2009 Kasm Anneleri

ayyy dilmuh gelmişşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım nasılsın yağız napıyoo ?? ismi çoook yakışmış çok tatlı maşallahhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım
bugün kü kontrolde günümü aldım, ben de 9 kasım saat 8 de gideceğim. Allahın izniyle
yavrularımıza kavuşacağız inşallah

gözünüz aydın kızlar... :lepi: benim de 9 kasım hihoyyythihoyyythihoyyyt allah hepimizin yardımcısı olsuunnnn sağlıcakla alalım minikleri kucağımıza inşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm onlar vaktini biliyo zaten... allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebişine :Saruboceq::Saruboceq:

[

aaa başıma gelenlerrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kadının bi bildiği varmış demekki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kartanem sen de 9 unda doğurrrrr ... asyamla aynı gün gelsin beray kuşum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy inş bi aksilik çıkmazzz :Saruboceq::Saruboceq: bu kızcağız ne streslli hamilelik geçirdi yaa (

ayy pazartesi yine bi patlama olacak desenize
nilkandan 2, uni, mavideniz ve özlem günü belli doğuarcaklar
yani pazartesi 5 tane bebiş gelecek ve extralarda olabilir oleyyyyyyyyyyyyyy

benim baby coştu Allah Allah ağrımda var emme bakalım bu akşam tansiyonumu ölçem kızlar sabah ölçtüm 13e 8 felandı yüksek normal dedi artarsa dr umu ararım

ayy pazartesi yine bi patlama olacak desenize
nilkandan 2, uni, mavideniz ve özlem günü belli doğuarcaklar
yani pazartesi 5 tane bebiş gelecek ve extralarda olabilir oleyyyyyyyyyyyyyy

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ayyy yerimde duramıyorummm çok heycanlıyım asebammmmm

benim baby coştu A

di mi bazen nasıl azıyolar delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet özellikle akşamları amma ağrılarım çok feciyyyyyyyyyyyyyyyyy canım yanıyo yerimden zıplıyom valla şimdi oturduğum yerdede öleakannehir

Son düzenleme:
kızlar yaaa
ben bağırsak enfeksiyonu olduğumda
ıkınmaktan hemeroid oldum sayılır
ben bu halde nasıl normal doğurcam yaaa
ıkınsam kalın bağırsağım hepten yırtılcak
teyzemnin bi arkadaşına öle olmuştu
kadın bidaha ameliyat oldu

canım geçmiş olsun bendede basur var emme iyiyim aksine bende bu günlerde birazcık ishal olmuşum karnım gurul gurul oliyiiiiiiiii kayısı felan kar etmiyomuki

canım geçmiş olsun bendede basur var emme iyiyim aksine bende bu günlerde birazcık ishal olmuşum karnım gurul gurul oliyiiiiiiiii kayısı felan kar etmiyomuki

ama benim wc kağıdından bile acıo artık ishal olsamda acıo
küçük çişimi yapsamda en ufak ıkınmada acıo artık hesap et
benim dışına çıkan bişey yok ama korkuyorum napsamki offfffff

ayy inanmıyorum yaaa kız kaynanan ne mubarek kadınmış meğerse :roflol:
ama bacım sen sen ol 16sında doğur 18inde doğur ama asla ve asla 17sinde doğurma emii laelaelaelaelae

: ya kimse bişey demez de iştee ne bileem ayıp olur diyee
beraber çıkarız zaten yalnız gitme der annem
kayınvalidem de yorulursa falan diyee
dilmuhumm ben beele yaşıcam bundan sonra :roflol:
ptsde olmazsa artık sezeryan yolları gözükür bana da
ayy hiçbi rüyası tutmadıdı emme bu tutcak heraldee :roflol:

datlum sen dra söle bunu ona göre davransın belki sezeryan olsun deer

bu arada benim akıntı kahverengimsi geliyo kızlar yaaaa
ama sabah açılma maçılma yoktu
dra dedim akıntı var diye
açılma yok o nerden geldiki dedi ayol ben ne bilem nerden geldii :roflol:
ay kendi kendime doğuracüüümm
anam doğurtsun beni bari hayvanları doğurtuyo ne de olsaa :roflol:

ayy inanmıyorum yaaa kız kaynanan ne mubarek kadınmış meğerse :roflol:
ama bacım sen sen ol 16sında doğur 18inde doğur ama asla ve asla 17sinde doğurma emii laelaelaelaelae

hee gıı o gün doğurmamalıyıımm 16sında sezeryan olurum baane :roflol:

aaa destna da alttan bakii
gel gıı annat helee alttan alttan bakmaaa

dubaa cerinle konuştunmuuu
ben debi mavi denizi arıyacüüm şimdii

selam kızlar nasılsınızz kimler doğurdu biz küçük paşamla nihayett dün eve geldikk gelen giden vee ahmed saidin koıkusunu bırakıp gelemedim aklım sizdeydi spinall anesteziyle sezeryan oldum yatağıma geldğimdee ayaklarımın uyuşması geçmiştii ve o akşam ayağa kalktım hepimiz için hayırlısı herkes sağlıkla bebeğini kucaklar inşş

destnacıım hoşgeldin canıımm
geçmiş olsuunn
oh ne güzel aldın bebişini kucaanaaa
kaç kilo oldu ahmed saidimizzz
ayy ben hala doğuramadımm....
bu arada kızlaar kimde kenyanın nosu var ya sabah dra gidecedi o da doğurdumukii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…