2009 Kasm Anneleri

tubis bari beni beklese yaaaa hem onun kizinin daga di bilem yok
edaaaaa gaza getirme kariyi

ilk sat arkadasimiz dogurdu sirada ya tubis ya melekannem yada ben varim

hee dün kenyadan haber alınca oda dedi itek benim sat arkadasım deyüü bende ondan diyim sıra tubikte deyüü delikafaduldendelikafadulden

görmedim canim bakrim bi ara hastaliktan yeni kalktim internet basina gecemedim kac gündür
bakicam pasanin resimlerine

itek bizi satti resmen gitti erkenden dogurdu bizde daha tik yok bitek nisanim geliyo benim ama oda kansiz diye doktor bekleyin dedi

Merhaba arkadaşlar büyük ihtimal bende yarın doğum yapacağım. Epidural normal doğum istiyorum ama son anda sezeryana cevirirmiyim bilmem. Hayırlısı Rabbim hepimizinkini sağ salim kucağımıza kavustursun insallah. 2 cm acılma varmıs dr yatıracaktı ama ben korktum. Sancım ağrım yok dedim iyi ozaman pazartesi sabah erkenden gel dedi. Kızım olacak Elif koyucaz ismini. Benden dualarınızı esirgemeyin.

ayy cnm benim çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seninde başladı ozaman doğum süreci pek sürmezz artık allahım sağ salim kurtarsınn :Saruboceq:

cnm allah yardımcın olsun :Saruboceq: inşallah tez zamanda ve kolaylıkla alırsın elif kızı kucağınaa :Saruboceq::Saruboceq:

anaaaaaaaaa kenyam haber verdidee itek ne zaman doğurdu beaaaa delikafadulden
tubişşş düdüğüü sen daha bekleee emiiii lülülülülülülülülülülülü
ben bekliyom hacıı sositososito turşusunu kurcam kızımın :ecrin_bebek:
tubis bari beni beklese yaaaa hem onun kizinin daga di bilem yok
edaaaaa gaza getirme kariyi

ilk sat arkadasimiz dogurdu sirada ya tubis ya melekannem yada ben varim

ben doğurmuyom zaten elifçim daha bende tık yokkaydirigubbakcemile5

itek kartanesi kenya ve wannayı tebrikediyorum darısı tüm bekleyenlereee özellikle tubayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy cnm benim çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seninde başladı ozaman doğum süreci pek sürmezz artık allahım sağ salim kurtarsınn :Saruboceq:

sagol canim ama su hastalik bi gecsin ondan sonra dogsun istiyorum böyle dogum yapamam ki nefes bile alamiyorum
doktor teyzemizde fazla sürmez diyo ama kizimin gelmeye niyeti yok önden nisan yolluyo okadar kaydirigubbakcemile3

ben doğurmuyom zaten elifçim daha bende tık yokkaydirigubbakcemile5

ya itek te bende daha tik yok bu gidisle aralikta dogururum diyodu bak dogurmus bile:teytey:
sancisi falanda yoktu onun ...hatta hastaydi esim gelirken aktardan bitkisel bisey getircek onu icicem böyle hasta hasta dögurmam insallah diyodu...acaba onu icti de mi sancisi geldi:bbo:

krispiiii geldin mi kizzz ne cabuk düstün bilgisayar karsinina
gözün aydin canim allah anali babali büyütsün

selam kızlar
nasılsınız umarım herkes şiyidir doğuranlar var galiba çok az kaldı bitiyo çiçko karılar muhabbeti şimdi lohusa karular muhabbeti başlar allahım herkesin bebişini anasına babasına bağışlasın

krispi oğlun hayırlı olsun sağlıkla büyüt adını ne koydunuz?? ben seni aradım biri cıktı telefona sanırım sölemeyi unuttu sana tebrikediyorum tekrar

günaydın kızlar
maşallah yeni bebişler gelmiş hayırlısı olsun
allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin
analı babalı büyüsünler
darısıda biz bekleyenlere
ama kimsecikler kalmadı herkes kuzularını yavaş yavaş kucağına alıyor yeni aşk meleklerinden bizlere fırsat bulamıyorlar
kısmetse bende 24 kasımda alıyorum oğlumu kucağıma

krispi oğlun hayırlı olsun sağlıkla büyüt adını ne koydunuz?? ben seni aradım biri cıktı telefona sanırım sölemeyi unuttu sana tebrikediyorum tekrar

teşekkür ederim canım sağol
valla o gün çok arayan vardı telefonlara annem çıktı ama aklında kalmamıştır ismin sağol aradığın için
bebişin ismini furkan koyduk hayırlısı inşallah

allah razı olsun şekerim
kız hemen olurmu bugün 6 cı gün doğuralı bacım çok nadiren fırsat bulabiliyorum
sen ne zaman doğuruyon kııııı:uhm:

6 gün mü oldu sen doguraliakannehir anacim vakit ne cabuk geciyo yaaa

ben ne zaman doguruyorum bi bilsem kafamçokkarıştı nisanim geliyo 4 gündür ama kanli degil diye doktor bekletiyo..rahimi tikayan zarlar sökülmeye baslamis öyle dedi bekleyin eli kulaginda diyo ama bende cok hastayim nefes alamiyorum grip oldum...su hastalik gecsinde sonra dogsun diye dua ediyorum:Saruboceq:

slm kızlar maşalah ya buna böle doğuran doğurana ayy heyecanlandım kenyacım itekcim doğurmuşlar ya maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah başka kimler doğurdu bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

wannacığımıda tebrik ediyorum benim ağrılarda azdı dünakşam yürüdüm doğurana kadar yürüyecem inşalah iyi geldi yürümek valla ben yemekteyim görüşürüz yine kızlar

allah sağlık sıhhat versin bebişlere güle güle sağlıkla büyüsünler inş kızlar doğum yapanların gözleri aydın yapacak olanlarada allah yaredım etsin ağrısız sızısız yollarda gezmeden doğuruverirler inş :))

aaaaaa wannadamı doğurdu ayyy gözün aydın wannacım
çok şükür Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…