2009 Kasm Anneleri

ebüşşşşşşşşş tubüşşşşşşşşşşşşşşşşşş cancanlarımmmmm napinizzzzzzzzzzz Şeniz

cerin naaann ne aşşadan bakıp bakıp kaçıon haciii seninki bırakmıymıı

bırakmiyyyy tosbaaaa ayaklarım aaarıdı yanıma koyam didim 5 dk sora cırladı kafamçokkarıştı
şimdi gene köşküne çıktı (ayaklarıma) susti akannehir

ayy dün anama gittim bi güzel kafaltı ettük sora cimcimeyi emzirip kaçtım evden kaydirigubbakcemile3 avcılara gittim alışveriş yaptım bebekime kalın yumoş yumoş kıyafetler aldım soraaa kendime bi cici aldım :jeyyar::jeyyar::jeyyar: e malum artık lohusa deelim :jeyyar: eve geldim bebemi tekrar doyurdum ecük oynaştık sora gene kaçtım kaydirigubbakcemile3 bu seferrrr istikamettt kuafer ağda yaptırdım artuk ayu karu deelim :lepi:

pazartesi işyerime gidicüm sevk alacum sora kadın doğumcuma gidecum kontrol etsin bakalım neymişiz nolmuşuz kaydirigubbakcemile3 hee bide 20 gün rapor patlatacum kısmetseaa kaydirigubbakcemile2
sora saçlarımı kestiripp röfle yaptıracummmm :lepi: ziraaaaaa bu paçozluk harbiden benimde canıma yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae

abowwwwwwww aynı yerde oturık bacım yaw

ben prima kullaniyorum ama burdaki primalar niye kokuyo onu anlamiyorum.CADIARZU ingilterede kullandiklarim kokmuyordu.

bende prima kullanıyorum canım paketin üstünde koruyucu kremli ibaresi olanlar iğrenççç kokuyo dikkat et 'mis kokulu koruyucu kremli' yazandan al o kokmiyy

bu arada selam herkeseee
ben dun bı karıdan uydugumu yaptım bıde ben ekledım
sıcak tut aglamaz dıdı
sardım kalın gıydırdım
sapka taktım sapkaynan gozlerını kapadım uyuu walla sımcık kollarımda gazı war o ayrııı
agzı gozu tuyy yaaa ucuyo tozlar ogluma yapışşıii:gitme:

ha bıde dun ebe dıdıkı bebısı artık saatlı emzır 1 saatte 1 bucuk saatte bı emzır dıdı
sık emerse gazıda cok olur dıdı haklı galıba bu karu
kılosuda nerdeyse 5 olmus 1 saatlık aralara baslıyım bugun

avcılarda mı oturuyon bacım sen :hulya:
benim anamlar parsellerde oturuy bende esenyurttayım şakkıdı
dün miniçoya gittim pufi pufi şeyler aldım minnoşuma kaydirigubbakcemile5

he bacım awcılardayım göl tarafındaaa
anam acık adres werecıdım az kala:icecream:

kıs ebisce senmi dediydin bana tayt giy çizmelerinle üzerinede tunik giy diye.
dun gece giydim gittik taksime Çiçek Pasajına uzunnnnn zamandır bu kadar eğlenmemiştim benı gören herkes sen doğum yaptığına eminmisin hiç yeni doğum yapmış birine benzemiyosun dediler tabi çok hoşuma gitti ama bilmiyolarki benim memeler saldım çayıra mevlam kayıra :roflol:

bugün biraz evi süpürem toz alam yaaa ev aldı başını gidiyo
yemek sorunum yok bugün çok şükür

furkanda sabah 5 te uyudu sersem gibiyim-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar nasılsınız
ben benim oğlanı sattım babasına düştüm yanınıza napıyosunuz bebişlerinizle
ya ne sorcam size maşallah hepinizin melekleri çok güzel kilo almış ne kadar emziriyosunuz ve mama veriyosanız nasıl veriyosunuz benim oğlan 2800 doğdu anca 3900 oldu 1 ayda az kilo alıyo galiba nasıl daha iyi kilo almasını sağlayabilirim

canım benim maşallah seninkide 1100 kg almış az değilki canım her bebek aynı olmuyo bak benim kızım bebekken ilk ay da 1 kilo aldı oğlum ik ayında 1500 aldı belli olmuyp yani senin elinde olan bişe değil tamamen bebeğin iştahıyla alakalı bebeğin bence gayet güzel kilo almış canıma.sa.s

kız maşallaah daha ne istiyon benimki 1 ayda 1 kilo aldı dr normal dedi ben mama vermiyom 2-3 saatte bir de emziriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…