2009 Kasm Anneleri

benimki işten gelmicek gezmeden gelicek o yüzden
akşam çıkabilirsin dedim bazen çok uzatıo bende sıkılıyorum
gitme desem gitmez ama ben onun düşünmesini istiorum

anladım canım tabıkı bu saate kadar yalnız bırakmasın senide evde...
ben olsam çoktan arayıp zılgıtı bastımdı zaten sinirlerim tepemde düşünemıyorum kendımı.ay ne fena hale geldım yaa:1ninca:

benimde kalbim kırıldı şuan zaten günlerdir alışverişten sıkıldım
bi sinemaya giselim dışarda bi kahve içelim demedi arkadaşalrıyla çıktı
zaten doğurunca çıkamıycam bak gözlerim doldu şimdi senağlama

Kızmakta haklısın ama tatlım gelincede küsme boşver doğum öncesi küslük iyi olmaz hem seni hem bebeği strese sokar.
Aynı durumları ben geçen hafta yaşadım eşime kızdım aynen arkadaşları ile çıkınca zamanı unutuyor diye eve gelince çattım adama sonra sabah ayaklarımda döküntü halde allerji oldu. Sabaha kadar stres yapmışım farkında olmadan eşimde üzüldü ama neye yarar.

ya cersum öle deme bak bende ağlarım şimdi.yarın pazar çek eşinin kolundan çıkın dışarı sinemeya gidemezsenız bi kahve için azcık yürüyüş yapın bende yarın zorla çıkarcam yağmurda yağsa o yağmurun altında yürücem bacım...
doğurunca biçok şeye hasret kalcaz ama olsun bebişlere değer.havalar güzelleşince bebişlerle çıkcaz...
ben bugün aldım başımı çıktım tekbaşıma alışveriş merkezıne gittim gezdım geldım eve oturdum kıcımın üstüne napayım

Son düzenleme:

benden izin istio ve yolluyorum ben onun düşünmesini isterim
şimdi ben diyince üzülcek biliorum ama hep benim kalbim kırılıo
20.30 da yolladımki erken gelsin die ama nafile

malesef yarın çalışıo öğlen gidip gece gelicek
pazarteside annem gelio artık zor olur o düşüncekti
çnki ben hep toleranslıyım gece dışarı çıkmasına bile izin veriorum daha napıym
ayyy çok sinir oldum yahu

benden izin istio ve yolluyorum ben onun düşünmesini isterim
şimdi ben diyince üzülcek biliorum ama hep benim kalbim kırılıo
20.30 da yolladımki erken gelsin die ama nafile

canım erkekler bizim kadar ince düşünemıyorlar işte benım eşimde arkadaşlarıyla yada kardeşiyle fln olunca unutuyo kendını.hepsi aynı erkeklerin galıba.biz olsak canı sıkılmıştır beklıyodur diye bi yerımıze iğne batıyo gibi oturup kısacık zamanda geri döneriz...
ah canım yaa yarın sende bı kız arkadaşınla çık gez olmazsa hava al tatlım yaaa...
ay canım yaa ne olur bebişin için sakın olmaya çalış canım takma dicemama bılıyorum takcaksın olmazas gelınce sölersın böle böle çok kırıldım diye...

kızlar ben çıkıyorum kendınıze bebişlere iyi bakın olur mu.cersucum canım sende moralını bozma olur mu gelınce sölersın olur biter...
Allah rahatlık versın cersucum,msacım...

aynen vallahi yaaa
dışarda olsamda aklım eşimde oluo ay hemen gidiym falan die
bide hamilelikte zaten insan kendini bakımsız ve tipsiz hissedio
gerekszi kıskançlıklar falan mesaj atcam şimdi yaa
buluştuğu arkadaşları bekar tabi srumluluk yok oh ne güsel

Kesinlikle haklısınız tüm erkekler aynı, erkeklerin doğası daha vurdum duymaz . Kadınlar daha ince düşünceli bu konularda.

Kesinlikle haklısınız tüm erkekler aynı, erkeklerin doğası daha vurdum duymaz . Kadınlar daha ince düşünceli bu konularda.

ay valla canım benim etrafımda ne kadınlar var
bu bizim gibiler için geçerli
kocasını şurdan şuraya yollamıo bi görsen
kadın kendi çıkıo adam çıkamıo hesap et artık

Öylede olsun istemem ben ya. Herşeyin bir dengesi olmalı. Kadında erkekde görev ve sorumluluklarını bilmeli.

Öylede olsun istemem ben ya. Herşeyin bir dengesi olmalı. Kadında erkekde görev ve sorumluluklarını bilmeli.
işte bende öyle olamam eşim ne kadar bencil olursa olsun
yaradılış ve aldığın eğitimle ilintili bişey zaten istesende olamazsın
yani bizim gibi çok kadın yok

Canım bana müsade artık uyku geldi. Sana iyi geceler tatlım eşin gelince konuş ama stres yapma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…