2009 Kasm Anneleri

selam kzlar

kızımı emzirdim uyuttum ve geldim... ben çok teriyom kızlar yaw...doğum yapan bacılar sizde de oluyo mu?

canım ben de hamileyken bebemin kilosu düşük çıkıyodu.. son ay 1,5 kilo aldı ve 3470 kg doğdu... malesef insanlar çok acımasız.. seni depresyona sokmaya çalışıyolar galiba... sen kafana takmamaya çalış canım... kendini üzersen sütünde de sorun olur mazallah... saağlığı yerinde olsun da kaç kilo gelirse gelsin... ben son ay ceviz,süt, yumurta yemeye özen gösterdim... bebeğini sağlıkla kucağna alırsın inşallah.....

kartanesi gözün aydın canım.analı babalı büyütün inşallah.. alışabildin mi emzirme durumuna canım? nasıl gidiyo annelik...?

sağol ceylancım darısı sizlere....
itekle kenyam doğurmuş
şekercik de doğurmuş maşallah bebişlere
unim de dün doğuracadu iidir inşallahh

Geçmiş olsun canım allah uzun ömürler versin bebeğine....Özel hastanede mi doğum yaptın?normal doğum çok mu zordu?Darısı bize artık...

kartanesi gözün aydın canım.analı babalı büyütün inşallah.. alışabildin mi emzirme durumuna canım? nasıl gidiyo annelik...?

sağol zerencimmm
valla canım bebiş şimdi bi güzel uyuyo da
gece bizi mahvediyo iki gündür ay napcaz bilmiyom
emişiyoruz da yetmiyo bebişime mama takviyesi yapıyoruz bugün yarın bırakırız inşallah
sen rahat mısın?
bu arada ben de çok terliyom bi de bebiş üşümesin diye arttırıyoz kombinin derecesini

Geçmiş olsun canım allah uzun ömürler versin bebeğine....Özel hastanede mi doğum yaptın?normal doğum çok mu zordu?Darısı bize artık...

sağol canımm
evet özel hastanede yaptım, doğum esnası çok sıkıntılı değil ama suni sancı baya yoruyo insanı
her sancı geldiğinde anneme ve eşime belime masaj yaptırttım onnar da bitap düştüler yazık

selam kizlarrrr nasilsinizzz doguranlar dökülmeye basladi yavastan yavastan:lepi:

alllaaaammmmm ben kimi rüyamda görsem kiminle ugrassam hemen doguruyo bi kendimi görsem rüyamda da bende dogursam yaaaaakannehir
yada siz benimle ugrasin rüyalarinizda kizlar ziraa artik dayanamiyorum bu bebegi tasimak son günlerde cok zor olmaya basladikaydirigubbakcemile3

zeytin bilem doguruyoalkisalkisalkis
canim allah bir avazda kurtarsin
herhalde artik dogmustur ipegimiz

ben senide gördüydüm rüyamda sabahinda dogurdun kenya yi da gördüm oda dogurdu zeytindehihoyyyt
kartanem allah bagislasin kizini saglikla büyüt

selam kzlar

kızımı emzirdim uyuttum ve geldim... ben çok teriyom kızlar yaw...doğum yapan bacılar sizde de oluyo mu?
canim o terleme cok normalmis hamilelik sirasinda vücutunda toplanan su terleme yoluyla atiliyomus..geceleri su gibi uyananalar oluyomus sirf bu yüzden

kartanesi canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlık versin inşallahh....özelden mesaj attım ama görmedin galiba canım.. ankara da mı yaptın doğumu :) özel hastane de yaptım demişsin ne kadar ücret verdiniz canım birde hangi hastane bilgi verebilir misin ?

birkaç güne düzene girer canım uykusu... sen sık sık emzirmeye devam et canım bir iki güne artar sütün inşallah..... benim de iki dikişimde açılma olmuş.. sanırım ilk iki gün ağrı kesicilerin etkisiyle dikkatsiz davrandım ondan oldu....ama neyseki kendi kendine kapanırmış... bana hastanede dikişlerine hiç bişe sürme dediler ama dün sağlık ocağında baktılar çok hafif vajinit başlamış... oradaki hemşire beyaz sabunla arada sabunla bol ılık su ile durula ve saç kurutma makinesi ile kurut dedi...

