2009 Kasm Anneleri

evet o kaplardan alalım bence dee aah nan cerenimo gıı önceden deseydin ya şunnarı kocişe aldırırdık topikcek kaydirigubbakcemile3
ay karakıızz durucuğumun 4 aylık olmasına 4 gün kalmış kıız ay inanmıyom yaa vakit nasıl geçiyooo

cnm şekerli su ii gelir derler denemedim ama

selammmm
cook uykkuuuuuuuum varmafoldumben
dün kizi anneme birakip biraz uzaktaki markete gittim.. yerler kar oldugundan ayaklarim buz kesti..
sonuc gece boyu karin agrisindan ciyak ciyak baglayan bi kiz cocugu oldu.. hay dedim nerden gittim.. bidaha tövbe cikmam disari.. kizim catlicak sandim hicc daha böyle agladigi olmamisti.. milupanin hediye paketinden denemelik bitkisel cay gelmisti ondan icirdim 20ml kadarda daldi uykuya gece 2yi geciyordu ama uyudugunda..
ayaklara dikkat edin kizlar ömrümden ömür gitti kizi susturana kadar..bide aksam kaynanamgil girdiler nete cocuga bakmaya.. sevip durdular ama bi masallah demediler.. nazarda degdi sanirsam.. habire sütün yetiyomu nasil uyuyo cok agliyomu deyip durdular.. esime isaretler yapsamda herseyi oldugu gibi söyledi.. ben artik millete mamada veriyorum diyorum..gece uyumuyoda diyorum.. yalan söylüyoz ama napiim diger türlü nazara geliyo yavrum

ay canım sorma ya zaman ne kadar çabuk geciyor ben bile anlamış değilim allah sağlık versin yavrularımıza inşallah.

aman canım herkese olduğu gibi anlatma herşeyi uyuyosa uyumuyo de sütüm yetmiyo mama veriyorum de ben nazara inanırım insanlarda bir göz var aman sormayın gitsin allah yavrularımızı kem gözlerden korusun nazar değmesin onlara

ebiş işe yatıyomuki acaba
kız bide dikişler tam iyileşmedi ya acaba iltihap yaparmı ter
bende düşünmüştüm ama vazgeçtim
ama arada korse takıyom ben bakalım işe yasrayacakmı

amin canim.. bende akillandim artik.. millet iyi bilse nolcak sanki.. varsin ay ne huysuz kizi var desinler..

napıcan sauna eşofmanını spor yap
ayyy keşke normal doğum yapabilseydim yaaa
cnm keşke normal doğum yapsadık ama kısmet deelmişş ben aylarca normale hazırladım kendimi ama suyumuz bitince apar topar girdi k sezeryan a napalımm şimdiye bakacazz cnm spor yasaq sadece yürüyüş ve hafif egzersizz ben de günde 1 saat yürücem artık yürürken de sauna eşofmanı giicemm

yaf kızlar şimdi siz bana karşı hepiniz gıcık olacaksınız ama benim de kilo ilgili bir problemim var
benimde acilen KıLO ALMAM GEREKKKKK yine kilo vermişim 61 olmuşum sinir oldum ya

ayy kizlar birakin yaa.. bidaha ne zaman kilo alcaz yazin bol yürüyüsle verirsiniz kilolari.. daha dogum yapali 2 ay bile olmadi.. 6 ay bi gecsin zaten cogu gider o zamana.. Allah korusun kilo vercez diye sütünüzden olmayin..

nan napcen sauna eşofmanını kaydirigubbakcemile3
suyuna çorba yapcemmm napılr gıı giyip yürüüş yapcemm tabe sen hemen eski cillop günnerine döndün ya ben ölemii mafoldumben döt döbek o biçimmm işe dönmeden vermem lazım kiloları zaman çabık geçii nisan gibi işe başıcam eccük kendime geliim kilo veriimde acaba burda birileri sauna eşofmanı denemişmidir bilgisi olan varmıdır deyi bi yazam bakam didimm

kızlar mangoda indirim var
ben 2 kot aldım 1 tane daha alacağım
3-5 te kazak kışı çıkarırım

kıs ahketenmi güzel şeyler varmıki ya biz cuma akşamı görümcemin doğum günü var beyoğlunda çiçek pasajında kutlayacaklarmış arkadaşlarıyla bizide davet etti ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum kafamçokkarıştı

yaf kızlar şimdi siz bana karşı hepiniz gıcık olacaksınız ama benim de kilo ilgili bir problemim var
benimde acilen KİLO ALMAM GEREKKKKK yine kilo vermişim 61 olmuşum sinir oldum ya
efett çokk gıcıksınnn
nan ben 60 kg olsam top model olurumm etine dolgun top modelll :) zira ideal kilom 55 emme ben 78 kg.

ben sedyedeyken drye dedimki
normal denesek son bikez adam olmaz dedi
zaten normal zorlasaymışız kanamadan ölebilirmişim bile
hayırlısı buymuş kızımın kafasını sokmamasında varmış bi hayır
anasız kalmak istememiş yavrum
benim dr 2 ayın sonunda spora başla dedi
ilk 1ay dan sonra karın hareketleri haricinde herşeyi yap dedi

efett çokk gıcıksınnn
nan ben 60 kg olsam top model olurumm etine dolgun top modelll :) zira ideal kilom 55 emme ben 78 kg.

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kıs bende 65 - 70 arası olsam top model olurum vallaha ecük etime dolgun ayyy ne güzel olurdum ya hamileliğimin ilk zamanlarında öyleydım ben neden sürekli kilo veriyorum peki yaaaaaa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…