2009 Kasm Anneleri

ayy aynı şey bizdede var.sanki alarm var çocukda.ben tam yatağa uzanıyorum yastığa kafayı koyyorum.pat gözlerni açıyo. :roflol: ben uyumazsam o uyuyo.uykum vaaaaaar :sinifsinif:

ben uyuyup hemen kalkınca çok sinirli oluyorum o yüzden uıyumuyom ne edem artık

ben kaçtım bi rezene çayı içip yatacağım
rezene ve anasondan nefret ediorum yaa
rakı gibi kokuo ööööööööö

ya hakkaten iğrenç bişey.rakı içiyomuş gbi hissediyorum kendimi.oğluşum du anan bi kafayı çeksin diyorum.şimdi oğlumda çekiyo kafayı.2gündür onada rezene veriyorum.50ml sadece.dün gece 4saat uyudu.

anaaaaaaam uyuyonuzmu kızlar
biz 6 da kalktık
şimdi uyuyo ama ben uyuyammmıyom
kafamı yastığa koyduğum an uyanıyo:)
heeee hemide fosur fosurr nann ne uyuması gııı sabah 6 da kalktıkkk oğluşun gazını çıkarmaa çalıştım 1 saat sona da kafaltı hazırladım kocşe o gittikten soona biraz oynadık emdi uyudu yarım saat hhemen mutfaa topladım kafaltı ettim pırasaları ayıkladım uyandı şimdi gene emiii belki uyursa ortalığı toparlarım yok uyumassa eccük oynarız gazını falan çıkarırız inş. soonada çimdüreceeem ondan soona heralde 2 saat falan uyusa yürüyüşe giderunn
bacıım böön böyük gün tartılacaam sonucu sana b,ildiririm
günaydın gııı napii senin zilli maşa

maşallah gııı yarım saatte baya iş haletmişn
ay insan bu bebeler sayesinde baya hızlı olmayı öğreniyo
bizde kocişle yürüyüşe başlayacaz ama az havalar ısınsında bebişle çıkarız diyoz bakacak kimse yok
hadi bakalım kız merakla bekliyom inşallah gitmiştim kilolar
ben dayanamıyom kız tartılıyom sık sık
aslında haftada 15 te tartılsam baya güzel olcak

bıraktıım koltuğun üstüne ıkınıyo bakalım yapabilecek mi çok tatlıı yaaa büyük insan gibi ıkınıyo haaaa

günaydın kızlar
biz dün dr gittik Duru 4500 gr olmuş boyuda 55 cm olmuş pamuğumun bide RSV aşısı yapıldı.
maşallah duru ablamıza kocaman olmuş
bıraktıım koltuğun üstüne ıkınıyo bakalım yapabilecek mi çok tatlıı yaaa büyük insan gibi ıkınıyo haaaa

oyyy o ıkınmalar öyle şirinki
benimkide ıkınırken kafası ve poposunu geri atıyo dudağını öne uzatıyo bende dayanamayıp saldırıyom
bide surat kızarıyo
ayy büyümesine hem çok seviniyom hemde zaman çabuk geçiyo bu günleri çok tatlı diye bi daha bugünlere dönemeyecez diye hayıflanıyom
ah bide geceleri düzenli uyusa tadından yenmeyecek:)))

çok şey istion bacımmm bence herkese evladı her yaşta tatlı gelirr ayrıca bunlar en iyi günlerimiz bence ziraa daha onlara öğretmemiz gereken o k adar çok şey varkiiii yürümek konuşmak tuvalet temizlik okuma yazma ahlaki ve insani değerler .... say say bitmezz daha yeni başlıyoz yanii ama olsun Allahım hiçbirimizi utandırmaz inşallah

anaaaammm benimki dalmış nannnn koşiim mutfaaa bi çorba bari yapiimmm pırasayı da akşama koyarım ocaaa z.yağlı nasıl olsa burdayım ama uğrarım ara ara

amin canım
doğru asıl zor olan günler ileride
bugünler ıkınma ağlama uykusuzlukla geçiyo
allah yardımcımız olsun
yavrularımıza uzun ömür versin mevlam

maaşallahh duru ya rsv ne ola ki bacımm

canım prematüre doğan bebeklere yapılan özel bir aşı 6 ay boyunca yapılacak ve bız 3. aşımızı aldık geriye kaldı 3 ay.
Bu aşı prematüre doğan bebekler akciğer gelişimini zamanında tamamlayamaığı için enfeksiyon kapma riski ve zatürre olma riski diğer bebeklerden daha fazla olduğu için yapılıyomuş bıde aşının sadece 1 dozu normalde 800 ytl ama raporlu olarak aldığımız için beleş yaptırıyoruz bız bu aya kadar tek doz yaptırdık bundan sonraki aylar 2 doz yani 1600 ytl olcak mış düşünsene her ay sabit 1600 tl aşıya verdiğini kafamçokkarıştı

maşallah duru ablamıza kocaman olmuş

ay evet canım ya maşallah vallahi ben hala ınanmıyorum nasıl buyuyo diye.bugunlerı cok arayacağız ama eminim.

naberin kızlarr gene uyumadıkk bu gece sabah keyifli uyandıı keltoşumun resimlerini ekledimm bakın bakalım yakışmışmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…