2009 Kasm Anneleri

ya kızımın göbeği hala düşmediiiiiiiii
düşmeyede niyeti yok sanırım

canım birde sütünü dene bebişin göbeğine bir iki damlat
banada bir bayan demişti damlatmış yarına göbeği düşmüş benim bebeğinkide 9. günde düşmüştü ben hem batikan sürdüm hemde sütümü damlattım hangisi faydalı oldu bilmiyorum istersen sende dene belkim işe yarar

selam bacılaaaaarr..

bugün sabah ben biraz uyuyim diye babası oyalamaya çalıştı ama Ezgi hanım durmadı.. 1 saat sonra ben yanına gelince sustu.. "aşkııım niye ağlıyorsun anneciiimm" dedim ve nasıl bi gülücük attı bana anlatamam... çok duygulandım beeee çok güzel bişey.. giderek daha da güzelleşiyoo.. allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:

babişkomuz da kıskanmadı deel yaniiişakkıdı

bide bugün kızımı babasına emanet edip Kızılaya gittiimm ve 4 saat baba-kız başbaşa kaldılarhihoyyyt

adamın haşatını çıkarmış benim yavruşumkafamçokkarıştı.. kapıdan girer girmez derin bir ooof çekti. tuvalete gitmedim ,yemek yiyemedim,başım ağrıdan çatliy dedi.. bişeler yedi ,ağrı kesici içti ve yattııkaydirigubbakcemile3 şimdi işin zorluğunu daha iyi anlamıştır herhall:ecrin_bebek:

canım çok geçmiş olsun... minicik yavruda ne egzeması yaaaa.. umarım en yakın zamanda düzelir:Saruboceq:

maşallah maşallah Ege yeeee.. Edaaa çok tatlış olmuş bu yakışıklı gıııı... ciciler de pek yakışmış cerin teyzesi çok zevkli şeyler seçmiş hakkatenkaydirigubbakcemile5

benim kızda kolik sanırım
eşim ben wcye felan gidince çabuk gel korkuyorum kolik atak oluo bu dio kaydirigubbakcemile3

benim kızda kolik sanırım
eşim ben wcye felan gidince çabuk gel korkuyorum kolik atak oluo bu dio kaydirigubbakcemile3

oooyy kuzum benim kıyamaaamm sizde demi var cersucuuum...
kolik atak mı oluyo diyookaydirigubbakcemile3 kocişin bebişe bakarken elinin ayağına dolaşması çok hoşuma gidiiyyy

oyy zeren gııı nasıl bıraktın da gittin
süt mü sağdın nettin hacı
benim de gitmem lazım kızılaya dr.a park yeri problemi var park ettiğin yerden bissürü yürümen falan lazım bebişle yürünmez bu soğukta
bırakmam lazım yaaniii akannehir

demek sesini duyunca sustu haa
ayy ne güzel
annem de gelince kucaına aldı durmuyo diye
ilk günler koynunda uyutuyodu
bu sefer durmadı
ben alınca kafayı yerleştiriverip susmazmıı
ayy beni ayırtediyo dimekkii çok hoşuma gitti vallaa

anaa bu sıpa fön makınesı sesıne durduya laaaa
way sıpa wayy
demın dr gıttık kakası ıcın
ufak bı enfeksıyon gordu ıkı gun sonra yıne ıstedeı kakasını
eger artarsa ılac werıcek
4.300 olmus masallah tosunum
bugun kac gunluk la bu 23 oldu kanımca

ne edem gıı mecburen işlerim vardı.. çıkmışken de azcık gezdim vallaaaa.. sütümü sağdıydım.. kılı kılına yetiştim ama az gelmiş benim oburumaaa.. gelir gelmez yapıştı memişeekaydirigubbakcemile3
gelirken de aptamilin mamasından aldım... acil bi durumda veririm diyee..

senin sağılmış sütün vardı zaten demi kime bıakcan.. annen geri mi geldi bacım

heee öle oldu vallaaaaopuyorumnanaktan
şu an sadece bizi ve babasını tanıyo yavru kuşlarr...artık sesimizi ,görüntümüzü ve kokumuzu ayırt ediyler benceezemuszemus

geçmiş olsun canım biş çıkmaz inş..
maşallah bu kasım bebeleri hep tosuncuk olcak

anam burda bu hafta
haftaya bıakırım belki kocişe

sunways kakasında ne vardı da gittin bacım

sagol zerencım
kartanesı kakası pütürluydu ya bı acayıp geldı bana ondan gıttık bacım
ahanda yarım saattır wemzırmıyom aglıyo emzık werıyom ay yeter yaww

haaa dün küçük bi araştırma yaptım..o dün gördüğümüz tanganın adını google da arattım,adı zipkiniymiş ve ne çeşitleri varmış.. ağzım açık kadı vallaaaaaakannehir

haaa dün küçük bi araştırma yaptım..o dün gördüğümüz tanganın adını google da arattım,adı zipkiniymiş ve ne çeşitleri varmış.. ağzım açık kadı vallaaaaaakannehir

bacım gözün kalmış galiba al madem kendine
ilk aksiyonda giyersinkaydirigubbakcemile3

offffff boğazım ağrıyo yaa
gözlerim kapanıyo bide
kalkıp kendime limonlu çay yapsam içip bi güzelde uyusam ahhhhhh ne güzel bi hayal:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…