2009 Kasm Anneleri

ya benim bebek kakasını yapamıyo. şimdide yırtınıyo içim gidiyo yaaa. ama fitile alıştırmak istemiyom. zaten 1.5 aydır sadece fitille yapabiliyo. napcam ben ya
z.yağ sür canım belki işe yarar
cnm çok geçmiş olsun yaaa bakalım bizim de yakılırsa bir ay gene yasak:)

kızlar ben çıkıyorummmm çok trledim ya ben acayip terliyorum neden kiii

bende cok terliyorum. emzirmekten herhalde. ben kisin corapsiz yatamam ama simdi geceleri yatarken ayagimdan nasil attigimi bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3

ya benim bebek kakasını yapamıyo. şimdide yırtınıyo içim gidiyo yaaa. ama fitile alıştırmak istemiyom. zaten 1.5 aydır sadece fitille yapabiliyo. napcam ben ya

zeytinyagi icir azcik yada poposuna azcik sur bakalim canim.

birde bir cay kasigi taze sikilmis portakal suyu cok iyi geliyor diyorlar.

slm kızlar..ne habersiniz?
iki gündür benimki kök söktürdü,dün akşama kadar ağladı hep gaz ve kakadanmafoldumben
bugün uyuyo 1,5 saattir bende nefes aldımhihoyyyt
geçmişe tam bakamıyom artık ya..
kızlar ben ilk başta prima kullandım sonra ablam molfix kullan kalın olduğu için kalçasını tutar daha iyi dr öyle demiş ona..molfix 2 yi kullanıp bitidim şimdi 3 e geçtim ama kaç gündür mahvetti beni,sürekli sızdırıyo yanlardan..biraz büyükte gerçi..günde 5 kez üstünü değiştirmekten çocuğu üşütücem..görümcemden primanın 3 ünü denedim biraz daha küçük gibi,paket bitsin primaya dönücem tekrar..
buarada bende cesaetimi topladım,önceki akşam 50.günde siftah yaptık:kedi:
acıdı biraz ama okadar da kötü değildi:kedi:
valla çok etkiliyomuş ilişkiyi,adam yüzüme bakmaz konuşmaz olmuştu,ruh gibi dolanıyodu evde..iki gündür neşelendi vallahi delikafadulden

valla bizim bi tek yatak odası sıcak oluyor maalesef. ne şanslısınız yaaa
cnm inş bişey çıkmaz benim 6. hafta muayenemde baktı dr hem karından baktı ultrasonla hem alttan katater takarak baktı hem de elle muayene etti amaniinn haftaya gene bakar bu herif yaaaa
cnm ihmal etme bence yarayı benm muayenede aldı örnek hemen bi daha sonuç çıkınca gidicem

biz de gün aşırı akşamları yıkıyoz ben bi de yıkamadığımız gün tamamen üstünü değiştirip siliyom
prima 3e geçtim ben de öbürü sıkıyo iz yapıyodu

ay sorma ben de zoraki giyiyorum çorap... emzirmektendir dimi.
cnm yaaa ben cedaret edemiyorum herif soğuycak iyice benden

bebelere tek kat giydirmek az deilmi yaa:1shok:
ben iki kat giydiriom altı üstü ama penye tabi kalın şeyler deil yani,bide penye battaniyeyle dolaştırıyorum hala atamadım battaniyeyi yalnız..başta alıştı şimdi açınca hapşırıyo o kötü oldu biraz..
şapka eldiven takmıyorum..

ayyy ben bide sezertan oldum ama genede alttan baktı örnek aldı
ayyy baktı dahas bi daha niye baksın

kızlar normal doğumdan sonra kaç kez kontrole gittiniz?
ben 1 hafta sonra gittim,bi daha gitmedim..dr da gel demedi zaten..bi problemim yok,gitmek gerekir mi:uhm:

ayyy benim kızım kaka yaparken suratını öyle tatlı yapıyo ki...ben suratından anlıyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimki deee
dudakları büzüyo
kızlar normal doğumdan sonra kaç kez kontrole gittiniz?
ben 1 hafta sonra gittim,bi daha gitmedim..dr da gel demedi zaten..bi problemim yok,gitmek gerekir mi:uhm:

1 hafta sonra gittim bi de 2. ayda gitcem
ister 2. ayda ister 6. haftada gel dediydi ben 2. ayda gitcem
spiral takcak

ben de normal doğumu çok istemiştim ama bebeğim erken gelince mecburen epidural sezeryen oldum. ve gerçekten çok memnun kaldım.1 hafta sonra dikişlerim tamamen iyleşmişti. zaten doğumdan 1 gün sonrada tamamen ayağa kalktım. misafirlere ikramı bile ben yaptım. iyikide ezeryan olmuş diyorum şimdi

o fillerden bende kullanıyorum canım amaa ne bileyim cesaret edemem heralde yalnız yıkamaya..bizimkiside hiç ağlamıyo çok hoşuna gidiyo...

çok doğru gerçekten öyleeee biliyorum amaa
yinede benim içim rahat etmiyo işte :)))
bende içine kısa kollu çıtçıtlı bady üstüne uzun kollu çıtçıtlı
onun üzerinede pijama altına da iiki kat çorap bi ayaklı tulum birde ayaksız tulum giydiriyorum belinede ince battaniye sarıyorum
gündüzleri hem tutması kolay oluyoi gecede dediğin battaniyeye sarıyorum mutlakaa...

offf yaaa sorma canım sanki ilk kez yapıyomuş gibiii çok kötü ya..
bizimkisi 40 ım çıktığından beriiii etrafımda dört dönüyo valla...
napıcam ben bilmiyorum...

benimki acıktı uyanıyooo ben şimdilik kaçar...

elifim ne ettin gız öle sarıp sarmalamışsın kızımızı
ben o kadar sıcağa alıştırmadım doğrusu
hemide dr da öle demişti
evin ısısı normal ve ben tulum içine sadece uzun kollu çıtçıtlı badi birde altına bir içlik ve bir çorap yetiyo
dolaştıracağım zaman ev içinde yelek giydiriyom
terletmiyom kızımı hiç
yoksam hep hasta olurlar.terlediği zamanda komple soyup yenilerini giydiriyom

benimki deee
dudakları büzüyo

1 hafta sonra gittim bi de 2. ayda gitcem
ister 2. ayda ister 6. haftada gel dediydi ben 2. ayda gitcem
spiral takcak

hımmm,spirali düşünemiyorum ama sen taktır bakem,tecrübelerinden yararlanayımkaydirigubbakcemile5
hiç düşünmüyom ama kolay bi yöntemse düşünebilirmCADIARZU

bben hep kendim yıkadım gıı file de kullanmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…