z.yağ sür canım belki işe yararya benim bebek kakasını yapamıyo. şimdide yırtınıyo içim gidiyo yaaa. ama fitile alıştırmak istemiyom. zaten 1.5 aydır sadece fitille yapabiliyo. napcam ben ya
cnm çok geçmiş olsun yaaa bakalım bizim de yakılırsa bir ay gene yasak:)canim benim dogumdan bir hafta sonra enfeksiyon kapti ve dikislerim acildi. ingilterede kendi kendine kapanir dediler ama burdaki doktorum kapanmaz dedi. iki haftadir gun asiri doktordayim tedavi icin. nerdeyse tamamen kapandi sayilir. ondan sonra da izin ne zaman cikarsa doktordan.
benim dikislerim acildi canim. evet normal dogumdu.
bizde gecen hafta elektrikli soba aldik, sadece yikarken bir odayi isitip yikiyoruz. sadece kaloriferin yani yeteri kadar sicak olmuyor.
kızlar ben çıkıyorummmm çok trledim ya ben acayip terliyorum neden kiii
ya benim bebek kakasını yapamıyo. şimdide yırtınıyo içim gidiyo yaaa. ama fitile alıştırmak istemiyom. zaten 1.5 aydır sadece fitille yapabiliyo. napcam ben ya
valla bizim bi tek yatak odası sıcak oluyor maalesef. ne şanslısınız yaaabacım bendende aldı o normal
bi sorun varsa tedavi başlarız yoksa problem yok dedi doktor
bende gidip yarın sonuçlarımı göstercem
bende tek kat giydiriyom
bizim ev çok sıcak
biz kısa kolluyla terliyoz
hele geceleri bizim oda felaket sıcak emzirmeye kalktığımda sırılsıklam kalkıyom o yüzden bebişe abartılı giydirmiyom
cnm ihmal etme bence yarayı benm muayenede aldı örnek hemen bi daha sonuç çıkınca gidicemelifim abowwwwwwww desene 2. de zor oluyy
bita cesaret edene kadat zattın yine daralır
anam dğumdan hiç korkmadım bundan korkuyom
kociş dikişlisin ben beklerim dediydide bende uzadıkça korkum artıyo diye ikna ettim işte
primada sorun olmas bence en iyi bez
ama 3 numarayada geçsek yanlar hep sıkıyo yapacak biey yok
yanlarını içine sokuyom biraz ben
şekercik bendede yara vardı rahim ağzında dr smer için gel dediydi benim kızdan fırsatım olmadı
bir ara ben de gidecem inş
ay sorma ben de zoraki giyiyorum çorap... emzirmektendir dimi.bende cok terliyorum. emzirmekten herhalde. ben kisin corapsiz yatamam ama simdi geceleri yatarken ayagimdan nasil attigimi bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3
zeytinyagi icir azcik yada poposuna azcik sur bakalim canim.
birde bir cay kasigi taze sikilmis portakal suyu cok iyi geliyor diyorlar.
cnm yaaa ben cedaret edemiyorum herif soğuycak iyice bendenslm kızlar..ne habersiniz?
iki gündür benimki kök söktürdü,dün akşama kadar ağladı hep gaz ve kakadanmafoldumben
bugün uyuyo 1,5 saattir bende nefes aldımhihoyyyt
geçmişe tam bakamıyom artık ya..
kızlar ben ilk başta prima kullandım sonra ablam molfix kullan kalın olduğu için kalçasını tutar daha iyi dr öyle demiş ona..molfix 2 yi kullanıp bitidim şimdi 3 e geçtim ama kaç gündür mahvetti beni,sürekli sızdırıyo yanlardan..biraz büyükte gerçi..günde 5 kez üstünü değiştirmekten çocuğu üşütücem..görümcemden primanın 3 ünü denedim biraz daha küçük gibi,paket bitsin primaya dönücem tekrar..
buarada bende cesaetimi topladım,önceki akşam 50.günde siftah yaptık:kedi:
acıdı biraz ama okadar da kötü değildi:kedi:
valla çok etkiliyomuş ilişkiyi,adam yüzüme bakmaz konuşmaz olmuştu,ruh gibi dolanıyodu evde..iki gündür neşelendi vallahi delikafadulden
valla bizim bi tek yatak odası sıcak oluyor maalesef. ne şanslısınız yaaa
cnm inş bişey çıkmaz benim 6. hafta muayenemde baktı dr hem karından baktı ultrasonla hem alttan katater takarak baktı hem de elle muayene etti amaniinn haftaya gene bakar bu herif yaaaa
cnm ihmal etme bence yarayı benm muayenede aldı örnek hemen bi daha sonuç çıkınca gidicem
benimki deeeayyy benim kızım kaka yaparken suratını öyle tatlı yapıyo ki...ben suratından anlıyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar normal doğumdan sonra kaç kez kontrole gittiniz?
ben 1 hafta sonra gittim,bi daha gitmedim..dr da gel demedi zaten..bi problemim yok,gitmek gerekir mi:uhm:
canım şu fileli küvetlerden kullanıyorum çok rahat oluyo. bide benim bebek çook seviyo banyoyu öylece duruyo yıkanırken. kafasınada sadece yüzükoyun yatırıp su döküyorum böylece kulağına su gitmemeiş oluyo ve hemen pamuklu kulak çöpüyle kurutuyorum
elifim kıssa kollu bodysinin üstüne tulum ya da patikli alt üst takım giydiriyorum...içine de çorap tabiki... gündüz uyurken penye battaniyesini örtüyorum gece de penye battaniyesine sarıp fermuarlı battaniyeler var ya tulum gibi onun içine koyuyorum...
valla bir haftalıkken benim dr. eve hemşire göndermişti yenidoğan bakımıyla ilgili bilgi versin diye... kadın geldiğinde yelek vardı üstünde hemen çıkardı yazık bu bebişe diye bi de yıkadı :)))) sakın fazla giydirmeyin onların kalbi çok hızlı atıyo bizde olduğu gibi oturuken uyurken ya da koşarken vücut ısıları değişmiyo hep sabit dedi... ve her zaman bizim koşudan sonraki halimiz gibiler bi de üstüne bu kadar giydirirseniz hararetten mahfolur dedi... ben de çok sıcağa alışsın istemiyodum zaten ... dediği gibi yapıyoruz şimdilik bi sıkıntı olmadı çok şükür...
elifim abowwwwwwww desene 2. de zor oluyy
bita cesaret edene kadat zattın yine daralır
anam dğumdan hiç korkmadım bundan korkuyom
kociş dikişlisin ben beklerim dediydide bende uzadıkça korkum artıyo diye ikna ettim işte
primada sorun olmas bence en iyi bez
ama 3 numarayada geçsek yanlar hep sıkıyo yapacak biey yok
yanlarını içine sokuyom biraz ben
şekercik bendede yara vardı rahim ağzında dr smer için gel dediydi benim kızdan fırsatım olmadı
bir ara ben de gidecem inş
benimki deee
dudakları büzüyo
1 hafta sonra gittim bi de 2. ayda gitcem
ister 2. ayda ister 6. haftada gel dediydi ben 2. ayda gitcem
spiral takcak
bben hep kendim yıkadım gıı file de kullanmıyomciddimisn tek başına nasıl yıkadınnnn tebrik ederim vallaa
ben çok korkuyorummmm kayınvalidemle yada annemli birlikte yıkıyoruz...kulağınaa su kaçıcak diyee ödüm kopuyooo...kulak enfeksiyonu çok zor çünkü....tek başınaa hem onu tutup hem su döküp hemde kulaklarını nasıl kolladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?