çok canım sıkıdı yaaa
eşimde birazdan gelir ama sanırım küsüscem ona
benımde eşim 2 de gelcek işten.neden küsüyon bacım yaa kaydirigubbakcemile3
benimki işten gelmicek gezmeden gelicek o yüzden
akşam çıkabilirsin dedim bazen çok uzatıo bende sıkılıyorum
gitme desem gitmez ama ben onun düşünmesini istiorum
anladım canım tabıkı bu saate kadar yalnız bırakmasın senide evde...
ben olsam çoktan arayıp zılgıtı bastımdı zaten sinirlerim tepemde düşünemıyorum kendımı.ay ne fena hale geldım yaa:1ninca:
Kızmakta haklısın ama tatlım gelincede küsme boşver doğum öncesi küslük iyi olmaz hem seni hem bebeği strese sokar.
Aynı durumları ben geçen hafta yaşadım eşime kızdım aynen arkadaşları ile çıkınca zamanı unutuyor diye eve gelince çattım adama sonra sabah ayaklarımda döküntü halde allerji oldu. Sabaha kadar stres yapmışım farkında olmadan eşimde üzüldü ama neye yarar.
ya cersum öle deme bak bende ağlarım şimdi.yarın pazar çek eşinin kucağından çıkın dışarı sinemeya gidemezsenız bi kahve için azcık yürüyüş yapın bende yarın zorla çıkarcam yağmurda yağsa o yağmurun altında yürücem bacım...
doğurunca biçok şeye hasret kalcaz ama olsun bebişlere değer.havalar güzelleşince bebişlerle çıkcaz...
ben bugün aldım başımı çıktım tekbaşıma alışveriş merkezıne gittim gezdım geldım eve oturdum kıcımın üstüne napayım
Kızmakta haklısın ama tatlım gelincede küsme boşver doğum öncesi küslük iyi olmaz hem seni hem bebeği strese sokar.
Aynı durumları ben geçen hafta yaşadım eşime kızdım aynen arkadaşları ile çıkınca zamanı unutuyor diye eve gelince çattım adama sonra sabah ayaklarımda döküntü halde allerji oldu. Sabaha kadar stres yapmışım farkında olmadan eşimde üzüldü ama neye yarar.
benden izin istio ve yolluyorum ben onun düşünmesini isterim
şimdi ben diyince üzülcek biliorum ama hep benim kalbim kırılıo
20.30 da yolladımki erken gelsin die ama nafile
malesef yarın çalışıo öğlen gidip gece gelicek
pazarteside annem gelio artık zor olur o düşüncekti
çnki ben hep toleranslıyım gece dışarı çıkmasına bile izin veriorum daha napıym
ayyy çok sinir oldum yahu
canım erkekler bizim kadar ince düşünemıyorlar işte benım eşimde arkadaşlarıyla yada kardeşiyle fln olunca unutuyo kendını.hepsi aynı erkeklerin galıba.biz olsak canı sıkılmıştır beklıyodur diye bi yerımıze iğne batıyo gibi oturup kısacık zamanda geri döneriz...
ah canım yaa yarın sende bı kız arkadaşınla çık gez olmazsa hava al tatlım yaaa...
ay canım yaa ne olur bebişin için sakın olmaya çalış canım takma dicemama bılıyorum takcaksın olmazas gelınce sölersın böle böle çok kırıldım diye...
Kesinlikle haklısınız tüm erkekler aynı, erkeklerin doğası daha vurdum duymaz . Kadınlar daha ince düşünceli bu konularda.
işte bende öyle olamam eşim ne kadar bencil olursa olsunÖylede olsun istemem ben ya. Herşeyin bir dengesi olmalı. Kadında erkekde görev ve sorumluluklarını bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?