2009 Kasm Anneleri

surem naan sen de alttan bakiisin
neden beni beklemedin bakiim hani beraber doğurcadııkk
annat çıbık gelişmeleri bi normal doğum hikayesi duymak istiimm

slm güzeller..ne yapıyonuz ya.
ben salı sabah doğum yaptım:))pazartesi gece suyum geldi..6 saat suni sancı yedim.ama normal doğum acıların en okkalısıymış gerçekten..ama sonuç minik bi mucize inanamıyorum hala
3.480 52 cm doğdu oğluşummaşallah deyin teyzeleri:)dün fotosunu ekleyemedim ekliycem teyzeleri en kısa zamanda..
kız kartanesi buralardasın bakıyomda doğurdun mu bacım?
başka ne haberler kimler doğurdu?geçmişe bakamıcam sancım var kıı üstüne oturamıyom dikişlerinmafoldumben

3900 doğdu 51cm çok ağlıyor az yazıyp kaçıyımm sanada hayırlı doğumlar canımm

şekerim bekleyemedim..valla pazartesi biraz yürümüştüm üstünede evde canınız istemez inşallah mantı filan yaptık annelerlen biraz yoruldum yani hareketten..gece fena hareket etti anlamıştım zaten kesin gelecek dedim..saat 2 de suyum geldi,sıcak bi duş aldım,3e doğru hastanedeydik..sancıların son 1 saati filan baya kötüydü korkutmayayım geldi geçti dikişlerde bikaç güne iyi olurmuş..ama bebeğime bakabiliyorum en azından sezeryandan avantajlı be canım..
hadi artık sıranı geçirme kıı..hareket et valla iyi geliyo..

saolsın canım rabbbim cümlemizin evladını bağışlasın benim miniğin resmini koydum yanaa süt ememiyor bir pompa sipariş ettik bekliyoruz tüm hayatımız artık bebişş oluyorr
amin inşallah geçer inşalahda alışırya emmeye evet bundan sonra hayatımızı onlara adıycaz inşalllah

hg canım sanada geçmiş olsun maşşalh senin bebişede krispi cerinde varmış diğeri kimdi :uhm:

aaa destna da alttan bakii
gel gıı annat helee alttan alttan bakmaaa

dubaa cerinle konuştunmuuu
ben debi mavi denizi arıyacüüm şimdii
kız aramadım daha walla :1shok: ne bilem zırt pırt aramakta istemiyom kii :sinifsinif: sen bi cesaret edip arasan yaa hacı
ayy canım beni darısı başımıza yaaa
hem doğurup doğurup gelip bize nispet yapmayın bakıyim lmaz: ne demek kokusunu bırakıp gelemedim :mymeka:
rahat bırak kız milleti kaydirigubbakcemile3 doğuramadın diye iyice stres yaptın hee naniknanik
hayırlı olsun canım benim gözün aydın darısı başımıza
dikişler çok mu acıyo kıız :1shok:
kartanesi çok komiksin ya alttan bakanlara kızıyonyaakaydirigubbakcemile3:roflol:

o alttan bakanlara kızmıyo
ondan önce doğuranlara kızıyoo :roflol:

bende de kabızlıktan oldu galiba..tam da anlayamadım ama artık ilaç almadan hiç çıkamıyorum wc ye... o yüzden seviniyorum sezeryan olucam diye...bence sen de dr.una mutlaka söyle...çünkü normalde öyle bi sorunun olmasa bile normal doğumda ıkınmaktan dolayı çıkıyo (

:

ay kendi kendime doğuracüüümm
anam doğurtsun beni bari hayvanları doğurtuyo ne de olsaa :roflol:

aa kaynanan varken annnene ne hacet kıs... sen iste yeterki... :roflol::roflol::roflol:

benimki biraz önce msn den yazmış : ''napıyosun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyorum hiç sen benden bişey istemezsin zaten yapmışsındır herşeyi :) ''

yorumsuz bırakıyorum :lepi:

destnaaaammm hoşgeldin canımmm... allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın oğluşunuuu

anlat hele biraz nasıl oldu ..ölcez buralarda meraktan...

yaa dikkat ettim de bu doğuranlar bebeği gördüm mü geri kalan herşeyi unutuyo... biz de bekliyoruz sezeryan şöle böle hastanede onu giydim bunu çıkardım öyle oldu böle oldu diye anlatsınlar :roflol::roflol::roflol:

d
bu arada kızlaar kimde kenyanın nosu var ya sabah dra gidecedi o da doğurdumukii

yok kız o dışarı çıkmışken geziyodur...alışverişe falan dalmıştır :lepi:

maşallah canım bebişinee
geçmiş olsun sana daa
cerin doğurdu 2.normal doğum ondan
krispi doğurdu
şu an itibariyle mavi deniz sezeryandaymış dua edin
kartanesi çok komiksin ya alttan bakanlara kızıyonyaakaydirigubbakcemile3:roflol:
napiim bakmasın onnar da yazsınlar kaydirigubbakcemile3
3900 doğdu 51cm çok ağlıyor az yazıyp kaçıyımm sanada hayırlı doğumlar canımm
maşallah oğluşunaaa

ayy ben de hareket mi etmeliim o zamaaan
ay bizimkiler de mantı falan yaptılar elimi sürmedim ööle yattım
ondan mı gelmii gıı :roflol:

kızlaaar bu arada bombaa
mavi deniz sezeryandaymış eşiyle konuştum akannehir

benimki biraz önce msn den yazmış : ''napıyosun bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyorum hiç sen benden bişey istemezsin zaten yapmışsındır herşeyi :) ''

yorumsuz bırakıyorum :lepi:

ayy senin kaynanan msne mi takılıyo kızz :roflol: maşallah hiç bişeydende geri kalmıyoo hee dediğin kadar varmış:roflol:

taam hacı du bi de onu arıyemm

nan baaneee ne doğuruyolar erkenden :mymeka:

aboo seninki neye kızmış o kaa bee :roflol:
dimi hastane çantası falan annatmıyolar hiç :roflol:

ayy başka dra mı gitsem ben acep yaa :bbo:

kızlaaar bu arada bombaa
mavi deniz sezeryandaymış eşiyle konuştum akannehir

aaa inanmıyorummm.... delikafadulden anam bu da bekleyemedi sezeyanın gününü ...iyice tırstım haa ... paçalarım tutuştu... ben de yarın nst ye giricem... yav çantaya 2 don daha atıcaktım daha onları yıkıycam benimki önce gelmesin işlerim bitmedi :roflol::roflol:

ayy senin kaynanan msne mi takılıyo kızz :roflol: maşallah hiç bişeydende geri kalmıyoo hee dediğin kadar varmış:roflol:

ayıp ettin nan boşuna mı konuşuyoruz :roflol::roflol::roflol:

kartanesi bacım bak bol bol hareket etmen lazımmış hihoyyyt

evt z.yağı varilinde kuğu gölü balesi iyi gider de mi tubikim :roflol::roflol::roflol:

anammmm cok acıyo kızlarrrr
popişimmmmm ölücem agrıdan acıdann

göbüşlerınıze baktım ama ben koyamadım ya

mavideniz doğumdamıymış rabbim yardımcıları olsun inşallah
evet canım dua edelimm

sen geç dalganıı
sezeryan tarihin olmasaydı benden farkın olmıcaktı senindeee :mymeka:

kızlar şekercik yok piyasada bide ayşeon doğurdularmı ya ama ayşenin mutlaka doğurmuş olması lazım günü geçiydi dilmuh gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…