tamam bacım yarın söylersin olmadıcnm ilk dün denedim 3.5 saat uyudu ama yine bağrımda
sonra emzirdim yatırdım 3 saatte öle uyudu bugünde deneycez
yine aynı olursa sölerim cnm sana
ama benim kız biraz sevmedi tadını yarı tok veriyom alıyo
:kedi::kedi::kedi:saol şekerim o senin güzelliğinŞeniz
off ta benim kzı uyandı emzirem zilliyiakannehir
benimki emzik alıyo herzaman değileee o kadar zamandan sonra normal bacım çıldırmamak işten diilll:roflol:
ben 3 aylık iğne yaptırdım canım.. az önce sağlık memuru arkadaşımla görüştüm ilk zamanlarda adet düzensizliği yapabilirmiş... sonra da hepten adetten kesiyo.. ama ben zaten çok uzun kullanmıycam bunu.. şu emzirme işi bitene kadar sadece:1ninca:
kızlar yaaa benim zilli de emziği almıyo ama ellerini nasıl kemiriyo anlatamam.şapur şupur sesler çıkarıyo..elini ağzından çekince de ağlıyo:1no2:
slm kızlar yaa valla benimki dün gece cııldırdı resmen uyuyamadı yavrum yaa sabah 5 e kadar ayaktaydık en sonunda yatakta benimle beraber sızmıs kalmıs
slm kızlar yaa valla benimki dün gece cııldırdı resmen uyuyamadı yavrum yaa sabah 5 e kadar ayaktaydık en sonunda yatakta benimle beraber sızmıs kalmıs
haa bi de bu gece 5 saat kesintisiz uyuduk... :lepi: acaba kalktık ama ben mi hatırlamıyom diye düşündüm..inanamıyom bi türlü
benimki emzik alıyo herzaman değil
ama elini eldivenini
gazını çıkarmak için omzumdayken olmuzun gögsüme alıonca göğsümü yani ne bulsa yalıyo
zor zaptediyom
oooyyy kıyamam yaaa.. öle olunca insan bayılacak duruma geliyo vallaaa.. az kaldı bunların hepsi geçecek
milletin üstünü başını yalıyo ha çok güldümaynen canım.. o yüzden kimsenin gaz çıkarma pozisyonunda kucana almaını istemiyom vallaa. milletin üstünü başını yalayıp mikrop kapacak zilliilmaz:
bilmiyorum dilmuhum bi gunu bi gunune uymuyo yaaa cok yorgun hissediyorum kendimiiii
kız varsa formül ver ben 5 saat istemiyom 2 saatte bir kalksa yeter bana
yok bacım formül uyguşlamadık ama uyumadan önce uzun süre jimnastik yaptırdık ,oynadık belki ondandır
hımm yorgunmu düştü acep
gerçi ben gaz çıkaramıyo diye çok yapıyom bacak jimnastiği ama
oyy misafirim gelicek
bu aksam gelicek yarın oglendede gelicek birda yarın aksamda buyuk ihtimalle misafirim gelicek
bakalım persembeye umarım kimse gelemeye kalkmaz yaa kocamla basbasa kalmak istiyorum ama kesin kayınvaldemler damlarlar yılbası diye yaa azcık düşünsünler yaaa is te mi yo rum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?