kıs wanna bizimkide geçen gece resmen koliğe bağlndı bende fön makinasını getirdim açtım sustu tam uyuyacaktı aksilik yaaa elektrikler gitti:mymeka:
kocişte akıllanmış fön makinasının sesini telefona kaydetmiş:roflol::roflol:
canım ben emzik kullanmıyom, almadım zatenya kıslar hepiniz emzik kullanıyor msnuz
ben daha hiç kullanmadım ama dün gece benim memişleri emzik niyetine kullanmaya başlayınca sabrım kaçtı vereceğim artık dedim ama dr.muz hiç önermedi enfeksiyon çok kapılıyo emzikten diye
hemde ağzına versem bile enes onu orada tutmazkaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim.
geçmiş olsun canımsaol canım of bebğim ya zavlım gaz sancısının yanında birde karın ağrısı böcülerle uğraşıyor sanırsam emzikten bulaştı yada biberondan o ka dikat ediyom
tuh aksilige bak.kaydirigubbakcemile3
bende simdi sizmazsam iyidir, ust uste ninni dinliyorum hanim uyuyacak diye. fon makinesinden iyidir ama di mi?kaydirigubbakcemile3
oyyy yerim seni gazli bidik.opuyorumnanaktan
slm millet
kıs edoş senin paşa ayak ayak üstüne atmış eneste bebekken hep öyle yapardı herkes çabuk hamile kalacaksın derdi dikkatli ol bacııııım:roflol::roflol:
edacım ne kaa tatlu olmuş maşallah oğlumuza
büyümüş bide bıdıkdelikafadulden
slm kızlar
ne örüyonuz bakem
eedoooooşşş bayıldım ben bu egeyeeee
nan cerenimoo zevklü karusun vesselaam süpermiş ciciler yaa
zaten sen olmıyaydın benim bebem çıplak kalcamııış dönüyom dolanıyom senin tulumları geydürüyoomm
kırmızı çizgiliynen sarı olan emekliye ayrıldı bilem şimdi kadifeleri giyiyoz
bi de senin şu 10 liraya aldıın pofuduk tulum dışarı çıkarken kurtarıcımız
üstüne bi geçiriyom ooh miiss
onun büyüğünden alem deyü baktım aynı marka 40-50 lira gıı akannehir
allah razı olsuuunn
slm karular benim bebiş daha iyi olmadı zavalım kötü ya diloş oğlun uyuyuor mu kıdün akşam uyudu mu
bu sabah dr.muza gittik ensarım maş.çok sağlıklıymış gözlerindeki çapaklanma için krem ve damla verdi
tosuncuğum 5800gr. 55 cm olmuşzemuszemus
kaydirigubbakcemile5bende almadım evde enesin hiç kullanmadığı vardı onu denedim almak istemedi zaten diliyle ittirdicanım ben emzik kullanmıyom, almadım zaten
ya kırkınızı nasıl çıkartıyonuz kırk uçurtması ne demek
kaydirigubbakcemile3 gazlı bıdıkk opuyorumnanaktan
:1shok::1shok: deme nannnn akannehirakannehirakannehir
slm zeytünümmm opuyorumnanaktan büyüdü oğlum yaaaa
kızz şu kuzuyu b diyemedim sana haa ama boşa almaa oda işe yaramıyo çünkü artıkk akannehir
opuyorumnanaktan sağol canımmm kıızz bizimde tulumlar gelmiyo artıkk akannehir alışveriş yolları gözükçek banadaaa :1ninca:
canım çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
kız itek dr.çok demedimi nan kilosunaa benimki 10-15 gün önce 4500 dü çok dedi dr.az emzir dedii akannehir
abooooow çok mu gıııı bizimki birşey demiyor tosuncuk diye seviyor walla
hemen diyete mi başlasak nee diyecem emme diyorum yaaa bizimki memişlerimi emzik niyetine kullanıyor uyanıkken devamlı ağzındaakannehir
ben bu bıdıkla biryerede gidemem yaa düşünsene uyandığını:roflol::roflol::roflol:
ne bilem gıı bizim dr.çok dedii bide ensar gibi olsa maşallaahhhhh adam açlık grevi yaptırır oğlumaaa :roflol::roflol:
nan buda öleee hep meme istiiiiiiklava:
ne bilem gıı bizim dr.çok dedii bide ensar gibi olsa maşallaahhhhh adam açlık grevi yaptırır oğlumaaa :roflol::roflol:
nan buda öleee hep meme istiiiiiiklava:
bi ortasını bulamadıkkk :sinifsinif: benimkide heç emmiy yaa artık açlıktan baygınlık geçircee zaman emiy yarıda pırt diye bırakıyo mememi bekliom biras alır deyu yok öldür allah açmi ağzınıııııı çok az emio ama 1.ayda 1 kg almıştı bi sorun görunmuyodu bakalım 2.ayda nolcak :ecrin_bebek:
bide kızlar bişi dicem benim eltimde çok söyleniyodu bebesi çok emmek istiy hep memede durmak istio falan deyu anaam sora çocuğa bi haller oldu aylarca boğuşa boğuşa emzirdi kafayı yedi yani fazla şikayetlenmeyin sizde öle olursunuz sora allah korusuunn
bi ortasını bulamadıkkk :sinifsinif: benimkide heç emmiy yaa artık açlıktan baygınlık geçircee zaman emiy yarıda pırt diye bırakıyo mememi bekliom biras alır deyu yok öldür allah açmi ağzınıııııı çok az emio ama 1.ayda 1 kg almıştı bi sorun görunmuyodu bakalım 2.ayda nolcak :ecrin_bebek:
kocişinde hiç hoşuna gitmiyor bu durum haaa
sana kiraya verdim sen haşatını çıkarıyon diyip duruyor:roflol::roflol:
bide kızlar bişi dicem benim eltimde çok söyleniyodu bebesi çok emmek istiy hep memede durmak istio falan deyu anaam sora çocuğa bi haller oldu aylarca boğuşa boğuşa emzirdi kafayı yedi yani fazla şikayetlenmeyin sizde öle olursunuz sora allah korusuunn
selam gazman analaru
nan eda bi bebek babaya bu kaaamı benzer yavvv
hane erkekler doğum yapabilmiş olsa murat enişte kimden peydahladı diycem haaaaa:roflol::roflol:
kız itek dr.çok demedimi nan kilosunaa benimki 10-15 gün önce 4500 dü çok dedi dr.az emzir dedii akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?