2009 Kasm Anneleri

Naz epeydir gulucukler atiyor onunla konustugumuzda. bizde sasirdik bu kadar erken gulermi diye ama resmen karsilik veriyor. gerci daha cok babaya guluyor bana gelinca kaslarini catip suratima bakiyor ama olsun.

ilk bebekte yasaniyor bu cahillikler. ben oglumda gaz cikarmamiz gerektigini bile bilmiyordum. memeyle savasirdi emerken. kizim memeyle savastiginda hemen sirtini sivazliyorum gazi cikiyor ve rahatlayip emmeye devam ediyor. simdi dusunuyorum belki oglusumunda gazi vardi yavrucak. ama ilkinde cahil oluyo insan gercekten.:sinifsinif:

yuhhhhh.akannehirakannehir

canim bebekler alisik olduklari insanlar disinda ev kalabaliklastimi rahatsiz oluyorlar. bu rahatsizlik butun gun suruyor. maalesef eve her misafir geldiginde yasanacak bir olay.

kartanem kitabında ilerlemen oldumu
varmı güsel bilgiler bizlen paylaşacağın
uyutma konusunda ne diyy :kedi:

dun nette gezerken bebegimuyuyor diye bir site buldum. guzel seyler var uyky hakkinda ve benim ogluma uyguladigim seyler. ama bu kadar duzen oturtunca insan evden disari cikamiyor. ben oglumda iki sene bir yere gitmedim desem yeridir. simdide ayni seyi yapip yapmamayi dusunuyorum. aslinda duzen cok guzel oluyor ama insanin eli kolu baglaniyor.

Naz epeydir gulucukler atiyor onunla konustugumuzda. bizde sasirdik bu kadar erken gulermi diye ama resmen karsilik veriyor. gerci daha cok babaya guluyor bana gelinca kaslarini catip suratima bakiyor ama olsun.

meraba wannacıkkkkkkkk Şeniz
ya bu kızlar çok zilli benimkide aynen babayı gördumu güller açıyo yuzunde bana gelince kaşlar çatılıyo ee malum bizim aramıza memeler girio objektif olamıyo bebe
babası işten gelir gelmez alıyo kucana salonun ortasında ayakta geze geze konuşuyo seviyo bizimkide bayılıyo haliynennn

selamlaaaarr
millet yaa benim kız yavaş yavaş geceyle gündüzü karıştırmaya başladı heraldee
ay ne güzel gidiyoduk beee
gündüz emince kendi kendine uyuyup gidiyo ama gece canım çıktı uyutana kadar
3 saatte bir kalkıp emip uyuyodu bu gece babası 2de geldi onu mu hissetti nedir bi uyandı uyumak bilmedi 6da uyandı gene aynı
sabah 9 gibi aldım ana kucağına yatırdım bi uyumuş 3 saat anam ana kucağı sıcacık oluyo ona mı alıştı beşik soukmu geliyokii
geceleri iyi uyuyodu yaa ben saati tam tahmin ediyodum o saatte kalkıyodu bozulmasa barii
ama gene benden oldu gazı vardı heralde annem bi dünya aşure yapıp gitti dağıttık ama kaldı bissürü ben de yedim bi güzel aah ah kuzucuğuma gaz yaptı tabi

naaan tutamadın demi boğazını :tomato:
kız bi gunleri bi gunlerine uymuyo bacım hiç bişeye alıştırma kendini hah düzen oturttum deme insan hayal kırıklığı yaşıyo sora -tatlicadiarzu-
özge yine formunda sabahtan beri emmek istiyo ama ememiyo fönle duruyo ayaklarımda edanın oğlu gibi de boş boş uykuda emme hareketi yapıyo saftirik kızım kaydirigubbakcemile3

sorma gııı valla artık gaz yapmasa bile ben psikolojik olarak gaz yapıyo dicem heralde
kaydirigubbakcemile3
ay şimdi uyyo gece gülücükler saçıyo hay yarebbim yaaa
ana kucağında var bi hikmet sıcacık oluyo ordan alırken yatağını biraz daha sıcak yapem bari

