kız dellendinmiii
40+1 de doğurdum ben
saa daha çok
hee demi gıı
mannamış bunnaar
ne topici açmış nan CADIARZU
edooşş hoşgeldiiinn
ölede işte doğurana kadar böle oluyo yaa bebiş nasıl iyimi alışmışsınızdır birbirinizegııı niye bozuluyo psikolojin daha var sana aaaa
bak ben bekledim 40+1 e kadar aaaaaaa
sende topik açmışsınya bende sen doğurdun sandıydım delikafadulden
diloşuum özledim seni kızzz öpeemm ŞenizŞeniz
egem iyi teyzesi uyuyo bayadır heran kalkabilir laelaelaelaelae gazı yoksa ve karnı toksa pek rahat ama gazı oldumu nasıl çığrınıyo kuzum kıyamıyom yaaa mafoldumben
sen napıyosun cnm yağızımız nasıl?
ölede işte doğurana kadar böle oluyo yaa bebiş nasıl iyimi alışmışsınızdır birbirinize
benmi yok gıı ben doğurmadım o funda72 doğurdulaelaelaelaelae
valla gııı bende özledim seni
ne zamandır görüşemedik
yağızımda iyi çok şükür
işte idare ediyoz birbirimizi
benmi yok gıı ben doğurmadım o funda72 doğurdulaelaelaelaelae
anam funda hep içerde kalacak deilya elbet çıkacak kuzum sen niye stres yapıosun
ben sadece ağırlaştım ondan sıkıntı yaşıorum çişimi bilem zor yapıorum
ayy beray kakasını yapmaya çalışırken çok komik olii bi kızarıyo bozarıyo sonra pırttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3diloşuum özledim seni kızzz öpeemm ŞenizŞeniz
egem iyi teyzesi uyuyo bayadır heran kalkabilir laelaelaelaelae gazı yoksa ve karnı toksa pek rahat ama gazı oldumu nasıl çığrınıyo kuzum kıyamıyom yaaa mafoldumben
sen napıyosun cnm yağızımız nasıl?
çok datlu dimi teyzesiiikartanem nbr gııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy varyaa senin şu berayın fotosunu yicem nann opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
baga bak su ver bebeye kız az olmuyo pamıkcık felann
benimki de babasına benziimiişşş kafamçokkarıştıhee kızz bu nasıl bi durummuş ben hala saskınım nan kaydirigubbakcemile3 hergün aynı düzen heran aynı seylerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yağız pasadaa aynı babası haaaa :kedi: sağa heç benzemiyo kızz sende kocasını çok sevenlerdensin bacıımm :lepi:
hee kızz bu nasıl bi durummuş ben hala saskınım nan kaydirigubbakcemile3 hergün aynı düzen heran aynı seylerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yağız pasadaa aynı babası haaaa :kedi: sağa heç benzemiyo kızz sende kocasını çok sevenlerdensin bacıımm :lepi:
ahaa benimki uyandı bileeee akannehirakannehir
ben veriyom su valla ağzıda maşşallah olmadı heç bişeee sende ver rahat ol kartanemm.
nan senin bebe kız sadece kaka yaparsa yandın biz napak nan her altını açtımda üstümüze şırrrrrrrrrrr şırrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldendelikafadulden hatta fato altını açınca pipisinee bez koyuyomuş nan o kadar çok yapıyomuş delikafaduldendelikafadulden
sizinki pipili dilmuhcum dikkat edin bizimde bu derdimiz olmaycak işteeeeeeekaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?