cerin nan senin gız ne tatlu olmuş öle
o tombiş nanaklarını yerim ben yaa
hala olmaz diyorum.lmaz:
amiiiiiin canım
valla kafayı yemiş durumdayım
kocişte gece işe gidecek diye git uyu dedim oda uyumadı gece bizle
o uyansın baksın kuzuyada duş alam az kendime gelem yaaaaa
opuyorumnanaktan
maşaallah canım darısı başıma
deliksiz uyumayı nasıl özledim anlatamam
kızlarr ya humananın ii geceler biitki çayını aldım oğluş için ama içinde laktoz varmışş ne oluyo ki laktoz vermesemmiki acaba
babası yakın markaj yaptı dibinden çekti gıı o kaa tombik deel ama biz öpe öpe yanaklarını sarkıtcas yakında heral :kedi:klava: bu oklova babaynan bağa lülülülülülü
kız biz bir foto çekecez deyü ne delilikler yapıyoruz da sankim anlıy zilli
kıçı yere değmeyecek koyar koymaz basıyo yaygarayıkaydirigubbakcemile3
tek başına fotoğrafları pek yok o yüzden olanlarda hep ağlar pozisyonda
klava: klava: kocişinle sana sopa geliyo
yazık gızz öpmen miniği boynundan koklayın yeter
kız ben bugün eldivenlerini bi çıkardım pamukları falanda topladım ama ne güsel kokiydi elleri. piss koku ,ama bana mis gibi geldi kaydirigubbakcemile3
kızlaarrr bilhassa bebişi durmayanlarr benim velet hep kucaamda dursun isti naapcaz nannn bi iki deneme yaptım almadım falan ama ağlamaktan katılıyo bu seferde hofff millet söleyip duruyodu aman kucağa alıştırma die bundanmış zaarr hoş kucaamda da ağlıyo
ebişimm benim kociş de almış ondan iki dene still teaninn yanında hediyeymişkızlarr ya humananın ii geceler biitki çayını aldım oğluş için ama içinde laktoz varmışş ne oluyo ki laktoz vermesemmiki acaba
benimki de uykusu olduunda kucakta ağlıyo anam bi doya doya koklayamıyom yavrumu yabani mi ne kaydirigubbakcemile3kızlaarrr bilhassa bebişi durmayanlarr benim velet hep kucaamda dursun isti naapcaz nannn bi iki deneme yaptım almadım falan ama ağlamaktan katılıyo bu seferde hofff millet söleyip duruyodu aman kucağa alıştırma die bundanmış zaarr hoş kucaamda da ağlıyo
ben de içirem diye aldım ama hiç içirmedim
ben içirdimde bi faydası olmadı be güzelimkızlar ben kızıma rezene çayı içiyorum
bugün başladım siz ne içiriyosunuz
ya kızımın göbeği hala düşmediiiiiiiii
düşmeyede niyeti yok sanırım
kızlar ben kızıma rezene çayı içiyorum
bugün başladım siz ne içiriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?