bu arada kocişim bana 2 tane 50lik süt saklama poşeti almış 50liği 15 lira falanmış orda
keşke aventin süt saklama kaplarından sipariş edeydim gıı orda yarı yarıya herbişey
mustelanın bakım kremlerinden bi de dr browns biberon istediydim ama onları almamış gaaba valizin biri gelmemiş daha gııı yarın gelir demişler akannehir inşallah geliir
ahanda bi de bundan almış

http://www.amazon.com/Infantino-Sli...e=UTF8&s=baby-products&qid=1261480275&sr=1-17

inşallah berayı buna sığdırabilirim

selam kızlar gece 3 e kadar tepindi oglum cıldırdım babasına werdım nıhayet yınede emerek uyudu
çok sık emzırıyom bu kezde gaz oluyo uyumuyo
bıde bişe sorcam sarılıgı gecmedı hatta arttı gıbı bısey ne yapıcam bırazdan saglık cagına gıycem bılgınız warmı ya
su an kucagımda uyudu sıpa

gene kim geldi kenyaaa

ya evime persembe gecesi geldim temizlikti falan ugrastık
cuma gorumcem damladı bide kaldı ne gerek varsa sanki bi işe yarıyo bana iş cıkartıyo
pazar gunu aksam üstü gitti ilk defa dün eşimle yalnız kaldık bugunde arkadasım geliyo kalıcakmı bilmiyorum yarında sabah kayınvaldemle kayınpederim gelcek ayyyy yalnızlık istiyorummmmmmm

ay vallaa yalnızlık en güzeli oluyo bazenn
annem geldi allah razı olsun her işimi yaptı ama düzen de bozuluyo biraz
ben biliyom mesela berayım emme saatlerini az mızıldansa annem aç mı acaba bi emzir falan diyo benim de aklıma kurt düşürüyo emzirmeye kalkıyom bu sefer beray emmiyo haydaaa başa dön

ayy ben annem ve esimden baska kimseye bebegimi vermek istemiyorum tutamıyolar yaa hele kayınvaldem dikiyo cocugu boynunu tutmuyo ööööööööö yaa kadın geldimi diken ustunde oluyorum kucagımdan indiremiyorum
eşimide o büyütmüş ama sonra hastalık gecirmiş hem eskiden bebekleri kundak yaptıkları için tutmak problem olmuyormus off ya haftada bir gelseler razıyım bi biri bi biri geliyo gorumcemle ikisi bir gun gelseler olmaz sanki her cumartesi pazar kalmaya hazırlanıyo hanfendi resmen tatil yapcak bende basımdan savmam lazım

çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu kız bi uyusa ayaklarım harici bi yerdede bende uyusam yaaaaaaaaa

kaynana beni deli etti düüüüüüüünnnnnnn
bebeşime elini emmeyi öğretti var mı böle bişe yaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
çocuğun hiç öle bi huyu yoktu akşam marifetmiş gibi öretti şimdi bi bakıyom eldivenli elini sokmuş ağzına bıç bıç emiooooooooooooo klava:

neeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı
manyakmı beee bu kadııınn
elini emmesin diye drlar emzik verin diyo kadın emziğe karşı elini emdirtiyoo hay yarebbiim daha neler duycaz yaaaaa :mymeka:

herseyi cok biliyolar yaaa

canım çok güzelmiş bu güle güle kullan.
bugun bende eşime Aventin süt saklama kaplarından aldırıyorum poşetlere aylardır boşu boşuna para vermişim ya 10 tane sut saklama kabı 39 lira sanırım ilerdede rahatlıkla maama koy yoğurt koy ne bılım dışarı çıkınca kullanabılırız diye düşündüm.

al bendende o kadar benim kayınvalidede bilmiyo cocuk tutmayı kadın ne zaman kucağına alsa cocuk ağlıyo zaten kendıde diyo bılemıyom nasıl tutulur bu cocuk diye

çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şu kız bi uyusa ayaklarım harici bi yerdede bende uyusam yaaaaaaaaa

ayyyy benimde cok uykum var ya ama ben işyerindeyim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…