geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah
destnacıım hoşgeldin canıımm
geçmiş olsuunn
oh ne güzel aldın bebişini kucaanaaa
kaç kilo oldu ahmed saidimizzz
ayy ben hala doğuramadımm....
bu arada kızlaar kimde kenyanın nosu var ya sabah dra gidecedi o da doğurdumukii
surem naan sen de alttan bakiisin
neden beni beklemedin bakiim hani beraber doğurcadııkk
annat çıbık gelişmeleri bi normal doğum hikayesi duymak istiimm
amin inşallah geçer inşalahda alışırya emmeye evet bundan sonra hayatımızı onlara adıycaz inşalllahsaolsın canım rabbbim cümlemizin evladını bağışlasın benim miniğin resmini koydum yanaa süt ememiyor bir pompa sipariş ettik bekliyoruz tüm hayatımız artık bebişş oluyorr
slm güzeller..ne yapıyonuz ya.
ben salı sabah doğum yaptım:))pazartesi gece suyum geldi..6 saat suni sancı yedim.ama normal doğum acıların en okkalısıymış gerçekten..ama sonuç minik bi mucize inanamıyorum hala
3.480 52 cm doğdu oğluşummaşallah deyin teyzeleri:)dün fotosunu ekleyemedim ekliycem teyzeleri en kısa zamanda..
kız kartanesi buralardasın bakıyomda doğurdun mu bacım?
başka ne haberler kimler doğurdu?geçmişe bakamıcam sancım var kıı üstüne oturamıyom dikişlerinmafoldumben
kız aramadım daha walla :1shok: ne bilem zırt pırt aramakta istemiyom kii :sinifsinif: sen bi cesaret edip arasan yaa hacıaaa destna da alttan bakii
gel gıı annat helee alttan alttan bakmaaa
dubaa cerinle konuştunmuuu
ben debi mavi denizi arıyacüüm şimdii
ayy canım beni darısı başımıza yaaaselam kızlar nasılsınızz kimler doğurdu biz küçük paşamla nihayett dün eve geldikk gelen giden vee ahmed saidin koıkusunu bırakıp gelemedim aklım sizdeydi spinall anesteziyle sezeryan oldum yatağıma geldğimdee ayaklarımın uyuşması geçmiştii ve o akşam ayağa kalktım hepimiz için hayırlısı herkes sağlıkla bebeğini kucaklar inşş
rahat bırak kız milleti kaydirigubbakcemile3 doğuramadın diye iyice stres yaptın hee naniknaniksurem naan sen de alttan bakiisin
neden beni beklemedin bakiim hani beraber doğurcadııkk
annat çıbık gelişmeleri bi normal doğum hikayesi duymak istiimm
hayırlı olsun canım benim gözün aydın darısı başımızaslm güzeller..ne yapıyonuz ya.
ben salı sabah doğum yaptım:))pazartesi gece suyum geldi..6 saat suni sancı yedim.ama normal doğum acıların en okkalısıymış gerçekten..ama sonuç minik bi mucize inanamıyorum hala
3.480 52 cm doğdu oğluşummaşallah deyin teyzeleri:)dün fotosunu ekleyemedim ekliycem teyzeleri en kısa zamanda..
başka ne haberler kimler doğurdu?geçmişe bakamıcam sancım var kıı üstüne oturamıyom dikişlerinmafoldumben
kartanesi çok komiksin ya alttan bakanlara kızıyonyaakaydirigubbakcemile3:roflol:
kızlar yaaa
ben bağırsak enfeksiyonu olduğumda
ıkınmaktan hemeroid oldum sayılır
ben bu halde nasıl normal doğurcam yaaa
ıkınsam kalın bağırsağım hepten yırtılcak
teyzemnin bi arkadaşına öle olmuştu
kadın bidaha ameliyat oldu
:
ay kendi kendime doğuracüüümm
anam doğurtsun beni bari hayvanları doğurtuyo ne de olsaa :roflol:
selam kızlar nasılsınızz kimler doğurdu biz küçük paşamla nihayett dün eve geldikk gelen giden vee ahmed saidin koıkusunu bırakıp gelemedim aklım sizdeydi spinall anesteziyle sezeryan oldum yatağıma geldğimdee ayaklarımın uyuşması geçmiştii ve o akşam ayağa kalktım hepimiz için hayırlısı herkes sağlıkla bebeğini kucaklar inşş
d
bu arada kızlaar kimde kenyanın nosu var ya sabah dra gidecedi o da doğurdumukii
maşallah canım bebişineeslm güzeller..ne yapıyonuz ya.
