2009 Kasm Anneleri

selam uykum kaçtı daha doğrusu günler azaldıkça tedirgin olmaya başladım sanırım.kızımda bi hareketli nasıl yer buldu kendine şaşırıyorum....

sen korkma nişanında gelmiş rahat ol bekle
benim hazırlıklarım tamam deil annemde gelmedi daha
bu hafta sonu herşeyim tamamlanıo annemde gelio
o yüzden ben en azından 1 hafta daha doğurmak istemiorum

canım benım annemde ankarada kımsem de yok burda :sinifsinif:
benım hazırlıklar tamam da işte ne bıleyım ya bastan berı cok sorunlu gectı benım hamılelegım
dondurulmus embıryo bebegım
kanamalar gecırdım 4 ay
sonra sekerım yukseldı dıyet yapıyorum
ben ıstıyorum gelsın aama cokta tedırgınım:sinifsinif:

selam uykum kaçtı daha doğrusu günler azaldıkça tedirgin olmaya başladım sanırım.kızımda bi hareketli nasıl yer buldu kendine şaşırıyorum....

ben artık yürüyemiyorum yaaa
hem tansiyonum düşüyo devamlı başımın arka tarafı ensem uyuşmaya başlıo
bide karnım acıo yürürken ben artık yatıp dinlencem ya oturduğum yerden yapcam ütü falan püffffffffffffffff

aaaa benim annemde ankarada
canım artık yüzmüş kuyruğuna gelmişsin korkma
sen rahat olki kolay bi doğum olsun bebişte strese girmesin

benimde canım hiç bi şey yapmak istemiyor ağırlaştım bi de son hafta iştahım iyice açıldı.Normal doğum düşününce herkeste yürü sen son haftalarda yürümen iyi olur diyor.Bende evin içinde adım sayarak yürüyorum...... Cersu'cum kasıklarında ağrıda oluyor mu?Benim resmen kemiklerim ikiye ayrılıyor gibi...Bi de ara ara bel ağrısı.....

bazen sol kasığım bazen sağ kasığım ağrıyor
yürürken çok acıyor ben yürüyemiyorum resmen
bazende belim ağrıo kızımda hareketli
umarım 1 hafta daha dayanırım doğurmam

o zaman vaktimiz yaklaşıyor demek onun belirtisi...Aslında hareket etmesi rahatlatıyor bu haftalarda hareketi azalırsa hemen doktora gitmemiz gerekir daha vakitleri varken biraz daha kalsınlar içimizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…