benim 37+5
sanırım herkes uyudu cersu
herkes uyuyo ne güzel
bende ytıcm azcık dinleniym
uymasamda yatmak iyi gelio
doğumu hızlandırmam en azından
Allah sağıklı bi şekilde bebeklerimize kavuştursun.Zamanında doğarlar inşallah. Benim kızım dün doğmadıysa daha doğmaz o kadar işin arasında...
bende yatayım iyi geceler....
uniqe sen pazartesimi gidiodun doğuma kuzum ya
evt bitanemm...ayy bugün hiç oturmadım öldüm yorgunluktan...saçma sapan işler çıkarıyorum kendime... yarın da temizlikçi gelicek ama çok iş çıkarmıycam bi silip süpürüp gitsin... sonra da annemler gelicek... hiç dinlenemeden doğuma gidicem galiba
itekle kenya doğurmuş inanamıyorummm...kenya yı bekliyoduk da itek sürpriz oldu :)) ben de buralarda göremeyince günahını aldım kızın gene uyuyodur diye :)))
ay canım benim yaaa iş güç alışveriş bitmio hiç
benimde 1 haftaya daha ihtiyacım var annemgelicek 1 hafta snra
bebek odam bu cuma kadın gelcek ooooo şu 1 haftayı atlatsam dinlencem vallahi
sende yarın dinlen artık enerjiye çok ihtiyacın olucak Allahım kolay doğumlar nasip etsin
Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
ay ewet doğuran doğurana ya ben daha beklemek istiorum kaydirigubbakcemile3
canım benim yaaaayaa aslında yapıcak bi işim de kalmadı ama heyecandan sürekli geziniyorum ortalıkta... bebişimin odasından çıkamıyorum zaten opuyorumnanaktan gidip gidip bakıyorum bi eksik var mı diye...hastane çantasını karıştırıp duruyorumm :))
ayy yarın hiç yatamam annemler gelicek ev kalabalık olunca iyice stresli oluyorum ben...aslında yarın eşimle çıkıp dolaşıp sonra da eve gelip erkenden yatmayı planlıyodum ama olmadı...
sen de hiç korkma canım vaktinden önce gelmez minik kızın... senin daha çok var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?