2009 Kasm Anneleri

dilmuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh gıııııııııı noldu bilin mi başıma gelenleri sormaaaaa
anam vana geliyyyyyyyyyyy akannehir
hani ablamın tayini çıktıydı ya bu seneyi bitirene kadar görev yapmak zorunda bebekte var malum annemde vana gelcek bebeğe bakmaya polis lojmanlarının ordaki okulda görevlimiş ablam onnarda tokinin evlerden kiralıcaklar gaba sana yakın oluy mu gı anama söledim gidince arada bir bizim kızıda yokla yazık didim bi başına oralarda tamam dedi gıı anamı size kaptırdım ii miiiiiiiiii artık ben ağların burda yannız kaldım deyuuuuuuuuu akannehir

asyamız usluydu kız noldu annesini pek üzmezdi
niye böle olmuştur cnm ya geçmiş olsun
ayy cok uyanık kalınca kçtü oluyor yaa bide nazar falan degiyo belki bizde cok seviyoruz yaa anne babanın nazarıda cok degermiş belki ondan oldu Allaha sükür gazı falan yoktu ama uykusuzluk delirtiyo bizimkini hep beni koklamak istiyo babasında durmuyo kucagımda olsunda ne olursa olsun :))

ayy evet yaa bazen bagırasım geliyo valla güya ben yorulmayayım diye annemde kaldım 40 gun oraya geldi misafirler bitmediler hala devam ediyolar ben misafirin geldiğinide dert etmiyorum misafir yatılıya kaldımı gıcık oluyorum gel ve git o sorun deil

gecen babam geldi aldı arabayla 53 gunde kendim için bi kez dısarı cıktım valla niye cıkarıyosunuz daha bu cok küçük falan demeye basladılar sizene yaa arabadan iniyorum arabaya biniyorum cıkıcam tabi duvarlar üstüme geliyo bazen internette olmasa kafayı sıyırıcam hepten

ayy kenyaaa ben sıyırdım zateeen ooof bunaldıım evde yaaa
benim kız da asya gibi yaa dün inletti valla anlamadım sebebini uzun süre uykusuz olunca biz de mahfoluyoz

aaaaaaaa kız sende ananla
kız bize yakın değil
edremitte ora yani merkez ilçe
biz merkezdeyiz gıı baya var aramızda
bizde yaza taşıncaz oraya
anaaaaaaaam kız keşke lojmanda olaydım haaa ne güzel olurdu
ayyy sağol bacııııııım

ayyyyy bide yatımı geliyolar
kusura bakma ama çüş yani daha neler

abuuuu :sinifsinif:

slm karular ay arkadaşlarım gelmişti bizim kızda heç uyumadı neyse arkadşlar iş yaptıda çok rahtatım keşke her gelen yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…