nan faceden değer mi gııkız nazar değmiştir pambık kızınaa
valla gııı büyücek hemen deyü küçük almadıkay kartanem sorma zibil gibi aldık ama şu küçük hali için bi iki parça var yıkayıp yıkayıp giydiriom nan kaydirigubbakcemile3
he bekle kuzum sen 40+1 paklicak senikaydirigubbakcemile3
kizlar bu emzirme yastigi süper bisey ya.. ben gündüzleri ona yatiriyorum.. geceleride aramizda yatiyor,, dikislerden dolayi kalkamiyordum ya ona koyuyordum.. simdi yavas yavas yatagina alistirmaya calisiyorum.. hastanedede yanimda emzirme yastiginin üzerinde yatiyordu.. hem yüksek oluyor rahat rahat ilgileniyourm geceleri.. hatta onu besigin icine koydum öyle yatiyor.almayanlar kesinlikle alsinlar.. tavsiye ederim.
ayy senin özge kuşunu ne zaman görcez gıı çok merak ediiimmmay bu arada beraya bayıldım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlııııııııııııııı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
:roflol: :roflol:emzirme yastığı bencede hharikaaaaaaaaaaaaaa :lepi: çok amaçlııı kaydirigubbakcemile3
nan cerin bende burdayım ne bakmıyon banaa :mymeka:
hala hamileyim diye ezikliyon mu nan beni :mymeka:
ayy senin özge kuşunu ne zaman görcez gıı çok merak ediiimmm
kızlar uni napıyo ya konuşan var mııı
ayy ayşeciiimm
ne salaklar var yaa
ne alakası var kuşum sezeryanla normalle sen ne takıyon öle saçmalıklarıı
valla anne olmanın %1 i anca doğurmak
9 ay taşıdık öle yatma böle yatma sırtımız ağrıdı şimdi de bakması var tamamen sana emanet insan iice korkuyooo
tencere dibin kara seninki benden kara :mymeka:
ne çabuk unuttun dünlerinii :mymeka:
nan cerin bende burdayım ne bakmıyon banaa :mymeka:
hala hamileyim diye ezikliyon mu nan beni :mymeka:
yaa ben nasıl görceeemben gördüm ben gördümm sositososito
oyy oda çok tatlı teyzesii
gül dudaklı maşallah bi görsenn
öyle canim herkes kendi cektigini bilir ancak.. o kadar sanci cektimki.. esim cikip cikip aglamis.. zaten dogumdada yanimda kimse yoktu esimden baska.. en cok o anladi degerimi haala ogünü anlatirken gözleri doluyor.. ama görümceme göre ben asil sanciyi cekmemisim..
herseyiyle tek basina ilgileniyorum kizimin.. Allahima sükür cok fazla sIkiNti yasatmiyor kizim bana.. emiyo uyuyo altini temizliyom uyuyo.. geceleride cok sükür alistik artik uyumaya 2saatte bi uyanip emisip uyuyoz.. mevlam dagina göre karini verirmis ya.. cok sükür korktugum olmadi.. annesini hic üzmüyor melegim..
unuttum valla canim.. onu kucagima aldigimda hamislik ne onu bile unuttum..kaydirigubbakcemile3
tubaa msnin açık mı nan
unuttum valla canim.. onu kucagima aldigimda hamislik ne onu bile unuttum..kaydirigubbakcemile3
aaa allan gebeşii sen de mi burdaydın görmemişimmm :roflol::roflol::roflol:
anam ne konuşayım ben senle ben lohusa sen hamile ortak bi noktamız yok napim nannn lülülülülülü:roflol::roflol::roflol: derrrrrrmişimmmmmmmmm
ayyhh annemmm gel yamacımaaa kıyamam ben sağaaa hayatımın gebeşii en kısa zamanda pırtlicak arife görcen sen dünya kaç bucakmış kızımmmmmmmm sositososito
tubaa msnin açık mı nan
nan faceden değer mi gıı
valla gııı büyücek hemen deyü küçük almadık
62lerden bi dünya var hepsini giyemez heralde
ona nasıl yatırıyon gıı ortası boş deel mi onun
ben almadım haalaaa
ben de yan yatırma yastığını kullanıyom dayıyom sırtına ii oluyoo
dilmuh canim.. oglun eger kesik kesik kusuyorsa sorun etme.. fazla geleni kusuyormus.. onu kusmasi iyiymis bile.. dün benim kizda basladi öyle kusmaya.. ebe normal dedi fazlasini kusuyormus..
