tubis bari beni beklese yaaaa hem onun kizinin daga di bilem yok
edaaaaa gaza getirme kariyi
ilk sat arkadasimiz dogurdu sirada ya tubis ya melekannem yada ben varim
görmedim canim bakrim bi ara hastaliktan yeni kalktim internet basina gecemedim kac gündür
bakicam pasanin resimlerine
itek bizi satti resmen gitti erkenden dogurdu bizde daha tik yok bitek nisanim geliyo benim ama oda kansiz diye doktor bekleyin dedi
Merhaba arkadaşlar büyük ihtimal bende yarın doğum yapacağım. Epidural normal doğum istiyorum ama son anda sezeryana cevirirmiyim bilmem. Hayırlısı Rabbim hepimizinkini sağ salim kucağımıza kavustursun insallah. 2 cm acılma varmıs dr yatıracaktı ama ben korktum. Sancım ağrım yok dedim iyi ozaman pazartesi sabah erkenden gel dedi. Kızım olacak Elif koyucaz ismini. Benden dualarınızı esirgemeyin.
ben bekliyom hacıı sositososito turşusunu kurcam kızımın :ecrin_bebek:anaaaaaaaaa kenyam haber verdidee itek ne zaman doğurdu beaaaa delikafadulden
tubişşş düdüğüü sen daha bekleee emiiii lülülülülülülülülülülülü
tubis bari beni beklese yaaaa hem onun kizinin daga di bilem yok
edaaaaa gaza getirme kariyi
ilk sat arkadasimiz dogurdu sirada ya tubis ya melekannem yada ben varim
ayy cnm benim çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seninde başladı ozaman doğum süreci pek sürmezz artık allahım sağ salim kurtarsınn :Saruboceq:
ben doğurmuyom zaten elifçim daha bende tık yokkaydirigubbakcemile5
krispiiii geldin mi kizzz ne cabuk düstün bilgisayar karsinina
gözün aydin canim allah anali babali büyütsün
krispi oğlun hayırlı olsun sağlıkla büyüt adını ne koydunuz?? ben seni aradım biri cıktı telefona sanırım sölemeyi unuttu sana tebrikediyorum tekrar
allah razı olsun şekerim
kız hemen olurmu bugün 6 cı gün doğuralı bacım çok nadiren fırsat bulabiliyorum
sen ne zaman doğuruyon kııııı:uhm:
itek kartanesi kenya ve wannayı tebrikediyorum darısı tüm bekleyenlereee özellikle tubayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?