benimde sonunda günüm bellı oldu.ikiz ve dolayısıyla sezaryan olmasına ragmen dr.um bıturlu gun verememıstı daha doğrusu hergunun onemı var dıyerek vermemıstı.bugun sonunda 9 kasım saat 08.00 09.00 gıbı olabıleceğını soledi.ohh be rahatladım böyle belırsızlıkler ınsanı pek sıkıo yaaa.hayırlısıyla ve sağlıkla oğullarıma kavusucam bende ınsallah.şöylşe bı gecmıse baktımda bır coğumuzun 9-10 kasım gıbı galıba....hadı hayırlısı
hayırlı olsun canım
bugün kü kontrolde günümü aldım, ben de 9 kasım saat 8 de gideceğim. Allahın izniyle
yavrularımıza kavuşacağız inşallah
günaydın kızlar.
ben tüm gece sancılarla uğraştım. ama düzenli değildi düzenli gelse hemen evi ayağa kaldıracaktım.
sabaha karşı tuvalete gittiğimde nişanım gelmişti. ama öyle sümüksü olarak değil bildiğin kan. eşime söledim anneme daha demedim sancılar hala gelip gidiyo. bu geceye kadar ya da yarın sabaha kadar doğururum herhalde. akıllı oğlum tam zamanında gelecek
ama risk yok şimdilik bekledikçe artar yalnız dedi biz de ptsye kadar bekleme kararı aldık
normalde 41+3 e kadar beklenebiliyomuş kafamçokkarıştı
bu aradaaaa
hani ultrason kağıdında iki tarih oluyo ya
biri sata göre diğeri de tahmini mi ne
işte onda tarih 17 kasım gözüki gııı
kaynanamın diip durduğu tariihh akannehir
kızlar mavideniz aradı nstdeymiş şu anda
dru yokmuş sonuçları ordaki drlara göstermiş tekrar gir demişler
bebek uyuyo olabilir demiş
baya bi çikolata yedim diyo tekrar yatıyorum ama aynı gibi diyoo
belki de alır hemen diyoo
pts idi ya sezeryan tarihi
ayy pazartesi yine bi patlama olacak desenize
nilkandan 2, uni, mavideniz ve özlem günü belli doğuarcaklar
yani pazartesi 5 tane bebiş gelecek ve extralarda olabilir oleyyyyyyyyyyyyyy
benim baby coştu A
canım geçmiş olsun bendede basur var emme iyiyim aksine bende bu günlerde birazcık ishal olmuşum karnım gurul gurul oliyiiiiiiiii kayısı felan kar etmiyomuki
hee valizle gittik arabada duruyo artık kaydirigubbakcemile3
ya dedi dr bizim için farketmez diyosanız sezeryan olsun
ama risk yok şimdilik bekledikçe artar yalnız dedi biz de ptsye kadar bekleme kararı aldık
normalde 41+3 e kadar beklenebiliyomuş kafamçokkarıştı
bu aradaaaa
hani ultrason kağıdında iki tarih oluyo ya
biri sata göre diğeri de tahmini mi ne
işte onda tarih 17 kasım gözüki gııı
kaynanamın diip durduğu tariihh akannehir
ya kimse bişey demez de iştee ne bileem ayıp olur diyeekartanem canım sıkma canını ve kafana çok takma dışarıda çıkmak istiyosan söle kaynana
bu durumda anlayışsız davranmaz gabaaaa strese sokma kendini
kocişinle konuş anlat diğerlerinede ben çıkıyom çok bunaldım de çık gez kim ne diyebilir
dese bile umrunda olmasınnn
hayırlı haberlerini bekliyoz inş. canımmm
dilmuhumm ben beele yaşıcam bundan sonra :roflol:kartanem doğurmadınmı bacım
kız bak o haberi bilmiyom emme
bende o yüzden sezercik oldum
doktor şimdiye kadar doğması lazımdı belkide kanalda falan göremediğimiz bi problem vardır dedi
bizde riske girmedik
ayy hiçbi rüyası tutmadıdı emme bu tutcak heraldee :roflol:aaa başıma gelenlerrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kadının bi bildiği varmış demekki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kartanem sen de 9 unda doğurrrrr ... asyamla aynı gün gelsin beray kuşum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar yaaa
ben bağırsak enfeksiyonu olduğumda
ıkınmaktan hemeroid oldum sayılır
ben bu halde nasıl normal doğurcam yaaa
ıkınsam kalın bağırsağım hepten yırtılcak
teyzemnin bi arkadaşına öle olmuştu
kadın bidaha ameliyat oldu
ayy inanmıyorum yaaa kız kaynanan ne mubarek kadınmış meğerse :roflol:
ama bacım sen sen ol 16sında doğur 18inde doğur ama asla ve asla 17sinde doğurma emii laelaelaelaelae
selam kızlar nasılsınızz kimler doğurdu biz küçük paşamla nihayett dün eve geldikk gelen giden vee ahmed saidin koıkusunu bırakıp gelemedim aklım sizdeydi spinall anesteziyle sezeryan oldum yatağıma geldğimdee ayaklarımın uyuşması geçmiştii ve o akşam ayağa kalktım hepimiz için hayırlısı herkes sağlıkla bebeğini kucaklar inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?