2009 Kasm Anneleri

slm kızlar yaa valla benimki dün gece cııldırdı resmen uyuyamadı yavrum yaa sabah 5 e kadar ayaktaydık en sonunda yatakta benimle beraber sızmıs kalmıs

bebişe başta bende rezene içirmediydim,kendim içiyodum..baktım gazı feci ki hala öle..veriyorum artık günde 5-6 çay kaşığı ama demleme olsun dediğim gibi..bugün aktardan aldım bol bol demleyip içicem bebişide vercem

haa bi de bu gece 5 saat kesintisiz uyuduk... :lepi: acaba kalktık ama ben mi hatırlamıyom diye düşündüm..inanamıyom bi türlü

ay benimki bugün iki sattir uyuyo nefes aldım kaç günden sonra..
ütüm var kalkmam lazım bilg. başından ama feci takıldım..şimdi uyancek yoksam..

tamam bacım yarın söylersin olmadı
hadi yarasın ipek böcüğümeeeeeee
benimki emzik alıyo herzaman değil
ama elini eldivenini
gazını çıkarmak için omzumdayken olmuzun gögsüme alıonca göğsümü yani ne bulsa yalıyo
zor zaptediyom

slm kızlar yaa valla benimki dün gece cııldırdı resmen uyuyamadı yavrum yaa sabah 5 e kadar ayaktaydık en sonunda yatakta benimle beraber sızmıs kalmıs

oyy ne zaman düzelcek bu bebişler

benimki emzik alıyo herzaman değil
ama elini eldivenini
gazını çıkarmak için omzumdayken olmuzun gögsüme alıonca göğsümü yani ne bulsa yalıyo
zor zaptediyom

aynen canım.. o yüzden kimsenin gaz çıkarma pozisyonunda kucana almaını istemiyom vallaa. milletin üstünü başını yalayıp mikrop kapacak zilliilmaz:

aynen canım.. o yüzden kimsenin gaz çıkarma pozisyonunda kucana almaını istemiyom vallaa. milletin üstünü başını yalayıp mikrop kapacak zilliilmaz:
milletin üstünü başını yalıyo ha çok güldüm
neyse bize gelen giden pek yok ya beni ya babasını yalıyo
engellemeye öalışıyom ama
bilmiyorum dilmuhum bi gunu bi gunune uymuyo yaaa cok yorgun hissediyorum kendimiiii

bende yaaaa
popomu yapıştırdım koltuğa kalkasım yok yaaa
bacaklar tutmuyo artık günlerdir böyleyiz

oyy misafirim gelicek
bu aksam gelicek yarın oglendede gelicek birda yarın aksamda buyuk ihtimalle misafirim gelicek
bakalım persembeye umarım kimse gelemeye kalkmaz yaa kocamla basbasa kalmak istiyorum ama kesin kayınvaldemler damlarlar yılbası diye yaa azcık düşünsünler yaaa is te mi yo rum

şu misafirler harbiden zor ya beben düzeni kalmıy
onlarda huzursuz oluyorlar hele artıkın görmeye başladılar daha çok merak ediyler çevreyi

anaaaaam ne çok geleniniz var ayyy benim içim daraldı
allah kolaylık versin canım yaaaa
bize pek kimse gelmiyo
işte arada kocişin arkadaşıyla karısı geliyo
bazende biz gidiyoz
haftaya biz gitmeyi planlıyuoz
az değişiklik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…