2009 Kasm Anneleri

kız dellendinmiii
40+1 de doğurdum ben
saa daha çok

hee demi gıı
mannamış bunnaar

ne topici açmış nan CADIARZU

edooşş hoşgeldiiinn

he valla
gerçi bende çıldırmıştım gııı
ama haklıydım nişan geldi açılma oldu ama bebe gelmedi
anaaaaam ne çabuk unutmuşum gıı o günlerikaydirigubbakcemile3

gııı niye bozuluyo psikolojin daha var sana aaaa
bak ben bekledim 40+1 e kadar aaaaaaa
ölede işte doğurana kadar böle oluyo yaa bebiş nasıl iyimi alışmışsınızdır birbirinize
sende topik açmışsınya bende sen doğurdun sandıydım delikafadulden

benmi yok gıı ben doğurmadım o funda72 doğurdulaelaelaelaelae

valla gııı bende özledim seni
ne zamandır görüşemedik
yağızımda iyi çok şükür
işte idare ediyoz birbirimizi

kartanem nbr gııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy varyaa senin şu berayın fotosunu yicem nann opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
baga bak su ver bebeye kız az olmuyo pamıkcık felann

valla gııı bende özledim seni
ne zamandır görüşemedik
yağızımda iyi çok şükür
işte idare ediyoz birbirimizi

hee kızz bu nasıl bi durummuş ben hala saskınım nan kaydirigubbakcemile3 hergün aynı düzen heran aynı seylerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yağız pasadaa aynı babası haaaa :kedi: sağa heç benzemiyo kızz sende kocasını çok sevenlerdensin bacıımm :lepi:

ayy beray kakasını yapmaya çalışırken çok komik olii bi kızarıyo bozarıyo sonra pırttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçen de altını değiştiriken tekrar yapmasınmı batırdı heryeri :roflol:
kartanem nbr gııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy varyaa senin şu berayın fotosunu yicem nann opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
baga bak su ver bebeye kız az olmuyo pamıkcık felann
çok datlu dimi teyzesiii
nan baştan desenize gıı :mymeka:
verem madem
benimki de babasına benziimiişşş kafamçokkarıştı

nan sizin yüzünüzden gündüz uykumu uyumadım beray uyurkeneee
eccük uyuyam bari ama şimdi de beray uyanır akannehir

ahaa benimki uyandı bileeee akannehirakannehir
ben veriyom su valla ağzıda maşşallah olmadı heç bişeee sende ver rahat ol kartanemm.
nan senin bebe kız sadece kaka yaparsa yandın biz napak nan her altını açtımda üstümüze şırrrrrrrrrrr şırrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldendelikafadulden hatta fato altını açınca pipisinee bez koyuyomuş nan o kadar çok yapıyomuş delikafaduldendelikafadulden

kızlar ben kaçıyorum azcık uyucam enerji toplamam lazım

edoşum egeciğe ve kendine iyi bak süt olsun die çok yeme opuyorumnanaktan

hep adet olcak gibi hissediyom kızlar aşşağım bi sızlıyo bi sızlıyo ahh öle olunca hemen geziniyom çok karın ağrılarım var bide çok sık ağrıyo karnım hemen tualete yarıştırıyom annemde oturma kalk gezin acık diyo ağrı girince gezinince çok iyi geliyo bebiş kendini çok sıkııyo bu aralar bi toplnıyo valla

he yaaaaa herkes babasına benzetiyo
nan bu bebeyi çıkaran benim aaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ayy sorma yaaa bende ne zaman altını açsam hop çiş yapıveriyo
ben bi yandan kociş bi yandan siper ediyoz elimizi üstüne gelmesin diye
ama hem üstü hem bizim eller çiş oluyo komedi yaaaaaa

neyse bende kaçtım kılar bebiş toplanıyo habire rahatsız oluyorum oturduğum yerde gezineyimde rahatlayayım kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…