2009 Kasm Anneleri

hala olmaz diyorum.lmaz:

senağlamatmm kızma ağlarım bak

kociş de bugün gelmiş
baktı uyku uyuyamayacaz
yatır tıytılı bağrına öle hepimiz uyuyalım dedi
yoksam gaz sancısından yerine yatırınca hemen ağlıyo
ben de son çare böle yapcam artık
yoksa dediğin gibi çok sersem oluyoz

kızlarr ya humananın ii geceler biitki çayını aldım oğluş için ama içinde laktoz varmışş ne oluyo ki laktoz vermesemmiki acaba

babası yakın markaj yaptı dibinden çekti gıı o kaa tombik deel ama biz öpe öpe yanaklarını sarkıtcas yakında heral :kedi:klava: bu oklova babaynan bağa lülülülülülü

kız biz bir foto çekecez deyü ne delilikler yapıyoruz da sankim anlıy zilli
kıçı yere değmeyecek koyar koymaz basıyo yaygarayıkaydirigubbakcemile3
tek başına fotoğrafları pek yok o yüzden olanlarda hep ağlar pozisyonda

klava:klava: kocişinle sana sopa geliyo
yazık gızz öpmen miniği boynundan koklayın yeter
kız ben bugün eldivenlerini bi çıkardım pamukları falanda topladım ama ne güsel kokiydi elleri. piss koku ,ama bana mis gibi geldi kaydirigubbakcemile3

kızlaarrr bilhassa bebişi durmayanlarr benim velet hep kucaamda dursun isti naapcaz nannn bi iki deneme yaptım almadım falan ama ağlamaktan katılıyo bu seferde hofff millet söleyip duruyodu aman kucağa alıştırma die bundanmış zaarr hoş kucaamda da ağlıyo

ayy napam yaa çok datluu dayanamiommm :kedi:
gıı o ellerdeki pamuklar uykusuymuş toplamayın derler hurafe işte ama yinede tırsıyom nan alırken kaydirigubbakcemile3

ya ebişşşşşşşşşş napacuuuunn alıştırma diyenlere de ayrı bi sinir oluyom sanki bebe güzel güzel uyuyda ben durtup kucama alıyom halla hallaaa ağliy işte almıyamda çatlasın mı nan demi ama :dilcikar:
gı ben bi salıncak aldım sabahtan beri onda takılıyo emme alt açma ve gaz çıkarma için aldım sora kodum etkisi ne kaa surecusa artık akannehir

cerenimoo komşum sürekli memende tutuyon kokuna alıştı diiii ne edem gıı 2-3 saatte bi emziriom bırakamda aç mı kalsın çocuum

Dombini Gazman bebeler ve Gaz Çıkartma görevini üstlenmiş gariban anaalar hepinize a.s. a.s. a.s.

DÜN Gece bizde sabahladık dediğiniz gibi nerden çıkıyo okadar nasılıkınıyo anlatamam yaaaaa sabır diyorum yaa sabırrrrrrr bazen taşıyo eşim alıyo 10 dk oyalıyor işi bittmiiii uyuyo oda öğlen oluyor zaten geceler gündüzler karıştı şimdide dedim yaaaa yaaaaaaaaaaaaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrrr:)Sabah gülücük atıyo ne sinir kalıyo ne uyku böyle bişi işte bu bebeler..Kasım analarınında göbekleribir kesilmiş yafu hepiside uyumazmıııııııı bunların

kızlarr ya humananın ii geceler biitki çayını aldım oğluş için ama içinde laktoz varmışş ne oluyo ki laktoz vermesemmiki acaba
ebişimm benim kociş de almış ondan iki dene still teaninn yanında hediyeymiş
ben koydum kenara
bi kayıt verdilerdi bi de orda 3 aydan sonra falan yazıyodu gece çayı için
kendim içsemmi deyü düşündümdü
kızıma rezene aldımdı emme onu da vermedim hiç
ay ısısını tutturamam deyü korkuyom midesini üşütür falan 37 derece yapın dii üstünde
benimki de uykusu olduunda kucakta ağlıyo anam bi doya doya koklayamıyom yavrumu yabani mi ne kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kızıma rezene çayı içiyorum
bugün başladım siz ne içiriyosunuz
ben içirdimde bi faydası olmadı be güzelim
ya kızımın göbeği hala düşmediiiiiiiii
düşmeyede niyeti yok sanırım

pansuman yapıyomusun kııı
sabah akşam
yiğeniminki 16 cı günde düşmüştü kaç gün oldu seninki

uzun bir aradan sonra herkese merhaba diyeyim
özledim yavv ama bi faceye giriyom iki soluk alıp çıkıyom bebeden fazla zaman kalmiii

dün gece benim oğlan habire emdi emdiğinide bi güzel üstüme boşalttı
boyna emmek istiyy nedecemi şaştım
kendime bebekle arama süt borusu takacam ağladığında tek susturucumuz emmesi başka türlü susmuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…