ebişim canm çok sağol canım sanada geçmiş olsun bebenede bayılödım gıııııııııııııı maşallah
ay sen mi ben mi kuşum o ne yhakışıklı velet öleee sen de süper çıkmışsınn ama :) canısı ben oğluşumu her uyuduğunda evin muhtelif yerlerinde koltuk kanepelerde yatırıyorum yatağına alışmasın die :)
hg dilmuhcum iyi olmanıza sevindim valla sağol bizlerde iyiyiz valla bekliyoz bakalım dr dan gelince haberleri yazarım çok heyecanlıyım ya sağlıcakla bizde alaydık kucağımıza inşallah
kızlar ben kaçtım
dikket edin kendinize
ay evet ilk hafta facia sonrası gelmese de olur boşver cnm yaa benşm annem geldi ama bi iş buyuramıyosun kii o da kendiilinden akıl edip yaparsa yapıooo boşver yalnız olmak en iyisihımm iyi yaa benimkide yatağında yatmıyo yaaaa.
ayy canım çıok sağol
hb canım
çok şükür idare ediyoz işte darısı başınıza
bu arada kızlar teyzemin gelip gelmediğini merak edeniniz varsa
doğumdan iki gün sonra arayıp haber verdim
oda dişlerini yaptırıyomuş dişlerimi yaptırıp gelirim dedi
bende gerek yok dedim
yani gelmedi gelmeyecek
ilk hafta zor zaten o zaman gelmedikten sonra ben ne yapayım sonrasını dimi ama
gızlar ben dr gıttım geldım sonucu yazdımmı bılmııım ahanda yazıyom 35. haftasında 2.890 dıdı doktur
emmııııııııııııı
maşallah oğluşuna melek annemcanım nasılsın oğluşun nasıl iyimi canımmmmmm...
gecmişe bakamadım birazdan okucam uzun değilse doğuran var mı acep...
bende bugün doktora gittim.3100gr olmuş oğluşum..
gızlar ben dr gıttım geldım sonucu yazdımmı bılmııım ahanda yazıyom 35. haftasında 2.890 dıdı doktur
emmııııııııııııı
canım Allah analı babalı büyütsün ne güsel kolaycacık olmuş doğumun inş bizim içinde öyle olur bizim yerimizide öp bebişini olur mukızlar selam ben ancak yazıyorum bayağıdır giremiyordum merak edenler olmuştur beni, herhalde:)
şimdi de annemden kaçak yazıyorum o duştayken bakayım didim :)
4 kasımda sabah normal doğumla oğluşum geliverdi neye uğradığımızı şaşırdık kasılmalarım artmıştı en son
salı akşamı nişanım geldi çarş sabah da birden suyum geldi
apar topar hast.ye gittik zor yetiştik nerdeyse arabada doğuruyordum... ama yetiştik...
kızlar çok güzel bir duyguymuş inş hepiniz kolayca doğurursunuz.
annem kızıyor çok bitkinim diye dinlenmem gerekiyor ama elimden geldiğinde gene de topiğimize gireceğim
bu arada bi sürü yeni doğum olmuş ben uzak kaldım herkesin bebişine Allah sağlık versin inş sağlıkla büyütürler.
canım nazlım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelirrr....Selam kızlar hepinizi öperim
Sanırım birçok kişi doğum yapmıştır Allahım sağlıkla büyütmenizi nasip etsin ..Yağmurumuzun sarılığı uzun sürdü idrar yolları denildi iğne yiyior kızım içimiz parçalanıyor ama bugün son geçecek inşallah.Rabbim çaresiz hastalık vermesisn bunlar geçici şeyler..Sadece ufak olmasından dolayı insanın içi parçalanıyor ..Durumumuz şimdilik böyle hepinizi çok özlüyoruz lakin bu durumda hep kucağımda inanın uyku bile yok .. Allaha emanet
canım geçmiş olsun sakın kalkıp iş yapayım deme sen dinlen kı atlatmaya bak hastalığını canımslm kızlar nabersiniz
şekercik hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
nazlım yaa geçmiş olsun inşallah bi an önce düzelir yağmurumuz
ebiscem sizede geçmiş olsun hemencik geçer sarılığınız inş.
bende bugün giremedim sabahtan beri yatıyorummm
üşüttüm galibaa çok kötü bi öksürük varr şimdide gögüsüm felaket batıyooo
öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyo vallahii
halimide düşündükce oturup ağlıyorum annem bugün gelecekti güyaa
babam grip olmuş çok kötü yatıyooo yarın gelmeye çalışacak
bi ara kociş geldi ıhlamur felan yaptı sonra işe geri gitti
tek başıma yatıyorum işte bu arada içim içimi yiyoo evi temizleyemedim diyeee
az gözüm kesse kalkıp evi süpürcem ama halimm hiç yokk
Allah analı babalı büyütsün canım herşeyde vardır bi hayrı.yeterkı bebeişinle siz iyi olun....kizlarrrrrrrrrrrr ben geldim..
normal normal dedim..sezeryani boylayanlardan oldum bende..24saat kendi sancimi cektim.. ama olmadi kizim yerlestigi halde..dönerek cikmayi beceremedi.. epidural takili oldugu halde kendi istegimle genel anestezi ile kizima kavustum.. cokta dogru bi karra olmus ziraa bazi sorunlar olmus..
simdi hersey yolunda.. aLLAHIM herkese yasatsin bu duyguyu.. tek üzüldügüm sey normal doguramamis olmam.. ama cok sükürki kizim saglikli..
dilmuhtan sonra patlama olmus.. yetisemedim hic kimler dogurdu.. yokmu liste filan?
napıyosunus karular laelaelaelaelae
ben bugün eminönüne gittim dolandım dolandım bi iki eksik wardı onları aldım belki oralarda doğururum dedim ama olmadı :çok üzgünüm:
bu arada lohusa karular teker teker buraya düşmeye başlamış :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?