2009 Kasm Anneleri

pşşştttt yavrular nbr
pek giremiyorum baya doğum olmuş
bende oğluşla uğraşıyorum
yatağında yatmıyo ana kucağında uyuyo sürekli kafama takılıyo bişey olurmu diye
sizler nasılsınız bakayım

ebişim canm çok sağol canım sanada geçmiş olsun bebenede bayılödım gıııııııııııııı maşallah

cersucum soru sormuş ama yeni gördüm
normal doğum oluyosa en güzeli normal
sezercik için bişey diyemeyecem benim psikolojim bozuldu
ama ben normale çok alıştırmıştım kendimi ondan bozuldu psikolojim
bebişler kucağa alınınca tüm sıkıntılar unutuluyo

ebişim canm çok sağol canım sanada geçmiş olsun bebenede bayılödım gıııııııııııııı maşallah

ay sen mi ben mi kuşum o ne yhakışıklı velet öleee sen de süper çıkmışsınn ama :) canısı ben oğluşumu her uyuduğunda evin muhtelif yerlerinde koltuk kanepelerde yatırıyorum yatağına alışmasın die :)

hg dilmuhcum iyi olmanıza sevindim valla sağol bizlerde iyiyiz valla bekliyoz bakalım dr dan gelince haberleri yazarım çok heyecanlıyım ya sağlıcakla bizde alaydık kucağımıza inşallah

hımm iyi yaa benimkide yatağında yatmıyo yaaaa.
ayy canım çıok sağol

hg dilmuhcum iyi olmanıza sevindim valla sağol bizlerde iyiyiz valla bekliyoz bakalım dr dan gelince haberleri yazarım çok heyecanlıyım ya sağlıcakla bizde alaydık kucağımıza inşallah

hb canım
çok şükür idare ediyoz işte darısı başınıza

bu arada kızlar teyzemin gelip gelmediğini merak edeniniz varsa
doğumdan iki gün sonra arayıp haber verdim
oda dişlerini yaptırıyomuş dişlerimi yaptırıp gelirim dedi
bende gerek yok dedim
yani gelmedi gelmeyecek
ilk hafta zor zaten o zaman gelmedikten sonra ben ne yapayım sonrasını dimi ama

ay evet ilk hafta facia sonrası gelmese de olur boşver cnm yaa benşm annem geldi ama bi iş buyuramıyosun kii o da kendiilinden akıl edip yaparsa yapıooo boşver yalnız olmak en iyisi

napıyosunus karular laelaelaelaelae
ben bugün eminönüne gittim dolandım dolandım bi iki eksik wardı onları aldım belki oralarda doğururum dedim ama olmadı :çok üzgünüm:

bu arada lohusa karular teker teker buraya düşmeye başlamış :lepi:

gızlar ben dr gıttım geldım sonucu yazdımmı bılmııım ahanda yazıyom 35. haftasında 2.890 dıdı doktur
emmııııııııııııı

normal doğum doğum diye tutturuyos ama normal doğumdaki dikişlerde çok farklı değilmiş
cerinle konuştuydum dötümün üzerine oturamıyorum diyoduakannehir

canım nasılsın oğluşun nasıl iyimi canımmmmmm...
gecmişe bakamadım birazdan okucam uzun değilse doğuran var mı acep...
bende bugün doktora gittim.3100gr olmuş oğluşum..
maşallah oğluşuna melek annem sen kaçıncı haftandasın
offf şu tıckerlar gitti uyus oluyom heee :enbuyukkk:
gızlar ben dr gıttım geldım sonucu yazdımmı bılmııım ahanda yazıyom 35. haftasında 2.890 dıdı doktur
emmııııııııııııı

35. haftasında 2890 mı :1shok: maşallah gııı

canım Allah analı babalı büyütsün ne güsel kolaycacık olmuş doğumun inş bizim içinde öyle olur bizim yerimizide öp bebişini olur mu
canım nazlım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelirrr....
canım geçmiş olsun sakın kalkıp iş yapayım deme sen dinlen kı atlatmaya bak hastalığını canım
Allah analı babalı büyütsün canım herşeyde vardır bi hayrı.yeterkı bebeişinle siz iyi olun....

slm cnaım hoşgeldın iyi kız gezmişin bende doktora gittim ordan azcık çarşıyı gezdım ama zor attım kendımı eve.kanepede uyuyakalmışım....
sayfalar hiç ilerlememiş az kaldık yahu doğurmayanlar....
bugün doktor bebeğimin yerleşmediğini söledi.haftaya salı gene bakıcak aşağıdan da bakıcak sanırım.yerleşmemişse sanırım sezeryan olcak benımde bakalım artık hayırlısııı...
sağlıkla alsak kucağımıza bebişlerimiziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…