tabi bi de tuvalet problemi var azıcık...ekmek yemiyorum ama yine de ishal olamıyom.. bakalım napcaz...

selaaaaaaaaaaaammmmmmmmm

ayyy kartanesi gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün yavrunu oooohhhhhhh rabbime şükürler olsun herkes hayırlısı ile doğuriiiiii
iyisindir inşallah günden güne toparlıycaz hayırlısıyla ben tamamen toparlandım çok şükür

kız zeren seninde gözünaydın valla doğum telaşesiyle kimi doğurdu kim doğurmadı annayamadım ayol
allahım analı babalı büyütsün inşallah rabbim bağışlasın size

asaaasi pek bir kalabalik göriniyyyy ama kimse konismiyyyy
heyyyy size diyom lohusa karilar konussanizaaklava:

selam kızlar. benim kızda dün çok huzursuzdu. kaka yaparken zorlanıyo hep ıkınıyo ıkınıyo bişi yok. 2 gün sonra kontrolümüz var onda anlatıcam derdimizi. gaz mı karın ağrısı mı anlayamadım. bu arada gece bende sırıl sıklam uyanıyorum. ve hayatımda ilkkez koktuğumu hissettim ter yüzünden ...

selşam arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr

benimde bebeğim kollarımda 27/10/2009 rutin konrtole gittimde anlam veremedim bir sancı vardı ... o anlam veremedim sancı doğum sancısıymış ve drnin kararı ile acil sezeryana alındım akşam saat 20:00 de hiççççççç aklımda yokkne birden doğuru verdim .Allahıma şükürler olsun şuna çok iyiyiz ayağa kaltık sorunumuz da çok şükür ...... 4.150 gram olrak 53 cm doğdu bebeğim...... şaun yanımda uyuyor. oyle güzel oyle masum kii Allah isteyen herkeze nasip etsin inaşşahhhhhhhhh

allah güle güle büyütmenizi nasip etsin inşallah kısmetse bende mart annesi olucam acaba hangi hastanede oldu doğumunuz?

neee karazeytin de mi doğuruyor....Bizde hala bi gelişme yok.....Doğru dürüst sancım da yok ....Aslında bayramın olduğu hafta gelse bebeğim....Ne iyi olur....

kartanem geçmiş olsun kuşuumm bol bol hoşaf iç ısırgan çayı iç sütün artar zerencim cnm terleme hepimizde var lohusalık terleyerek atılırmışş engelleme taammıı

krispii beratefe geçmiş olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahh zerencimm cnm sana daha önce yazmıştım belki görmemişindirr çok geçmiş olsun güle güle büyütt :)
vay be daha ekimin ilk günleri hepimiz beklioduk maaşallahh kasım gelmeden doordukk gıı beratefe cnm bende 27/10/2009 da sabah 8,55 de doordumm :)

kız zeren seninde gözünaydın valla doğum telaşesiyle kimi doğurdu kim doğurmadı annayamadım ayol
allahım analı babalı büyütsün inşallah rabbim bağışlasın size

sağolasın canım benim.. senin de gözün aydın... hepimiz ard arda durnca karıştı biraz tabi... hpimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı inşallah...

benim kızda kaka yaparken ço ıkınıyo... sanırım düzelicek zamanla canım... ben de yıkanıp çıkıyom 5 dk sonra leş gibi kokuyom vallaaa. lohusalığı atınca geçecek hepsi
..

gözün aydın canım hayırlı olsun... allah analı babalı büyütsün inşallah.... pek iri doğmuş kız bebişin 41 kere maşallah

kartanem geçmiş olsun kuşuumm bol bol hoşaf iç ısırgan çayı iç sütün artar zerencim cnm terleme hepimizde var lohusalık terleyerek atılırmışş engelleme taammıı

tamam ebişim bi süre daha kokmaya devam etcezkafamçokkarıştı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…