2009 Kasm Anneleri

yok canım son bi haftadır böyle .Ama sanki ban yürümek daha iyi geliyor .Çünkü yatıp dinlenince sol tarafım ağrıyor...

herkes uyuyo ne güzel
bende ytıcm azcık dinleniym
uymasamda yatmak iyi gelio
doğumu hızlandırmam en azından

Allah sağıklı bi şekilde bebeklerimize kavuştursun.Zamanında doğarlar inşallah. Benim kızım dün doğmadıysa daha doğmaz o kadar işin arasında...

bende yatayım iyi geceler....

uniqe sen pazartesimi gidiodun doğuma kuzum ya

evt bitanemm...ayy bugün hiç oturmadım öldüm yorgunluktan...saçma sapan işler çıkarıyorum kendime... yarın da temizlikçi gelicek ama çok iş çıkarmıycam bi silip süpürüp gitsin... sonra da annemler gelicek... hiç dinlenemeden doğuma gidicem galiba

itekle kenya doğurmuş inanamıyorummm...kenya yı bekliyoduk da itek sürpriz oldu :)) ben de buralarda göremeyince günahını aldım kızın gene uyuyodur diye :)))

ay canım benim yaaa iş güç alışveriş bitmio hiç
benimde 1 haftaya daha ihtiyacım var annemgelicek 1 hafta snra
bebek odam bu cuma kadın gelcek ooooo şu 1 haftayı atlatsam dinlencem vallahi
sende yarın dinlen artık enerjiye çok ihtiyacın olucak Allahım kolay doğumlar nasip etsin
Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

ay ewet doğuran doğurana ya ben daha beklemek istiorum kaydirigubbakcemile3

yaa aslında yapıcak bi işim de kalmadı ama heyecandan sürekli geziniyorum ortalıkta... bebişimin odasından çıkamıyorum zaten opuyorumnanaktan gidip gidip bakıyorum bi eksik var mı diye...hastane çantasını karıştırıp duruyorumm :))
ayy yarın hiç yatamam annemler gelicek ev kalabalık olunca iyice stresli oluyorum ben...aslında yarın eşimle çıkıp dolaşıp sonra da eve gelip erkenden yatmayı planlıyodum ama olmadı...

sen de hiç korkma canım vaktinden önce gelmez minik kızın... senin daha çok var...

canım benim yaaaa
heyecan güzel şeydir ama stres yapma bebek hemen etkileniomuş
bol bol dua oku rahat olmaya çalış annenleride erkenden gönderip erkenden yatarsın
kocişinle yatak sohbeti yaparsınız oda rahatlatıo insanı

canım ben bu haftayı atlatıymda tek dileğim bu şuan inşallah vakitlice gelir

itekle kenya doğurmuş inanamıyorummm...kenya yı bekliyoduk da itek sürpriz oldu :)) ben de buralarda göremeyince günahını aldım kızın gene uyuyodur diye :)))[/QUOTE]

yaa ben de bugün hastanedeydim hem de doğum katındaydım bahada yapıcaktı yanlış diilsem doğumu acaba ordamıydı kenya da... bilseydim sorardım adını felan giderdim ziyaretine

uniqe canım ben artık yatıym
yarın belki girmezsen kk ya
şimididen hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

gun aydın kızlar nasılsınız
itek ile kenya doğurmus allah bebişlerini analı bbalı buyutsun yolları acık olsun insallah
baska kimler var simdi sırada unique sana da allah kolaylık versin insallah rahat bir sekilde atlatırsın doğumunu.

benim de minik oğlum hala hastanede hergun sabah aksam sut sağıp goturuyorum minik oğluma sevip kokluyorum sonra da uzulerek onu orda bırakıp eve geliyorum
sekerinin duzene gşrmesini beklşiyoruz diyabetik olan annelerde bu problem olurmus
oğlumun sekeri dusuk benden fazla sekerle beslendiği için cıkınca dengeleyemedi
beslendikce duzelecek diyorlar kucuk olduğu için ememiyor da bazen de yediğini kusuyor
cocuk doktorumuz prensipleri var diyor mamayı yemiyormus illa anne sutu istiyormus allahtan sutum yetiyor simdilik birde agızdan sonda ile besleniyordu kadehle beslenmeyi sevmiyordu

eve cıkınca bizde mecburen ya kadeh ya da damlalıkla besleyeceğiz o yuzden kadehle beslemeyi denedik besleyebildik allaha sukur insalalh eve cıkınca kadehle beslemeyi reddetmez 1740 gr dı

umarım en kısa zamanda kılo alır.

bende durumlar boyle kızlar hepinizi opuyorum allah kolaylık versin diyorum sevgiler

merhaba kızlar oğlum ahmed said tüm vaktimi alıyor gelen giden de cabasıı biz şükür birbirimize alıştık sütü çekemedği için göğüslerim taş gibi olmuştu şarjlı pompa aldık allaha şükür onu bi gün kullandım şimdii memeyle besliyorum darısı sağlıkla başınıza kartanesii de doğurmuşş nasıl oldu acabaa itekle klenyada gözlerii aydın olsun rabbim hayırlı günler göstersinn

itek te dogurmussdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
pis gaci o benim sat kardesimdi yalniz birakti bide diyodu ki herkes dogurur ben bu tembel oglani cikaramam ne ara sancisi geldi de dogrduakannehir
kenyada almis kucagina sonunda...
dün aksam üstü wannada gidicekti hastaneye ondan haber cikmadi galiba
uni de yarin doguma gidicekti

baska kimse varmi acaba takip edemedigimiz

anaaaaaaaaa kenyam haber verdidee itek ne zaman doğurdu beaaaa delikafadulden
tubişşş düdüğüü sen daha bekleee emiiii lülülülülülülülülülülülü

tubis bari beni beklese yaaaa hem onun kizinin daga di bilem yok
edaaaaa gaza getirme kariyi

ilk sat arkadasimiz dogurdu sirada ya tubis ya melekannem yada ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…