deme kız kocan bizi mi izliyomuş :1shok::1ninca:doguramadim canim yaa bekliyoruz iste eli kulagindaymis cekicem kulaklarini gelsin artik diyekaydirigubbakcemile3
dilmuh canim gözün aydin olsun face den yazdim burdan da yazayim..allah anali babali büyütsün
tickerlarimiz nereye gitti yaaa diye bir soru sordum esimde hemen atladi site yapim asamasindaymis düzelicekmis diyo...ben hastayim diye iki gündür adam sizi takip etmis kizlarkaydirigubbakcemile3 kim kimdir ne zaman dogurucaniz hepsini biliyyyyy:kedi:
he nan doğuran kaçıyoo alçaklarrulennn bu kk nında tadı kalmadı haaa herkes doğurdu çekildi ininekaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi facede gördüm... kartanesi doğurdu muuuuuuuuuuu hihoyyythihoyyythihoyyyt
ne zaman olmuş nasıl olmuş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yaa ben çok sıkılıyom burda artık kimse gelmiii herkes kaçtıı
sadece haber varmı deyüü bakmaya geliyoo herkesss
accık durun şuralarda da sohbet edek yaaaa
nbr kıslar
ayyyy belime çok pis bi ağrı girdi
amaaaan bu nasıl bi ağrı böle
ya bende bel fıtığı var yani tedavi gördüm
düzeldi sayılır normal doğumun bi zararı olurmu acaba
cersucum bel fıtığı olanları normal doğum yaptırmıyolarr
sen doktoruna söyledin mii böle bi rahatsızlığın olduğunu
he yaa burdayım halaa :))kenyacım sen hala burda mısın :bbo:
kızlar nasılsınız.
dün bilgisayarım bozuldu kociş şimdi getirdi
en son dün sabah girebilmiştim.
geçmiş çok uzun gözümde büyüyo biraz okumaya çalışıcam ama sizde özet geçerseniz hiç fena olmaz
şok şok şokkızlar nasılsınız.
dün bilgisayarım bozuldu kociş şimdi getirdi
en son dün sabah girebilmiştim.
geçmiş çok uzun gözümde büyüyo biraz okumaya çalışıcam ama sizde özet geçerseniz hiç fena olmaz
ewet canım ölee belki iyileşmiştir ama normal doğum tekrar tetikleyebiliraaaaaaa hakkatenmi yaa
yooo sölemedim ama düzeldim sayılır
mesela önceden sol ayak baş parmğımı hissetmiodum
şimdi hissediorum
he yaa burdayım halaa :))
kasılıp kasılıp gevsiyom
yapcak bişi yok
ay vallahi benim bunu drye sölemem lazımewet canım ölee belki iyileşmiştir ama normal doğum tekrar tetikleyebilir
karakızımız vardı ya onda vardı bel fıtığı en başından beri sezeryan yapacağı belliydi
sen bu gittiğinde mutlaka ama mutlaka doktoruna söylee Allah korusun bişey olmasın
sabah beri ne yerdeyim ne gokte. kafami toplayamiyorum bi turlu, odaklanamiyorum. olur olmaz aglayip durdum sabah beri.
yarin ne olacagini bile bilmiyorum tam olarak. once ogleye dogru arayip yer varmi diye sorucam. yer varsa gidicem ama o zaman bile sanciyi ne zaman verip, dogumu ne zaman baslaticaklar bilmiyorum. ama en gec pazara kadar olur herhalde.
sadece ilk dogumum sezeryan oldugu icin degil, sekerim oldugu icinde yakin takibe alicaklar. her durumda benim sonum sezeryan herhalde ama ille basta bi bagirtacaklar iste. neyse, Rabbim geride kalan hepimize saglicakla kurtulmayi nasip etsin insallah.
sabah beri ne yerdeyim ne gokte. kafami toplayamiyorum bi turlu, odaklanamiyorum. olur olmaz aglayip durdum sabah beri.
yarin ne olacagini bile bilmiyorum tam olarak. once ogleye dogru arayip yer varmi diye sorucam. yer varsa gidicem ama o zaman bile sanciyi ne zaman verip, dogumu ne zaman baslaticaklar bilmiyorum. ama en gec pazara kadar olur herhalde.
sadece ilk dogumum sezeryan oldugu icin degil, sekerim oldugu icinde yakin takibe alicaklar. her durumda benim sonum sezeryan herhalde ama ille basta bi bagirtacaklar iste. neyse, Rabbim geride kalan hepimize saglicakla kurtulmayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?