hoşbulduk canım, ortalığı kattık birbirine temizlik, halı, camslm canım hoşgeldın nasılsın
anladım canım bebeğin ve senın için nasıl daha iyi olacaksa o olsun.hayırlısı olsun canım
kolay gelsın canım ama sen yorma kendını...hoşbulduk canım, ortalığı kattık birbirine temizlik, halı, cam
ev kalkmış gidiyo ben pek bişe yapmıyom
kardeşimde anca yetişebiliyo
Benim yazdıklarım gelmiyormu?
sağol canım, ben iş yapmıyom sadece yemek hazırlama işi o kadarkolay gelsın canım ama sen yorma kendını...
canım sadece bu mesajını görüyorum ben ama:uhm:
hoşgeldin canımnihayet bu sefer görebildim:)
nasılsınız bayanlar???
ben ve kızım artıkın oldukça iyi sayılırız, valla bana diyenlere pek anlam veremiyodum ama siz siz olun son günlerinizde bol bol uyuyun:)
Allah kolaylık versin wannacım Allah bi avazda kurtarır inşallah
bu arada oğluşunlan kocişin geldi mii
wannacım Allah yardımcın olsun inşallah çok kolay bi doğum olur
wannam sıkma canını yaa bak yarın oburgun kavusacaksın melegine Allahın izniyle
nihayet bu sefer görebildim:)
nasılsınız bayanlar???
ben ve kızım artıkın oldukça iyi sayılırız, valla bana diyenlere pek anlam veremiyodum ama siz siz olun son günlerinizde bol bol uyuyun:)
görüşürüz canım hoşçakal opuyorumnanaktanoy ne güsel maşallah canım...bizde iyiyiz doğurmayı beklıyoz bıan öncekaydirigubbakcemile3
kızlar ben cıkıyorum...
wannacım cnaım yarın senın için hayırlısı olsun tez zamanda kurtulursun inş...sağlıkla kucağına alırsın.dualarım senınle canımm...
bizi sonra haberdar etmeyı unutma oldu mu
sevgiyle kalın kızlar ii geceler herkese...
oy ne güsel maşallah canım...bizde iyiyiz doğurmayı beklıyoz bıan öncekaydirigubbakcemile3
kızlar ben cıkıyorum...
wannacım cnaım yarın senın için hayırlısı olsun tez zamanda kurtulursun inş...sağlıkla kucağına alırsın.dualarım senınle canımm...
bizi sonra haberdar etmeyı unutma oldu mu
sevgiyle kalın kızlar ii geceler herkese...
nihayet bu sefer görebildim:)
nasılsınız bayanlar???
off sorma yaaa :çok üzgünüm:Tubiş tatlım, kartaneside doğum yaptı, şimdi kiminle uğraşıp kimi kızdıracaksın ?
slm özlemcimselam kızlar
Benim yazdıklarım gelmiyormu?
selam canım,nasılsınoff sorma yaaa :çok üzgünüm:
slm özlemcim
mart hoşgeldin bebekin napıooo :ecrin_bebek:
off sorma yaaa :çok üzgünüm:
QUOTE]
Neyse üzülme tubiş bizde allahın izni ile 1 hafta sonra doğururuz. Sonra bebişlerle beraber kartanesine takılırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?