kızlar selam ben ancak yazıyorum bayağıdır giremiyordum merak edenler olmuştur beni, herhalde:)
şimdi de annemden kaçak yazıyorum o duştayken bakayım didim :)
4 kasımda sabah normal doğumla oğluşum geliverdi neye uğradığımızı şaşırdık kasılmalarım artmıştı en son
salı akşamı nişanım geldi çarş sabah da birden suyum geldi
apar topar hast.ye gittik zor yetiştik nerdeyse arabada doğuruyordum... ama yetiştik...
kızlar çok güzel bir duyguymuş inş hepiniz kolayca doğurursunuz.
annem kızıyor çok bitkinim diye dinlenmem gerekiyor ama elimden geldiğinde gene de topiğimize gireceğim
bu arada bi sürü yeni doğum olmuş ben uzak kaldım herkesin bebişine Allah sağlık versin inş sağlıkla büyütürler.
kızlar selam ben ancak yazıyorum bayağıdır giremiyordum merak edenler olmuştur beni, herhalde:)
4 kasımda sabah normal doğumla oğluşum geliverdi neye uğradığımızı şaşırdık kasılmalarım artmıştı en son
apar topar hast.ye gittik zor yetiştik nerdeyse arabada doğuruyordum... ama yetiştik...
annem kızıyor çok bitkinim diye dinlenmem gerekiyor ama elimden geldiğinde gene de topiğimize gireceğim
bu arada bi sürü yeni doğum olmuş ben uzak kaldım herkesin bebişine Allah sağlık versin inş sağlıkla büyütürler.
ay sorma tubiş, ben nişan gelince sabaha kadar uyuyamadım ama interneti açmayı da gözüm yemedi sancılarım sıklaşmıştı nerdeyse tüm sancılarımı evde çektim hst.ye gittiğimde dr muayeneden sonra acilen doğuma aldırdı ebeler de muayene ettiler bebeğin başına dokunuyoruz dediler neye uğradığımızı şaşırdık valla. birden doğuruverdim:) nazar değmesin...
inş cnm darısı başınıza kolayca doğurursunuz sancıları evde çekmenin faydası çok gerçekten normal yapacaklara tavsiye ederim.
yaremcim üzülme cnm ben de erken erken diyodum konduramıyodum bi saat yol gittik suyum geldikten sonra, bi de yol virajlı ve bozuk, ben dişimi sıktım sancılarım vardı ama sanırım o yol da açılmamı tetikledi... üzülmeyin hiç, bi gün önce de çamaşır yıkadım astım 4 saat ayakta kaldım annemler yeni gelmişti yemek hazırladım filan yan hiç oturamadım kendini dinleyince daha zor oluyor.
Allah uzun ömürler versin bebeğine ....bizede kolay doğumlar versin..Canım listeye baktım senin bebişte erkenden gelmiş.kızlar selam ben ancak yazıyorum bayağıdır giremiyordum merak edenler olmuştur beni, herhalde:)
selam kızlaarr nazlımm çok çok geçmiş olsun bizde geçtiğimiz hafta 1 gece hastanede yattık sarılıktan ama çok şükür gitgide iyileşiyoruz Allah yardımcın olsun yağmur kızım çabucak iyileşir inşallahhSelam kızlar hepinizi öperim
Sanırım birçok kişi doğum yapmıştır Allahım sağlıkla büyütmenizi nasip etsin ..Yağmurumuzun sarılığı uzun sürdü idrar yolları denildi iğne yiyior kızım içimiz parçalanıyor ama bugün son geçecek inşallah.Rabbim çaresiz hastalık vermesisn bunlar geçici şeyler..Sadece ufak olmasından dolayı insanın içi parçalanıyor ..Durumumuz şimdilik böyle hepinizi çok özlüyoruz lakin bu durumda hep kucağımda inanın uyku bile yok .. Allaha emanet
Selam kızlar hepinizi öperim
Sanırım birçok kişi doğum yapmıştır Allahım sağlıkla büyütmenizi nasip etsin ..Yağmurumuzun sarılığı uzun sürdü idrar yolları denildi iğne yiyior kızım içimiz parçalanıyor ama bugün son geçecek inşallah.Rabbim çaresiz hastalık vermesisn bunlar geçici şeyler..Sadece ufak olmasından dolayı insanın içi parçalanıyor ..Durumumuz şimdilik böyle hepinizi çok özlüyoruz lakin bu durumda hep kucağımda inanın uyku bile yok .. Allaha emanet
selam elifcimm naber?
ayyy acaip kasılmam var gelip gelşp gidio
eşimde gitti ancak gece gelir annemde hafta sonu gelicek
20 kasım gibi gelse minik kelebeğim çok sevincem :Saruboceq:
dur cersuuu senin daha vaktin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?