2009 Kasm Anneleri

evet cersucum onlarla hayat daha bi hızlı gecioo darısı basına artık canım ozaman beni daha ii anlıycan

selam arkadaşlar..hepinzi allah kurtarsın kucagınıza saglıklı bebekler nasip etsin..
sunways tesadüf oldu yazılarını takip ettm de..metalia gm 300 beşik hakkında soru soran sendin degl mi??yanlış mı takip ettim yoksa?? aldın mı memnun kaldın mı?? bir de ben daha 18 haftalıgım yeni anne adayı sayılrım.bugün doktor bana da 2 hafta önde gdiyor cmlesini kullandı..20 nisan vermişlerdi..daha mı erken gelecek bu durumda??

nurcancım ben 3 günde zor dougurdumda bi çok kezz parmak yedim o bakımdan bana braz eziyetli oldu bu muane o bakımdan acıklamasını bana sorma ben cok cektim coookkk :))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce uykudayken az akıntı geldiğini hissettim
bakmadıydım tekrar uykuya daldım sonra bi baktım çiş yapar gibi sıvı geldi
tutmaya çalıştım olmadı kocişi kaldırdım wc de de baya bir geldi
ama bu saatte zaten doktorumu bile bulamam o yüzden bekleyeceğim
1-2 saat sonra hastaneye gidem diyorum
allahtan dün temizliğimide yapmıştım:)
o kadar dalga geçtim 10 kasım diye:roflol:
kızım 10 kasımdamı gelcek şimdi:çok üzgünüm:
şansıma tükerem iyimi
şuan inanın hiç beklemiydim
birazda korkuyom bişey olurmu diye
sonuçta doktoru bekliycem diye kocişe gitmeyelim dedim hastaneye
hadi hayırlısı kıslar
bana bol bol dua edin
sağlıcakla alayım kucağıma bebişimi
sizleri çok çok öpüyorum

zeytünüüümmm allah yardımcın olsun kuzummm nasıl haber alabiliriz senden tatlımm?bizlere de dua et emii

canım hayırlısıyla bebişini al kucağına melekler sizi korusun

kızlar kocişi yine işe yolladım buraya damladım ama kimsecikler yok
bu gün bende dr.a gidicem bakalım kuzum ne kadar olmuş bu hafta kilo alabilmişmi
umarım herşey yolundadır çünkü son iki haftam delikafadulden ve ben korkuyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLARIM.. Sonunda beklenen oldu çok şükür 8.11.2009 saat 09,05 de 42+3 günlük normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım. Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun darısı sizlerin başına...

sende mi zeytinim delikafadulden
sende mi beni bu yaban ellerde bırakıp gidiyon :gitme:
hadi bacım Allah bi awazda kurtarır inşallah :Saruboceq:
canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq: darısı başımıza:Saruboceq:

sendin dimi bebem kilo almamış diyen :uhm:
benimkide bi ara almadıydı soora gittiğimde bayaa toparlanmıştı :ecrin_bebek: seninkide aradaki farkı kapatmıştır eminim hihoyyyt hem ne korkuyon kız kaçarın yok bi şekilde çıkıcak o velet hadi gitte hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

ayy şimdi farkettim 42+3te miiiiiiiiiiii akannehir anam ben çatlarım o zamana kadar akannehir

canım gözün aydın
allah güzel günlerle büyütmeyi nasip etsin
analı bablı büyüsün
e darısıda biz bekleyen başına
bu arada kız o kaaa nasıl bekledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…