2009 Kasm Anneleri

zeytincim hazırlıklarımı bugün bitirdim
annemde pazartesi gelio ondan sonra rahatlıkla doğurabilrim
ama şimdi azcık sancım var tahminimce yalancı sancı

slmm kızlarr nasılsınızzz...
ben hala doğuramadım yaaaaa
zeytınım canım nasılsınnn ipeğimizde iyidir inş...
özledik senı canım benımmmm

ay senin o ipek böcüğünü yesinler
çok tatlı maşallah çabucak dikişlerinde iyileşir inşallah

meleğim canım inşallah bir avazda doğurursun poyrazımızı
onlar ne zaman geleceğini biliyorlar ben bile beklemiyordum
hiç sancı çekmemiştim ta 10 kasıma kdr
cersucum inşallah sen de bri avazda doğurusun cnm
şimdi kzıımın banyosunu yapcaklar annem ve ablam
bir ara yine görüşürüz öpüyorum sizi

bende daha doğurmadım 39+2 oldum ama gerçekten beklemesi çok zor.

ah canım ya bende 39 haftalık oldum suan itibariylee ne bılım ya ağırlaştım çok bişi yapamıyorum bide hormonlarımdanmı ne acayıp sinirlenıyorum hemen yada ağlasım gelıyo durduk yere anlayamadım gitti...bende çözemıyorum artık kendımıı...
Allahım hayırlısıyla kavuştursun bizi bebişlere ne diim...

aminn canım sende kendıne ipeğimize iyi bak olur mu öp kokla benım için canım...
şimdiden saatler olsun ipeğimize cıbış mı yapcakmışş fındığımızzz...
bende senı çok öptümm sevgiyle kal tatlımmm

Annem bir melek bende baya dengesizleştim ağlamalarım saçma salak şeylere kafayı takmalarım arttı. Allahtan eşim sabırlı yoksa çekilir gibi değilim. Allah yardımcımız olsun tatlım.

Cersucum daha senin vaktin var tatlım ama sanırım bizim az kaldı.

benim kızım 40 a kadar bekler vallaha
bu çarşamba yine kontrolüm var bakalım nolcak

tuba dan haberim yok ama bugün hiç girmedi
bende sıkılmaya başladım yaaa ama siz benden daha öndesiniz
ay inş doğurmuştur tuğbamızzzz....canımsen sezeryan mı düşünüyodunnn

amin canım Allah yardımcımız olsun bende ufacık şeyleri kafaya takar hale geldımm...
napalım bunlarda gecıcek hayırlısıyla demı...
canım sen normal doğum mu istiyosun...
p.tesi doktora gitmiştim beebk yerleşmemiş dedi.bakalım salı günü gidicem çatıya bakıcak...ne dicek bakalımmm bi gelse salı günü

Sağlıklı doğsunlarda, beklesinler problem değil ama beklemek stres yaratıyo. Birde ben hala oğluma isim bulamadım. Belki oğlum ondan gelmiyor.kaydirigubbakcemile3

ay inş doğurmuştur tuğbamızzzz....canımsen sezeryan mı düşünüyodunnn

ben şimdilik normal bekliorum
doktor güselce dikerim az bi deformasyonla güselbi normal doğum olur dedi
ama çatı muaynesi bu hafta yapıcakmış öle dedi ona göre karar vericez
sezeryandan korkuyorum aslında normal doğumda epidurali önermedi ama

Sağlıklı doğsunlarda, beklesinler problem değil ama beklemek stres yaratıyo. Birde ben hala oğluma isim bulamadım. Belki oğlum ondan gelmiyor.kaydirigubbakcemile3

aaa bende bulamadım
ama irem olsun diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Ben normal doğum istiyorum ama son ana kadar belli olmaz tabi. Ben geçen pazartesi gittim herşey normaldi çatı muayenesi yaptı doktorumuz normal dedi. Bakalım pazartesi tekrar gidicez doktorumuz ne diyecek.

anladım canımmm...aslında ikisindede acımız olcak tabı kı hakkımızda hayırlısı olsun...ya doktor bana bu haftadada yerleşmemişse sezeryanada karar verebiliriz dedi çatına bakıp bakalım işte salıyı beklıyorum artıkk.Rabbım hayırlısını yaşatsın
Ben normal doğum istiyorum ama son ana kadar belli olmaz tabi. Ben geçen pazartesi gittim herşey normaldi çatı muayenesi yaptı doktorumuz normal dedi. Bakalım pazartesi tekrar gidicez doktorumuz ne diyecek.

iyi canım herşeyın normalolması sevındım.ya bu oğlan neden yerleşmıyoya pek bi nazlı çıktı vesselam.çatı muayenesi acıyo canımm peki..
bak sizde karar verın bebişlerin ismineee ne kaldı surdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…