyorumnanaktan
HE YAA BİZİM KIZLARIMIZ ADAŞ
BU ARADA BENİM ANNEMİN ADINDA NUR VAR ASYAMIN İSMİNİN BASINA NUR KOYABİLİRİM KESİN KARARLASTIRMADIM AMA
NUR ASYA KULAGIMA HOS GELMEYE BASLADI
HEM KAYNANAM UYUZ OLARRR kaydirigubbakcemile3

Oyy kızlar hemoroıdım azdı yaa dogum oncesı cıkmasaydı ıı olacaktı ama napalım 2 saattır ayaklarımı sıcak suya sokuyorum ınŞ. ıyı gelır yoksa dogumda halım harap vallaha

biz geçen hafta öle gittiydik
kaynanam annem ben
valizimizi falan da aldık
çünkü dr önceki hafta haftaya gelmezse alırız falan dediydi
ama kadın haftaya gelin diince kuyruğumuzu kıstırıp cümbür cemaat geri döndük kaydirigubbakcemile3
o yüzden yarın hiç valiz falan götüresim yok

ay kızlar kızım ara ara kasılıyor kasıldıgı sra bazen alta acayip baskı yapıyor sanki alttan pırtlayıp çıkacak gibi o an agrı giriyor evdede tekim tırsıyom valla bazen...

ayyy benim kaynanamın adında var nuuuurrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol: yani bu durumda asla adaş olamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

kartanem koptum sana stresten kaçtı çocuk bence bunca insan bekliyor diye...

valla kızz
her sabah noldu sancın varmı diye soriiler
annem desen gözümün içine bakıyo az yüzümü ekşitsem hemen sancı mı var diye soruyoo
tıgandım haaa akannehir

BENDE GOTURMEM YAA BİDE GERİ YOLLARSA DEDİĞİN GİBİ KÖTÜ OLURUM

EŞİM SABAH KALKMIS BÜTÜN GECE SENİ DOGURTMAYA CALISIYORDUM DİYOR
ADAM NORMALDE RÜYA GORMUYORUM DİYE YAKINIR
BENİM SAYEMDE RÜYA GORMEYE BASLADI
kaydirigubbakcemile3

Oyy kızlar hemoroİdİm azdı yaa dogum oncesİ cıkmasaydı İİ olacaktı ama napalım 2 saattİr ayaklarımı sıcak suya sokuyorum İnŞ. İyİ gelİr yoksa dogumda halİm harap vallaha
ayy bi de o mu çıktııı
geçer inş. kuzum
ay kızlar kızım ara ara kasılıyor kasıldıgı sra bazen alta acayip baskı yapıyor sanki alttan pırtlayıp çıkacak gibi o an agrı giriyor evdede tekim tırsıyom valla bazen...
aman beklee doğurmaaaa
ayyy benim kaynanamın adında var nuuuurrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol: yani bu durumda asla adaş olamazlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

hee çok kötü oluyo yaaa
ay bi de böle bekleyen olunca daha siniirr

vışşş adamda tırstıı heee...bende bazen kalkıyorum gözlerim odada berrayı arıyor...dün gecede habire dogum olacak günü düşündüm ee odaya nasıl olacaklar annemleri nasıl izin vercekler naısl süsleyecekler onu düşündüm...kel alaka işte ama her düşüncemiz dogumla ilgili maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…