2009 Kasm Anneleri

abowww akannehir bizde acaba doğurdu mu yoksa annesi varda giremiyo mu diye tereddütte kalmıştık
bebeğin hayırlı olsun canım benim güle güle sağlıcakla büyüt :Saruboceq: darısı başımıza :Saruboceq:

kız tubiş ikimiz kalakaldık burda ne olacak halimiz kaçıncı haftadasın ben 39 dan gün aldım

ana maşalah sende doğurdun ha maşalah

ay sorma tubiş, ben nişan gelince sabaha kadar uyuyamadım ama interneti açmayı da gözüm yemedi sancılarım sıklaşmıştı nerdeyse tüm sancılarımı evde çektim hst.ye gittiğimde dr muayeneden sonra acilen doğuma aldırdı ebeler de muayene ettiler bebeğin başına dokunuyoruz dediler neye uğradığımızı şaşırdık valla. birden doğuruverdim:) nazar değmesin...
inş cnm darısı başınıza kolayca doğurursunuz sancıları evde çekmenin faydası çok gerçekten normal yapacaklara tavsiye ederim.
yaremcim üzülme cnm ben de erken erken diyodum konduramıyodum bi saat yol gittik suyum geldikten sonra, bi de yol virajlı ve bozuk, ben dişimi sıktım sancılarım vardı ama sanırım o yol da açılmamı tetikledi... üzülmeyin hiç, bi gün önce de çamaşır yıkadım astım 4 saat ayakta kaldım annemler yeni gelmişti yemek hazırladım filan yan hiç oturamadım kendini dinleyince daha zor oluyor.

kızlar dikişlerim azcık sızlıyor ben gidip uzanayım bebek hazır uyuyorken çok bitkinim hala.
merak etmeyin die yazdım
öpüyorum hepinizi
iyileşince giricem her fırsatta.

maşalah ya inşalah bizimde kolay olur evde çekmek istiyom bende bakalım kısmet nasıl olacak kaçıncı haftandaydın

selamlar kızlar
oh sekercımde dogurmus hayılı olsun bebısımız canımm

selam kızlar benim pek fazla vaktım olmuyo buruya girmeye oldu zamanda hemen bakıp çıkıyorum bende kasım annesiyım inşallah hayırlısıyla 20 gun kaldı bu kalan zaman içinde sizlerle olmak isterim inşallah hepinize iyi günler hamişlerede allahım hayırlısıyla kurtarsın bizi

Allah uzun ömürler versin bebeğine ....bizede kolay doğumlar versin..Canım listeye baktım senin bebişte erkenden gelmiş.

Selam kızlar hepinizi öperim
Sanırım birçok kişi doğum yapmıştır Allahım sağlıkla büyütmenizi nasip etsin ..Yağmurumuzun sarılığı uzun sürdü idrar yolları denildi iğne yiyior kızım içimiz parçalanıyor ama bugün son geçecek inşallah.Rabbim çaresiz hastalık vermesisn bunlar geçici şeyler..Sadece ufak olmasından dolayı insanın içi parçalanıyor ..Durumumuz şimdilik böyle hepinizi çok özlüyoruz lakin bu durumda hep kucağımda inanın uyku bile yok .. Allaha emanet

Son düzenleme:
ay benı bı heyecan aldııııı
nası olcak yaaa
annemı olucam ben anaaaaa

selam kızlaarr nazlımm çok çok geçmiş olsun bizde geçtiğimiz hafta 1 gece hastanede yattık sarılıktan ama çok şükür gitgide iyileşiyoruz Allah yardımcın olsun yağmur kızım çabucak iyileşir inşallahh
bu arada doğum yapan herkese geçmiş olsun diyor yeni bebişlerimize allahtan hayırlı ve uzun ömür diliyorumm nazlım krispi applearzu kartanesi destna nehir edoşş kenya şekercikk cerin ... ve aklıma gelmeyen yada haberini alamadığım tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum allah yardımcımız olsun inşallahh

ayy kimsecikler yok yine millet ya doguruyo yada emziriyozemuszemus

sabah doktora gittim yine dün gece 1 saat boyunca 5 dk arayla sancim geliyodu ama dayanlimicak gibi degildi diye hastaneye gitmedim sabah doktor normal oldugunu söyledi rahim kasilma provalari yapiyomus..nst de yine sancim cikmadi ama simdi arada yokluyo yine...bir elin parmaklari kadar kaldik surda doguramayan bizde dogursakta kurtulsak
sekercik te dogurmus apar topar..allah bagislasin..
bugün unii de doguma gidicekti herhalde oda cikmistir artik sezeryandan...
ben dün gece uyudum uyandim hep zeytinle ugrastimkafamçokkarıştı galiba oda bugünlerde dogurucak..kartanesi ve kenya da da aynisi oldu bütün gece onlarla ugrastim ertesi gün dogurdular:teytey:

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

ayyy acaip kasılmam var gelip gelşp gidio
eşimde gitti ancak gece gelir annemde hafta sonu gelicek
20 kasım gibi gelse minik kelebeğim çok sevincem :Saruboceq:

selam elifcimm naber?

iyidir canim takiliyorum iste daha dogurmayi beceremedim yaa kaydirigubbakcemile3kim dogurdu diye haberleri okuyorum bende
sen nasilsin oglusun nasil bakiyorum face den resimlerinize hele bir resmin var sezeryanda dogmus kucagina vermisler senin gözlerinin ici gülüyo bayildim o resmezemuszemus

ayyy acaip kasılmam var gelip gelşp gidio
eşimde gitti ancak gece gelir annemde hafta sonu gelicek
20 kasım gibi gelse minik kelebeğim çok sevincem :Saruboceq:

dur cersuuu senin daha vaktin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…