ayy cok uyanık kalınca kçtü oluyor yaa bide nazar falan degiyo belki bizde cok seviyoruz yaa anne babanın nazarıda cok degermiş belki ondan oldu Allaha sükür gazı falan yoktu ama uykusuzluk delirtiyo bizimkini hep beni koklamak istiyo babasında durmuyo kucagımda olsunda ne olursa olsun :))asyamız usluydu kız noldu annesini pek üzmezdi
niye böle olmuştur cnm ya geçmiş olsun
anaaaaam ne çok geleniniz var ayyy benim içim daraldı
allah kolaylık versin canım yaaaa
bize pek kimse gelmiyo
işte arada kocişin arkadaşıyla karısı geliyo
bazende biz gidiyoz
haftaya biz gitmeyi planlıyuoz
az değişiklik olsun
aaaaaaaa kız sende ananladilmuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh gıııııııııı noldu bilin mi başıma gelenleri sormaaaaa
anam vana geliyyyyyyyyyyy akannehir
hani ablamın tayini çıktıydı ya bu seneyi bitirene kadar görev yapmak zorunda bebekte var malum annemde vana gelcek bebeğe bakmaya polis lojmanlarının ordaki okulda görevlimiş ablam onnarda tokinin evlerden kiralıcaklar gaba sana yakın oluy mu gı anama söledim gidince arada bir bizim kızıda yokla yazık didim bi başına oralarda tamam dedi gıı anamı size kaptırdım ii miiiiiiiiii artık ben ağların burda yannız kaldım deyuuuuuuuuu akannehir
ayy cok uyanık kalınca kçtü oluyor yaa bide nazar falan degiyo belki bizde cok seviyoruz yaa anne babanın nazarıda cok degermiş belki ondan oldu Allaha sükür gazı falan yoktu ama uykusuzluk delirtiyo bizimkini hep beni koklamak istiyo babasında durmuyo kucagımda olsunda ne olursa olsun :))
ayy evet yaa bazen bagırasım geliyo valla güya ben yorulmayayım diye annemde kaldım 40 gun oraya geldi misafirler bitmediler hala devam ediyolar ben misafirin geldiğinide dert etmiyorum misafir yatılıya kaldımı gıcık oluyorum gel ve git o sorun deil
gecen babam geldi aldı arabayla 53 gunde kendim için bi kez dısarı cıktım valla niye cıkarıyosunuz daha bu cok küçük falan demeye basladılar sizene yaa arabadan iniyorum arabaya biniyorum cıkıcam tabi duvarlar üstüme geliyo bazen internette olmasa kafayı sıyırıcam hepten
dilmuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh gıııııııııı noldu bilin mi başıma gelenleri sormaaaaa
anam vana geliyyyyyyyyyyy akannehir
hani ablamın tayini çıktıydı ya bu seneyi bitirene kadar görev yapmak zorunda bebekte var malum annemde vana gelcek bebeğe bakmaya polis lojmanlarının ordaki okulda görevlimiş ablam onnarda tokinin evlerden kiralıcaklar gaba sana yakın oluy mu gı anama söledim gidince arada bir bizim kızıda yokla yazık didim bi başına oralarda tamam dedi gıı anamı size kaptırdım ii miiiiiiiiii artık ben ağların burda yannız kaldım deyuuuuuuuuu akannehir
wannaaaaaaaa sen istanbulda mı yaşıyodun bacımm
ayy kenyaaa ben sıyırdım zateeen ooof bunaldıım evde yaaa
benim kız da asya gibi yaa dün inletti valla anlamadım sebebini uzun süre uykusuz olunca biz de mahfoluyoz
ıhlamur iç bol boll mavicimm
bizim de babamız hastaa akannehir
kızlar süt için bulgur pilavı petit boure yiyom ve rezene içiyom
biraz faydası olduda acaba hangisinin
tek tek deneyecem
bulgur pilavı birebir süt için bacım ben çok sık sık yapeyoma.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?