cerin naaann ne aşşadan bakıp bakıp kaçıon haciii seninki bırakmıymıı
bırakmiyyyy tosbaaaa ayaklarım aaarıdı yanıma koyam didim 5 dk sora cırladı kafamçokkarıştı
şimdi gene köşküne çıktı (ayaklarıma) susti akannehir
ayy dün anama gittim bi güzel kafaltı ettük sora cimcimeyi emzirip kaçtım evden kaydirigubbakcemile3 avcılara gittim alışveriş yaptım bebekime kalın yumoş yumoş kıyafetler aldım soraaa kendime bi cici aldım :jeyyar::jeyyar::jeyyar: e malum artık lohusa deelim :jeyyar: eve geldim bebemi tekrar doyurdum ecük oynaştık sora gene kaçtım kaydirigubbakcemile3 bu seferrrr istikamettt kuaferağda yaptırdım artuk ayu karu deelim :lepi:
ben prima kullaniyorum ama burdaki primalar niye kokuyo onu anlamiyorum.CADIARZU ingilterede kullandiklarim kokmuyordu.
abowwwwwwww aynı yerde oturık bacım yaw
avcılarda mı oturuyon bacım sen :hulya:
benim anamlar parsellerde oturuy bende esenyurttayım şakkıdı
dün miniçoya gittim pufi pufi şeyler aldım minnoşuma kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
biz dün dr gittik Duru 4500 gr olmuş boyuda 55 cm olmuş pamuğumun bide RSV aşısı yapıldı.
günaydın kızlar
nasıl geçti geceniz
günaydın kızlar nasılsınız
ben benim oğlanı sattım babasına düştüm yanınıza napıyosunuz bebişlerinizle
ya ne sorcam size maşallah hepinizin melekleri çok güzel kilo almış ne kadar emziriyosunuz ve mama veriyosanız nasıl veriyosunuz benim oğlan 2800 doğdu anca 3900 oldu 1 ayda az kilo alıyo galiba nasıl daha iyi kilo almasını sağlayabilirim
günaydın kızlar nasılsınız
ben benim oğlanı sattım babasına düştüm yanınıza napıyosunuz bebişlerinizle
ya ne sorcam size maşallah hepinizin melekleri çok güzel kilo almış ne kadar emziriyosunuz ve mama veriyosanız nasıl veriyosunuz benim oğlan 2800 doğdu anca 3900 oldu 1 ayda az kilo alıyo galiba nasıl daha iyi kilo almasını sağlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?