2009 Kasm Anneleri

Ahhh canımm hadi hayırlısı cuma büyük gün sizin için.Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna..
Her doktorun yoğurt yiyişi farklı işte desem yeri var kimi onu tavsiye etmiyor kimi diğerini elleri neye alışıksa..Hayırlısı olsunda ister öyle ister böyle çok önemsiz bir kavram .
Zamnın belli olması çok ama çok heyecanlı sabırla bekle bakalım güzel anne cuma günü kollarında misss kokulunn.. a.s. a.s.

elifciğim gözün aydın hayırlısıyla doğur sağlıkla al gel bebişimiziii

elifsun hayirlisi canim saglikla al kucagina insallah
ayyy cuma yarin degil öbürgün yaaaa nekadar az bir zaman minigine kavusmak icin

ayy canımmm hayırlısı olsun...normal olsun da o bilir geleceği zamanı...opuyorumnanaktan

tulumun fiyatı 49.90 ... astronotlar da bu civarda zaten... hadi beni gaza getirin alayım :roflol::roflol:

yok Allaha sükür hersey yolunda sadece hala dogurmadın mı sen diyorlar kaydirigubbakcemile3
napalım küçük hanımın iöerde keyfi yerinde sanırım
oyy sen ne güzel melegine kavustun rabbim bizleride cok bekletmesin :Saruboceq:
artık koklamak için sabırsızlanıyorum

evet canım bana çok ıyı geldı calsuyum :lepi:

bi sen kaldın dogur artık bacım yolu tıkamayın bekleyenler varr hadin gayriiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance:
valla ben çok fena tıkadım da aradan sızanlar oli gene de :roflol:
kardenem bi de onu dene belkim işe yarar...orta yerinden çatlama metodu daha hiç denemediydi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
göbemden değil de popişimden çatlamışımm ben
lopez kalçalarımdan akannehir
ama o işe yaramii :roflol:

sıra benden geçti kenyacım yaa :roflol:
ben böle kaldım gaabaa
işin ilginç yanı da karnım küçüldü sankii
aşağıya indi galiba akannehir

masallah bebişine oyy elifim ne güzel bi haber cumaya kavusuytorsun Allahın izniyle güzel kokuluna
kız belki beraber dogururuz :)))
bende yarın kontrole gidiyorum bakalım ne dicek doktorumuz opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İstediklerini desinler varsınlar..Vaktini bekliyor akıllı bebekler öyle demekle olaydııı kaydirigubbakcemile3..Bekletmesin kenyaam Rabbim herşeyi o güzel kalbine göre nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kıslarrrrrr zerenden haber yok dimiiiiiiii
anaa o da doğurmuşturr :bbo:
merak etme kız. önderim sensin. izindeyim

:
oh bee rahatladım hihoyyyt

ya ben ısrarı deelim aslında daa
yarın kontrol var artık dr ne derse öle yapacammm

eliiifffffffffff inanmıyoruuuuuuummmmmmmm cuma mııııııııııııııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyy çok heyecanlııııı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nazlım hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çookkk özledm nerelerdesiiiinnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy canımmm hayırlısı olsun...normal olsun da o bilir geleceği zamanı...opuyorumnanaktan

tulumun fiyatı 49.90 ... astronotlar da bu civarda zaten... hadi beni gaza getirin alayım :roflol::roflol:

ben normal astronot tulumları 80 diye hatırlıyorum cok pahalı gelmişti bu daha uzun süre kullanılacak bişi fiyatıda cok i valla
oldumu kız geldinmi gaza kaydirigubbakcemile3
ama gercekten alınabilir

sıra benden geçti kenyacım yaa :roflol:
ben böle kaldım gaabaa
işin ilginç yanı da karnım küçüldü sankii
aşağıya indi galiba akannehir

asagı inmesi zaten dogum habercisi canım benim
sabah aksam eli kulagıında senin kızın
beraycım bekletme anneni artık :Saruboceq:

haklısın canımmm gerçektennn öyleee...
yaa gerçekten tarih belli oluncaaa insan çok fena oluyoooo
eli ayağına dolanıyooo
çok güzel bi duyguu,
inşallahhh senin gibi sağlıklaa sağ sağlim alırım yavrumu kucağımaa
canım çok saollll duaların için..öpüyorum kocamann

elifciğim gözün aydın hayırlısıyla doğur sağlıkla al gel bebişimiziii

saol canım amin inşallah.....

elifsun hayirlisi canim saglikla al kucagina insallah
ayyy cuma yarin degil öbürgün yaaaa nekadar az bir zaman minigine kavusmak icin

evetttt çok az kaldııı yaaa,,çok garip şu an karnımda ööbürgün kucağımdaa olacakkk....
darısı sizinde başınıza inşallahhhh..

masallah bebişine oyy elifim ne güzel bi haber cumaya kavusuytorsun Allahın izniyle güzel kokuluna

ayyy canım vallaaa yarın hazırlıklııı olll herşeyeee hiç ummadığın anda herşey olabilirrrr
vallaaa sayılı gün kaldıı kesin yaa aynı olurrr ya bi gün sonraaaa
hiç şaşırmamak lazım artıkkk :)))
hayırlısıylaaa hepimizzz alalaım kucağımızaaa yavrularımızı..

amin nazlım amin saglıklıca gelsinlerde :Saruboceq:

amin canım aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Güzeller güzeliiii bende çok özledim seni.. Yağmurla uğraşıyorum teyzesi sarılıktı vs yeni toparlıyoruz ..Alışma devresi çabuk bitti yeni romanımızın sayfalarını çevirmeye başladık tertemiz sayfalar en kısa zamanda sende okumaya başlayacaksınopuyorumnanaktan

Sen sağol Elifim hayırlısı opuyorumnanaktan
kıyamam sana son hazırlıklarını yap ufak bir kontrol hadi bakalım doğuma opuyorumnanaktanzemuszemus

kızlar şimdiden hepinize hayırlı doğumlar bende rabbim izin verirse nisan annesi olacağım inşallah bize daha var o heyecanı analayabiliyorum sizlerdeki inşallah sağlıcakla hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimizi amin

benden önce doğuram deme :mymeka:
asagı inmesi zaten dogum habercisi canım benim
sabah aksam eli kulagıında senin kızın
beraycım bekletme anneni artık :Saruboceq:
ayy inşallaahhh
ayy kenyammm süpersin :lepi:

klava:

nazlııımmm sana yazamadım alıntılarla uğraşmaktan
kendi derdime düştüm :roflol:
yarın son gün hala doğurmadım :roflol:
mevlüdünüzne zaman olcak canım??

eliiif sen de mi brütüs klava:
benden önce doğuracan demek :tomato:

Kartanemm canım benim akıllı bak kızın bekledi gününü inşallah herşey yolunda gidecekk ve sizde ha bugün ha yarın kavuşacaksınız birbirinize bizde günü geçtimi derlerki dişlimi gelecek bu yaramaz derler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İçim tuhaf oluyor yaa Rabbim bir avazda sağlıkla kurtarsın hepinizi sonraaa bebeklerimizden günlük hayatımızdan bahsedeceğimiz yeni konumuza geçeceğiz inşallah hepbirliktee ve fıstık içleriyle..
Bu cumartesi saat 2 de canım dün hepinizi davet ettim keşke keşke dedim hepsi burada olabilselerdi opuyorumnanaktanNasipse Salı günüde 20 kırkımız çıkacak:hooray:Beklerimmm KartanemmŞeniz
Cerinle konuşunca selamlarımı iletirmisin çok öperim onu ve fıstık içimizide opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…