benimki de gelinin güzelmiş filan diyenlere ee genç ondandır diyoo laelaelaelaelae
bu arada bebişleri kaç günde bir yıkıyosunuz çok merak ediyorum
ben çok sık yıkamıyorum hasta olmasın diye en son pazar günü yıkamıştık
bu akşam yada yarın yıkamayı düşünüyorum
çokmu fazla olmuş sizce???[/QUOTE:roflol:
elifim biz her gün ya da gün aşırı yıkamaya çalışıyoruz... ben de üşür diye korkuyorum ama yıkanınca çok rahatlıyo... bi de ben başından beri pek sıcağa alıştırmadım...tek kat giydiriyorum ...evde şapka falan da takmıyorum..nasıl alışırsa öyle gider diyolar..inş hasta falan etmem ...
canım benim bebik çok seviyo banyoyu. tek yıkamaktan korktuğum için akşamaları eşimle yıkıyoduk. en az haftada iki.ama az önce dayanamadım yıkadım tek başıma:lepi:
şekercik hoşgeldin tatlım
gız şu nurse denen şurup iyimi ya biri daha iyi dediydi de
elifcim ben de 3 numaraya geçecem
primalarda aloe vearalı olduğu için kokuyo ama güsel bir koku pişik önlüyomuş ya
siz bundan mı rahatsızsınız acaba cnm
bu arada benim kociş de ağlayınca gece yastığı batttaniyeyi alıp kaçıyo salona
biz kızımla bi odada cebelleşiyoz.
baktım kocişi kaybedecem
dün siftah yaptık sonunda:kedi:
ama ilk gün kabusu gibiydi canım yandı yaakannehir
cnm nurse harveysi bize doktor verdi metsil işe yaramayınca, işe yaradı valla günde 4 kez demişti biz 2 kez veriyoz sorun yok ama daha fazla da verdiğimiz oldu
biz 2 numara kullanıyoz bez
ay benm kociş de dr dan gelince ne dedi die sordu durdu ama ben pas vermedim dr eşin korunsun şimdilik dediydi ama ben siftah yapmadım korkuyorum ya bu yara da nerden çıktı internetten baktım yarayı yakarsa bir ay gene o iş yasak:) herif kafayı yicek ama ben pas vermiyorum
saol cnm
ya ben de korkuyorum siftahtan ilk gece de korkmuştum ama acı yoktu şimdi çok kasılıyorum herif de ne kaa sbreder bilemem
he erken kapanıyosa sorun olmaz tabii bizim lise ya normal haziranda kapanıyor ama izinler aylık alındığndan benim izin ahziran sonuna kaaa geçerli olcakesim gecen ugradiginda 8 martta bitiyor izni demisler. yillik izinlerimi kullanmam icin hazir dilekce bile yollamislar. zaten bizim bolum mayisin sonunda kapaniyor. rapor falan ucretsiz izin almadan geciririm diye dusunuyorum simdilik.
yara yaktirmak zor degil canim. birsey cikmaz merak etme.
kirkimiz ciktigindan beri gun asiri aksamlari yikiyoruz biz. doktor hergun yikayin dedi ama o kadar da degil.kaydirigubbakcemile3
ayy çok mu kötü oluyo yaaa ben de cesaret edemiyorum ama geçen dr bi güzel eliyle muayene etti katatr de taktı düşünüyom muayenede acımadı heralde acımaz die teselli ediyodum kendimi tırstım bak şimciiiaylincim evet o kokudan rahatsızımmm parfüm yoktur inşallah....
valla benimkideee kızımı gece camdan atıcakmış gibii
kötü kötü bakıyooo huysuzlandığı zaman :))))
bazen kızıyorum söylendiğindeee ben bakıyorum senmi bakıyosun diyee
ne diye şikayet ediyosun diyorum...oda özür diliyoo sonra...
aylin akşam bizde 2.denememizi yaptıkkk
ilki gibi yine yarım kaldııı acayip canım yandı yaaaa
niye böyle oluyo anlamıyorummm duymuştum ilk seferin zor olduğunu ama
2.cide yine aynısı olduuu offf kabuss gibiii bi 3..cüyü deneyemem ben artıkkk....
kıs sen kaynananın kıymetini bil... :roflol::roflol::roflol: çok iyi bi kadına benziyo :roflol: :roflol:
benimki her konuda benle sidik yarıştırır ...gençlik de dahil :roflol::roflol::roflol:
ben hastanedeyken hemşireler sormuşlar eşim için neyiniz oluyo diye : eski flörtüm demiş !!! bi de utanmadan anlatıyo kahkaha atıyo ... güya kızlar da gerçekten mi demişler o da yok canım oğlum demiş...yani inandılar demek istiyo !