napiim bakmasın onnar da yazsınlar kaydirigubbakcemile3kartanesi çok komiksin ya alttan bakanlara kızıyonyaakaydirigubbakcemile3:roflol:
maşallah oğluşunaaa3900 doğdu 51cm çok ağlıyor az yazıyp kaçıyımm sanada hayırlı doğumlar canımm
şekerim bekleyemedim..valla pazartesi biraz yürümüştüm üstünede evde canınız istemez inşallah mantı filan yaptık annelerlen biraz yoruldum yani hareketten..gece fena hareket etti anlamıştım zaten kesin gelecek dedim..saat 2 de suyum geldi,sıcak bi duş aldım,3e doğru hastanedeydik..sancıların son 1 saati filan baya kötüydü korkutmayayım geldi geçti dikişlerde bikaç güne iyi olurmuş..ama bebeğime bakabiliyorum en azından sezeryandan avantajlı be canım..
hadi artık sıranı geçirme kıı..hareket et valla iyi geliyo..
benimki biraz önce msn den yazmış : ''napıyosun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyorum hiç sen benden bişey istemezsinzaten yapmışsındır herşeyi :) ''
yorumsuz bırakıyorum :lepi:
taam hacı du bi de onu arıyemmkız aramadım daha walla :1shok: ne bilem zırt pırt aramakta istemiyom kii :sinifsinif: sen bi cesaret edip arasan yaa hacı
rahat bırak kız milleti kaydirigubbakcemile3 doğuramadın diye iyice stres yaptın hee naniknanik
o alttan bakanlara kızmıyo
ondan önce doğuranlara kızıyoo :roflol:
aa kaynanan varken annnene ne hacet kıs... sen iste yeterki... :roflol::roflol::roflol:
benimki biraz önce msn den yazmış : ''napıyosun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyorum hiç sen benden bişey istemezsinzaten yapmışsındır herşeyi :) ''
yorumsuz bırakıyorum :lepi:
destnaaaammm hoşgeldin canımmm... allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın oğluşunuuu
anlat hele biraz nasıl oldu ..ölcez buralarda meraktan...
yaa dikkat ettim de bu doğuranlar bebeği gördüm mü geri kalan herşeyi unutuyo... biz de bekliyoruz sezeryan şöle böle hastanede onu giydim bunu çıkardım öyle oldu böle oldu diye anlatsınlar :roflol::roflol::roflol:
yok kız o dışarı çıkmışken geziyodur...alışverişe falan dalmıştır :lepi:
kızlaaar bu arada bombaa
mavi deniz sezeryandaymış eşiyle konuştum akannehir
ayy senin kaynanan msne mi takılıyo kızz :roflol: maşallah hiç bişeydende geri kalmıyoo hee dediğin kadar varmış:roflol:
kartanesi bacım bak bol bol hareket etmen lazımmış hihoyyyt
kartanesi bacım bak bol bol hareket etmen lazımmış hihoyyyt
evet canım dua edelimmmavideniz doğumdamıymış rabbim yardımcıları olsun inşallah
aaa inanmıyorummm.... delikafadulden anam bu da bekleyemedi sezeyanın gününü ...iyice tırstım haa ... paçalarım tutuştu... ben de yarın nst ye giricem... yav çantaya 2 don daha atıcaktım daha onları yıkıycam benimki önce gelmesin işlerim bitmedi :roflol::roflol:
evt z.yağı varilinde kuğu gölü balesi iyi gider de mi tubikim :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?