buarada cocuga tek bakmak cok zormus kizlar.. benim annemde ablamin yaninda kimsem yok.. yengem geliyor arada bir ama iki cocugu var rahat vermiyorlar hic.. bende hergün gelme dedim.. onlar gelince dikis yerlerim agriyor stresten.. zaten normal doguramadim diye psikolojim bozuldu iycene..
he bide görümcem sezryanda ne varki yattin kalktin kizin kucaginda öyle herkes dogrur gibisinden laflar etti.. sanki normal doguramadim ya tam anne olamamisim gibime geliyor.. öyle biseyler ima etti.. lohusa psikolojimi bide onlar bozdu..
kaynanam daha bi kez bile sormadi agrin sizin varmi diye.. nete gelip bebege bakip gidiyorlar.. hee bide insallah babasinin huyundan olur susu ona benzesin busu ona benzesin filan diyorlar.. biz neciyiiz burda.. hic iyi huyum yok benim sanki.. Allahtan kiz dogurmusum..
cok sükür baska bi derdim yok ama moral bozan cok.. bende artik konusmyuorum onlarla.. kizida cok göstermiyom netten.. kameraya bakinca gözlerini sasi yapiyor.. hakkedene göre muamele valla.. esimde gözleri bozulcak dedim diye bisey diyemiyo.. ohh bes on dk gösterip aliyom kizimi..
cadi gelin olcam bundan sonrakaydirigubbakcemile3
sağol canım onlarınki düşüncesizlik değil adilikay benimki odasında yatamıyooooo mafoldumben
yatak odasına aldıydık beşiği orası da ecük soğuk gibi diğer odalara göre
odya taşındık koltukta yatıyoz kızımla rezil durumdayız yani kaydirigubbakcemile3
bakalım bi ev boşalsın da odasına taşınırızben de orda yatarım belkim
kocişle yatmayı özledim yaaa
ayy canımmm allah yardımcın olsun yaa
ne kaa düşüncesizlermiş
:mymeka:
ya dudağı bugün şişti dün anlamadıydım bişey
benimki kakasını yapamadıysa veya gazı varsa öyle yapıyo canım
sütten sonra gazını almazsam uyuyo diye yatırıyom iki dk duruyo uyanıyo
:mymeka: :mymeka:
seni de görceeezz
hee bugün göbüşümüz düştü banyo yaptık biiiz
mışıl mışıl uyuyo pamuk kızıımm
çok şükür bacım atlattım zor günlerisen şu karının adresini bi versene hele icabına bakak burda kötükedihüso
canım Allahın izniyle en zor günleri bence atlattın opuyorumnanaktan
en azından yanlızsın kafan daha rahat ediyodur bide teyzen gelseydi ona canın sıkılcaktı
belki bebek bakımı daha kolay olurdu ama eminim ruh halin alt üst olurdu
ayyy emzirme yastığı ben almadım ama artık sırtım belim aboooooooohe bekle kuzum sen 40+1 paklicak senikaydirigubbakcemile3
kizlar bu emzirme yastigi süper bisey ya.. ben gündüzleri ona yatiriyorum.. geceleride aramizda yatiyor,, dikislerden dolayi kalkamiyordum ya ona koyuyordum.. simdi yavas yavas yatagina alistirmaya calisiyorum.. hastanedede yanimda emzirme yastiginin üzerinde yatiyordu.. hem yüksek oluyor rahat rahat ilgileniyourm geceleri.. hatta onu besigin icine koydum öyle yatiyor.almayanlar kesinlikle alsinlar.. tavsiye ederim.
ya bizim bebek odamız küçücük eşyaları sığdı şimdilik
park yatak yatak odamızda kalıcak ama daha sonra oturma odasıyla
bebek odasının yerini değiştrip bide koltuk koyacam oraya bende kızla yatarım orda
ben bide chicco polly magic aldım 0 aydan itibaren kullanlıoya 6 aya kadar ana kucağı
6 aydan sonra mama sandalyesi kesinlikle tavsiye ederim şimdi indirimde al bence
küçükte hem yer kaplamıo hem arabaya kolay sığıyo
dilmuuuuuh canımın içi kız sen kocişin ve oğluşunla mutlu ol yeter
onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin takma boşuna beynini meşgul etmeeee
bugünlerde geçeeeer
ayşe emzirme yastığına hakkaten nasıl yatırıosun yaaa
bende yan yatırma yastığından aldım
mothercarede emzirme yastığı 80 tl di akannehir akannehir
bende 40 tlye bebefox alacağım
ne zamandır msn açmiidim yeni versiyon istii mannakkk
yüklensin hele de foto göster nan cerenimooo
uniyi de ara haber ver
duba nan doğum hikayemi yazcam yazamadım hee beray uyanmazsa yazayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?