he he çok komik kadınmış bea. bacııım allah başka keder vermesinlmaz:
ya benden de örnek aldı ya gitmeye korkuyorum dr.aben kullanıyom ama bi süre sonra etkisini kaybediyo sanki
yada bizde kaka sorunu var onda anlamadım
kız bendede vardı 2 yıl önce
ama şimdi doktor bişey demedi demek geçmiş hiçbişey yaptırmadım ben
cnm senin dikişler de mi açılmıştı yaaa geçmiş olsun tabii cnm o zaman beklesin benm kociş de diyo ki ne zaman? ben de ben ne zaman istersem diyorum:)benim esimde cigerci kedisi gibi dolaniyo ama napim ya, hem korkuyorum hemde daha onemlisi dikislerim acilma yapmisti tedavi oluyorum. ben bu kadar sey cekerken, o azcik daha beklesin cok mu.
kızlar benim bebegimin ozelliğimi bilmiyorum ama o kadar cok geriniyoki bide buyuk insan gibi ses cıkarıyo sizinkilerde boylemi
elifim biz her gün ya da gün aşırı yıkamaya çalışıyoruz... ben de üşür diye korkuyorum ama yıkanınca çok rahatlıyo... bi de ben başından beri pek sıcağa alıştırmadım...tek kat giydiriyorum ...evde şapka falan da takmıyorum..nasıl alışırsa öyle gider diyolar..inş hasta falan etmem ...
he erken kapanıyosa sorun olmaz tabii bizim lise ya normal haziranda kapanıyor ama izinler aylık alındığndan benim izin ahziran sonuna kaaa geçerli olcak
kız her gün üşümüyo mu biz yıkarken ufo da açıyoruz ama üşüycek die aklımız çıkıyo bide odada yıkıyoruz düşün yani,
hehe bizim oğlanın çıakrdığı seslerden ben bazen uyuyamıyormmm ayıcık diyorum oğlana:))) ne bilem bizimki de çok geriniyordu ablam gerinen çocuk çbuk büyür didi ben de sevindirik oldmmmm benm oğlan hem geriniyo hem emmeye uğraşıyo hem gaz çıkarmaya uğraşıyo amannn pek meşgul oluyo ayollllbenimki de öyle canımmm... bazen içime fenalık getiriyo...hem meme istiyo hem kucağımda gerinmekten memeyi alamıyo :roflol:
yaa ben o zaman abartmışımmm yaa çok uzatmışım arayııı
çocuk yıkanamamamktan pişik olacak :)))
evet canım bende şapkaya hiç alıştırmadım artık eldivende takmamaya çalışıyorum..aamaa tek kat az değilmi canım yaaaa gündüzleri neyse amaa geceleriii daha bi soğuk oluyor en azında çoraplarını çift giydir birde göğüs kısmı üşümesin üstünü çift giydirrr..uyuyan inssan çok üşür her zaman bebişlerde uyuduğu için sürekli,çok olmasada
biraz üstleri kalın olmalı bence...
ben sürekli göğüsünü ve sırtını kontol ediorum soğuksaaa
bi kat daha giydiriyorum üzerine..
ciddimisn tek başına nasıl yıkadınnnn tebrik ederim vallaa
ben çok korkuyorummmm kayınvalidemle yada annemli birlikte yıkıyoruz...kulağınaa su kaçıcak diyee ödüm kopuyooo...kulak enfeksiyonu çok zor çünkü....tek başınaa hem onu tutup hem su döküp hemde kulaklarını nasıl kolladın?
yaa benyn o zaman abartmışımmm yaa çok uzatmışım arayııı
evet canım bende şapkaya hiç alıştırmadım artık eldivende takmamaya çalışıyorum..aamaa tek kat az değilmi canım yaaaa gündüzleri neyse amaa geceleriii daha bi soğuk oluyor en azında çoraplarını çift giydir birde göğüs kısmı üşümesin üstünü çift giydirrr..uyuyan inssan çok üşür her zaman bebişlerde uyuduğu için sürekli,çok olmasada
cnm senin dikişler de mi açılmıştı yaaa geçmiş olsun tabii cnm o zaman beklesin benm kociş de diyo ki ne zaman? ben de ben ne zaman istersem diyorum:)
benm dikişler alınınca ben çok rahatlamııştım
kızlar dikişleri açılanlar normal doğum mu oldu?
ya benden de örnek aldı ya gitmeye korkuyorum dr.a
gitmesem nolur ki diyorum ama dr kızar valla...
cnm senin dikişler de mi açılmıştı yaaa geçmiş olsun tabii cnm o zaman beklesin benm kociş de diyo ki ne zaman? ben de ben ne zaman istersem diyorum:)
benm dikişler alınınca ben çok rahatlamııştım
yaa ben o zaman abartmışımmm yaa çok uzatmışım arayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?