2009 Kasm Anneleri

tuh aksilige bak.kaydirigubbakcemile3

bende simdi sizmazsam iyidir, ust uste ninni dinliyorum hanim uyuyacak diye. fon makinesinden iyidir ama di mi?kaydirigubbakcemile3

canım ben emzik kullanmıyom, almadım zaten

oyyy yerim seni gazli bidik.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 gazlı bıdıkk opuyorumnanaktan

slm millet
kıs edoş senin paşa ayak ayak üstüne atmış eneste bebekken hep öyle yapardı herkes çabuk hamile kalacaksın derdi dikkatli ol bacııııım:roflol::roflol:

:1shok::1shok: deme nannnn akannehirakannehirakannehir

edacım ne kaa tatlu olmuş maşallah oğlumuza
büyümüş bide bıdıkdelikafadulden

slm kızlar
ne örüyonuz bakem

slm zeytünümmm opuyorumnanaktan büyüdü oğlum yaaaa
kızz şu kuzuyu b diyemedim sana haa ama boşa almaa oda işe yaramıyo çünkü artıkk akannehir

opuyorumnanaktan sağol canımmm kıızz bizimde tulumlar gelmiyo artıkk akannehir alışveriş yolları gözükçek banadaaa :1ninca:

slm karular benim bebiş daha iyi olmadı zavalım kötü ya diloş oğlun uyuyuor mu kıdün akşam uyudu mu

canım çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktan

bu sabah dr.muza gittik ensarım maş.çok sağlıklıymış gözlerindeki çapaklanma için krem ve damla verdi
tosuncuğum 5800gr. 55 cm olmuşzemuszemus

kız itek dr.çok demedimi nan kilosunaa benimki 10-15 gün önce 4500 dü çok dedi dr.az emzir dedii akannehir

abooooow çok mu gıııı bizimki birşey demiyor tosuncuk diye seviyor walla
hemen diyete mi başlasak nee diyecem emme diyorum yaaa bizimki memişlerimi emzik niyetine kullanıyor uyanıkken devamlı ağzındaakannehir
ben bu bıdıkla biryerede gidemem yaa düşünsene uyandığını:roflol::roflol::roflol:

ne bilem gıı bizim dr.çok dedii bide ensar gibi olsa maşallaahhhhh adam açlık grevi yaptırır oğlumaaa :roflol::roflol:
nan buda öleee hep meme istiiiiii klava:

ne bilem gıı bizim dr.çok dedii bide ensar gibi olsa maşallaahhhhh adam açlık grevi yaptırır oğlumaaa :roflol::roflol:

bi ortasını bulamadıkkk :sinifsinif: benimkide heç emmiy yaa artık açlıktan baygınlık geçircee zaman emiy yarıda pırt diye bırakıyo mememi bekliom biras alır deyu yok öldür allah açmi ağzınıııııı çok az emio ama 1.ayda 1 kg almıştı bi sorun görunmuyodu bakalım 2.ayda nolcak :ecrin_bebek:

kocişinde hiç hoşuna gitmiyor bu durum haaa
sana kiraya verdim sen haşatını çıkarıyon diyip duruyor:roflol::roflol:

bide kızlar bişi dicem benim eltimde çok söyleniyodu bebesi çok emmek istiy hep memede durmak istio falan deyu anaam sora çocuğa bi haller oldu aylarca boğuşa boğuşa emzirdi kafayı yedi yani fazla şikayetlenmeyin sizde öle olursunuz sora allah korusuunn

aboooowwww herkeste bi dert valla nedeceksek bu veletlerleeeeakannehirakannehir

selam gazman analaru

nan eda bi bebek babaya bu kaaamı benzer yavvv
hane erkekler doğum yapabilmiş olsa murat enişte kimden peydahladı diycem haaaaa:roflol::roflol:

yetiyo demekki kız maşallahhhh sıkma canını çok emincede deli oluyoz iştee akannehir

kocişinde hiç hoşuna gitmiyor bu durum haaa
sana kiraya verdim sen haşatını çıkarıyon diyip duruyor:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafadulden

:1shok::1shok: deme nann allah korusunn :Saruboceq:

selam gazman analaru

nan eda bi bebek babaya bu kaaamı benzer yavvv
hane erkekler doğum yapabilmiş olsa murat enişte kimden peydahladı diycem haaaaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol: delüüüü

kız itek dr.çok demedimi nan kilosunaa benimki 10-15 gün önce 4500 dü çok dedi dr.az emzir dedii akannehir

tek gidasi meme olan bebeyi nasil az emzircekmisin acaba? gelsin arada kendi oyalasin o zaman. ingilterede de tam tersi, ne zaman isterse emzirceksin diyorlar.

olabilir valla, benim kiz iki gundur bogusuyo benle.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…