2009 Kasm Anneleri

ayy kızlarrr face de gördüm kenyaa vee itekte doğurmuş çok sevındım ya çığlık atasım geldi valla..delikafadulden
haber var mı iyiymişler mi
kaç kişi kaldık yahuu doğurmadıkkk:CüvCüv:

kız beni unutunuz mu bende varım daha 38 bitti 39 gün aldık bakalım ne zaman gelecek en ufak belirti yok anam

selam kızlar nasılsınız
gecmıse bıraz baktım geldım
doguranlr olmus
ıtekte dogurmus hepsının bebegını allah analı babalı buyutsun..
bugun sabahtan berı karnım bı tuhaf bebegım hareket edıyo ama daha az we daha sert ozellıkle sag tarafa sırtını yaslıyo we karnım coka cıyo sonra normale donuyo
yatıncada agrıyo bugun noldukı bana:gitme:

ebişşş naber kız
doğuran kaçıoo
bizde sıramızı bekliyoz
ne olsun tubişimm oğluşumla uğraşıp duruyoruz 13 gün oldu doğum yapalı nasıl çabuk geçti anlatamam oğlum günden güne büyüyor Allaha şükürler olsun sağlıkla kucakladım yavrumu darısı başınıza inşallahh

aaaamiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

slm kızlar naparsınız bakalımm
doğuran felan yok bugün galibaaaaaa
burda da dün geceden beri elektrik kesiktii tadilat varmışşş
kocişte sabah erkenden kalkıp bilg. şarjını bitirmiş tam açıldı kk şarj bitti
bizde dışarıya gittik deniz kenarında piknik yaptık şimdi geldik neyseki elektriklerde gelmiş

kızlar şimdi itekle görüştüm gayet iyilermişş sesi çok güzel geliyodu zatenn
bugün haftasonu olduğu için taburcu etmemişler yarın eve geçecekmiş inş.
kenya ile daha görüşemedim onunla görüşünce haberini iletirim sizlere

asebamm iyiyiz çok şükür sen nasılsınn ay benim bayaadır bilg. yokya kim nooldu bilmiomm sen doğurmadın mı canım?

ayy kızlarr benim oğlum şu gaz illetinden hiç rahat etmiyo yaa mafoldumben
inşallah cabucanak geçerr yaaa mafoldumben dua edin nolurrr mafoldumben

selam kızlar....
kimsecikler kalmamış buralarda... herkes bebesiyle ilgileniyo herhalopuyorumnanaktan

itek , kartanesi , kenya ve wanna doğum yapmış anladığım kadrıyla... göremediğim başka doğum yapanlar da varsa kusura bakmasın...
hepinizin gözü aydın kızlar... allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi:Saruboceq:
ben kaçıyorum..

ayy kızlarr benim oğlum şu gaz illetinden hiç rahat etmiyo yaa mafoldumben
inşallah cabucanak geçerr yaaa mafoldumben dua edin nolurrr mafoldumben

cicim gaz illeti öyle dua etmekle gecmiyo malesefki bebekler icin ilk 1 haftadan sonra rahatlikla kullanilan rezene caylari var onu dene..bide ebiscenin dedigi gibi karin bölgesine masaj yap bagirsak hareketlerini düzenler gazini atar oglusun

anam kımse cewap wermıyo ya
nerdesın dılmuh yaaaaaaaaaa

kim cevap vericek kuzum bir elin parmaklari kadar kaldik surda doguramayan...:hulya:
kalan herkes bebekleriyle ugrasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…